• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum konusuna yazmıyım dedim dayanamadım ayyy erken degilmi böyle bir kasvetli konuyu konuşmak için kızlar :31:
Doğum bu tabiki zor olucak ama annelik bu işte o an tek endişeniz yavruma bi şey olmasın endişesi oluyo çekilen agrılar bile bi tarafa bırakılıyo tek düşünülen yavrum ii olsun oluyo oğlumda benimde bol dikişli oldu . İnanın atılan dikişlere bile aldırış etmedim yanıma yatırdılar öle boncuk boncuk gözleriyle bana bakıyodu onu seyrederken öle doya doya agladım içim çok tuhaf oldu . şimdi bundada bir aksilik olmazsa normal dogum yapıcam her anını yaşamak istiyorum . Ertesi günü yine ayaga kalkıp bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum. O an çekiyosunuz sonrası rahat oluyo sezeryanda ise bir başkasına bagımlı oluyosunuz görümcem bi çişini yapmak için saatlerce agladını hatırlıyorum gözü bebegini bile görmüyodu. Normal dogumda ise o an çekiyosunuz bitiyo

Benim annem de kızkardeşimi 10 dk.da doğurmuştu, hatta biz inanamamıştık, günü geldiği halde doğum olmamıştı, babam annemle beni alıp hsataneye götürdü, anneme suni sancı verdiler, ben hep yanındaydım, sonra dışarı çık ufaklık dediler bana, babamla bahçeye çıktık, babam daha bir sigara içti, içerden haber gönderdiler kızınız oldu diye :69: Tabi bu 21 sene öncenin hikayesi :34:
Ama abimin doğumu saatlerce sürmüş, o zamanlar böyle sezeryan falan da yok, vakkumla çekmişler bebeği, kordon boğazına dolanmış ölüyormuş azdaha, anneme de onlarca dikiş atmışlar, her yanı yırtılmış zavallıcığın...
Yani aynı insanın 2 farklı doğumu bile bambaşka olabiliyor, o yüzden kıyaslamamak lazım

aynen öyle kıyaslamamak gerekir birde normal doğumu dr değilde ebeler yaptırıyor oda hoşuma gitmiyor benim

Listede 40 ı geçmişiz arkadaşlar maaşallah bize :nazar::nazar::nazar:
Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları demişiz, çok çalışmışız baharda, aferin bize :60::60::60:

merhaba... gecmisi okumadan icimden geceni yaziyorum, cünki konusacak kimse yok suanda. Calisiyorum is yerindeyim. Benim Midem degil beynim bulaniyor büroyo paylastigim kadin tahamül sinirlarimi zorluyor. Bazen iyi bazen kötü oluyor. Bugün nefret ediyorum ondan. iki yüzlü sinsi yilan. Ömrü boyunca dogru dürüst bir sey yapamamis calismaktan baska. Özel hayatinda görüstü bir arkadasi bile yok, yalniz yasiyor ve bence yalniz ölecek.

Huzurumu kaciriyor. EEE korku sardi fmk isten uzun bir süreligine ayrilacak aptal oldugu ortaya cikacak. Ama öyle bir kisilik ki aptalligini baskalarini kötülerek örtmeyi basariyor ve bu sevgiden bi haber yasayan kadina inaniyorlar. Neyse bugün nerdeyse bitti bide yarin kaliyor sonra hafta sonu, iki gün kafami dinlicem ve suratini görmek zorunda olmicam.

Ben cikiyorum :37:

iyi sohbetler

Merabalar herkese,
Ben topige bakamayali epey uzun bir sure olmustu yeni konu bile acmissiniz cok sasirdim. Rica etsem beni de listeye ekler misiniz? SAT 1 Nisan. Cinsiyet ve isim belli degil henuz. Son kontrol 1 Temmuzdaydi 12+3 olmustuk o zaman. Ense olcumumuz gayet iyiydi. 82 kilo ile hamile kaldim suan 81 kiloyum. Simdiden tesekkur ederim.

