2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen aynen ama onlarada yazk ya :)

GÜNEBAKAN ÇİÇEĞİ..
Günebakan çiçeği her gün güneşi seyredermiş.Güneş do...ğar doğmaz seyretmeye başlar batana kadar devam edermiş.Güneş ne tarafa dönse o yöne döner başka hiçbir yere bakmazmış.Güneş batınca boynu bükülürmüş. Birgün günebakan çiçeğinin yanında bir sarmaşık yeşermiş.Günebakan çiçeğinin hergün bıkmadan güneşi seyretmesine hayran olmuş.Günebakan çiçeğininde hergün onu seyretmesini istiyormuş çünkü ona aşık olmuş.En sonunda yanına gitmeye karar vermiş ve uzamaya başlamış. Çiçeğin yanına gelmiş ama hala çiçek güneşi seyrediyormuş.Günebakan çiçeğine sevgisini belli etmek istiyormuş,daha çok yaklaşmış.daha çok derken vucudunu sarmaya başlamış.Ama hayır çiçek onu farketmemiş bile.Çiçeğin vucudunu daha sıkı sarmaya başlamış.Benide farket ben buradayım der gibi sarıyormuş çiçeği.bir kere olsun aşık olduğu ay çiçeğinin yüzüne bakmasını istiyormuş Bir sabah günebakan çiçeği sarmaşığı izlemeye başlamış.Boynu bükülmüş sarmaşığı seyrediyormuş.Önceleri bu duruma çok sevinen ve ay çiçeğinin ona karşılık verdiğini sanan sarmaşık bir süre sonra sevgi alabilmek için çok sıktığı ay çiçeğinin bu yüzden öldüğünü ve ancak öldüğünde yüzünü ona döndüğünün farkına varmış. sevgi çiçeklerinin en asilini öldürmüş!
Ekleyen: Yuh_tuh

bunu birde 7numara dizisinde zeliha yengeden dinlemek gerekir

kızlarrr muhabbet yıne koyulasmıs ohhhh
bende sımdı kursa dogru yola cıkıcam
vallahı kıskanıyorum sızlern muhabbetlerınızı
Bende yarını sabırsızlıkla beklıyorum bebısımı gormek ıcın

benim öğle yemeğim elmaydı cnm :26: onu da zor bitirdim...

üzülme yakında bir açılacak tutamayacaksın arayıda kapatırsın. neslihan iskit ve ebru şallının dvdlerini aldım bu gün inceleyip size bilgi veririm yoga mide bulantılarına iyi geliyormuş diye okumuştum erken saatlerde yüzmekte ama sen çalışıyorsun sanırım

evet canım forumdan fırsat buldukça çalışıyorum şaka bir yana, sabahtan akşama kadar kapalı ofisteyim, zaten istanbulda nerde yüzücem ki :26:
ben de okudum yoganın bulantıya iyi geldiğini, cumartesi başlicam, henüz dvd ye bakmadım bile.

Son düzenleme:
slm kızlar burdayım bende okuyorum sizi takip ediyorum bi yandan temizlik yapıyorum ne yorucu bi gün böyle bu arada verdiğimiz bilgiler nezaman listeye gircek vede hastaneye gidecekler vardı sanırım ses yok onlardan

nurrosecim canım bende senle aynı sanırım bazen hissediyor gibi oluyorum ama emin değilim yine de..bebek artık duyuyor o yüzden babamızda sesini inceltiyor çok komik oluyor..

ayy canım boşver ya napalım bazen böyle kendilerinden geçiyorlar başka dünyadan sesleniyorlar sanki..ben artık öyle yapınca hiiiiçç tınlamıyorum onu..hıııhh..

valla benim kocam okadar değil ama o sadece bebeği çok düşündüğü için hırçınlaşıyor..doğduğunda bana vermez bir memesi olsa da o baksa

amaaan yok walla bnmde canım çok yanıyo eşim yalwar yakar yapıyrz sonra ağlıyrm ben oda en son yaptğmzda üzüldü yapmycz bida dedi snra gece gene dürttü ama yapmadm :)

ooff ya bu cinsellik bende de problem sizlerle paylaşıcam ama utanıyordum..kocam ondan da biraz hırçın benim..hiç yapmadık desem ayıp mı olur..ilk bebişte hiç sakınmamıştık düşük oldu..şimdi ben çok korkuyorum ama kociş de korkmamız gereken zaman geçmiştir diyoo..bazen sorun yapmıyor değil yani..küsüyor..

Anladım canım, benimki de hırçınlaşmasa da bebeğin de benim de rahatsız edici derecede üstümüze düşüyor, eşim bu bebeği 3 yıldır istiyordu, ben istemediğim için yapmadık, hep hap kullandım ben, her ay yalvarırdı bana bu ay kullanma diye, ama ben kesinlikle istemiyordum... uzun süre beklediği için çok kıymetli bebeği benim de normalde de çok üstüme düşerdi zaten, hem de boğacak düzeyde...

Bu arada biz de hiç yapmadık bir süre daha da yapmayız heralde :26:

yaaa CNMM BİZİM BEBEĞİMİZ ZOR OLDUUU VE BİLİYOSUNUZZ LEKELENME OLDUUU.DENEYİMLİ ARKADAŞLAR DİKKAT ET DİYORR. DR DA LEKELENME OLMADAN ÖNCE FAZLA DEĞİL DEDİ.3 AY DİKKAT DEDİ.BİRDE NETTE DİYOKİİ BAYANLAR HAMİLE OLUNCA DAHA AKTİF OLURLAR. BEN HEP KAYGI VE ÇELİŞKİ İÇİNDEYİM BİRDE ARA ARA AĞRILAR OLUNCA ALLAAAHHH TAMAM HEMEN 9 AYLIK GİBİ OLUYORUM KORKUYORUMM İNANIN ABARTIDAN DEĞİLLL. BENDE HİÇÇÇÇÇÇÇÇ İSTEMİYORUMMM ANNİŞLİK AĞIR BASTI BENDEEE

slm kızlar burdayım bende okuyorum sizi takip ediyorum bi yandan temizlik yapıyorum ne yorucu bi gün böyle bu arada verdiğimiz bilgiler nezaman listeye gircek vede hastaneye gidecekler vardı sanırım ses yok onlardan

çoktan girdi listeye bilgiler cnm kontrol edersen görürsün,gördüğüm an yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…