sabah 2 kez kahvaltı aptım 1 kezde yemek yedim saat 13,25 daha akşama kadar ne olacak bakalım . bir de kızlar ben size özel soru sorrcam sizde cinsellik nasıl gidiyor ağrı sancı falan oluyomu yada bebeğe zaarar verme korkusu ben nefret ettim artık o işten bebeğe bir zarrar gelcek diye

merhaba... gecmisi okumadan icimden geceni yaziyorum, cünki konusacak kimse yok suanda. Calisiyorum is yerindeyim. Benim Midem degil beynim bulaniyor büroyo paylastigim kadin tahamül sinirlarimi zorluyor. Bazen iyi bazen kötü oluyor. Bugün nefret ediyorum ondan. iki yüzlü sinsi yilan. Ömrü boyunca dogru dürüst bir sey yapamamis calismaktan baska. Özel hayatinda görüstü bir arkadasi bile yok, yalniz yasiyor ve bence yalniz ölecek.

Huzurumu kaciriyor. EEE korku sardi fmk isten uzun bir süreligine ayrilacak aptal oldugu ortaya cikacak. Ama öyle bir kisilik ki aptalligini baskalarini kötülerek örtmeyi basariyor ve bu sevgiden bi haber yasayan kadina inaniyorlar. Neyse bugün nerdeyse bitti bide yarin kaliyor sonra hafta sonu, iki gün kafami dinlicem ve suratini görmek zorunda olmicam.

Ben cikiyorum :37:

iyi sohbetler

Sıkma canınıı takma kafana salla gitsin anlattıgın gibi biri için sinir olmaya bile degmez . :70:

Normal şekerim, 3 ayımız doldu, vucut şimdi depolamaya başlıyor :66:
bu arada ben niye acıkmıyorum ya :26: zorla yemek yiyorum :37:

Bende acıkmıyorum yavrum ya sonrada vicdan azabı çekiyorum bişey yemiyorum beslenemiyorum diye..
Hele sabahları zorla zorlaa yiyorum pehh :50:
Neyse bizimde iştahımızın açıldığı zamanlar gelicektir elbet..
Kii hamile kalmadan önce baya iştahlıydım sigarayı bıraktım diye bayada kilolanmıştım sende diyosun baya iştahlıydım diye bize noldu böylee :52: :60:

sabah 2 kez kahvaltı aptım 1 kezde yemek yedim saat 13,25 daha akşama kadar ne olacak bakalım . bir de kızlar ben size özel soru sorrcam sizde cinsellik nasıl gidiyor ağrı sancı falan oluyomu yada bebeğe zaarar verme korkusu ben nefret ettim artık o işten bebeğe bir zarrar gelcek diye

Valla bizde aylarca tık yok . Sende verme alsın kaz tüyü yastıgına sarılsın yatsın seninkide :63: harbi sinir yaptım yaa benim adamcagızım böle bi laf etse kazların yanına yollarım sanırım onu :60:

Çok kez konuşuldu bu konu..
Benim canım çok fazla acıyo ve korkuyorum bişey olcak diye o yüzden yapmıyorum..
Doktor da yasaklamadı ama benden yasaklı hahahhaha :1:
Canım acımasa yapardım ama bi sakıncası yok sonuçta.. :44:

Merabalar herkese,
Ben topige bakamayali epey uzun bir sure olmustu yeni konu bile acmissiniz cok sasirdim. Rica etsem beni de listeye ekler misiniz? SAT 1 Nisan. Cinsiyet ve isim belli degil henuz. Son kontrol 1 Temmuzdaydi 12+3 olmustuk o zaman. Ense olcumumuz gayet iyiydi. 82 kilo ile hamile kaldim suan 81 kiloyum. Simdiden tesekkur ederim.

canım ekliyorum listeye ama ben sürekli burayı takip edemeyebilirim özel msj atarsanız eğer eklerim.Gözümden kaçabilir burda.Lütfen listeye eklememi isteyenler özel msj atsın.

çok kez konuşuldu bu konu..
Benim canım çok fazla acıyo ve korkuyorum bişey olcak diye o yüzden yapmıyorum..
Doktor da yasaklamadı ama benden yasaklı hahahhaha :1:
Canım acımasa yapardım ama bi sakıncası yok sonuçta.. :44:

amaaan yok walla bnmde canım çok yanıyo eşim yalwar yakar yapıyrz sonra ağlıyrm ben oda en son yaptğmzda üzüldü yapmycz bida dedi snra gece gene dürttü ama yapmadm :)

Back