- Konu Sahibi antidepresif
-
ben seni çok cesur bir kadın olarak görüyorum normal doğumla pırtlatıcaksın gibi geliyor bana.Aranızda benden başka gönüllü sezeryan isteyen de yok galiba :44:
Ben normal doğum hiç düşünmedim, bunda abim de çok etkili oldu, kesinlikle normal doğum fikrini aklından çıkar diyor
Ben de korkuyorum normalden açıkcası, daha önce bir ameliyatım var, bu da daha zor olmaz heralde
ne ameliyatı oldun canım? ameliyat olduğun için mi normal doğum düşünme dio abin merak ettim neden öyle dediğini ?
Apandist ve et beninin içe doğru büyüyüp yayılarak apse yapmasından kaynaklanan bir ameliyat geçirdim, yani ikisi de normal doğuma engel olacak büyüklükte değiller ama en azından narkoz alerjim falan olmadığını biliyorum.
Yok abiminki mevcut ameliyatlarımla ilgili değil, o tamamen normal doğuma karşı olan doktorlardan, çocuk doktoru olduğu için olaya anne açısından değil çocuk açısından bakıyor.
Bir de dikkat ediyorum ben genelde kadın doktorlar ya da doktor eşleri sezeryanı tercih ediyorlar, nedeni kişiden kişiye değişir tabi.
Apandist ve et beninin içe doğru büyüyüp yayılarak apse yapmasından kaynaklanan bir ameliyat geçirdim, yani ikisi de normal doğuma engel olacak büyüklükte değiller ama en azından narkoz alerjim falan olmadığını biliyorum.
Yok abiminki mevcut ameliyatlarımla ilgili değil, o tamamen normal doğuma karşı olan doktorlardan, çocuk doktoru olduğu için olaya anne açısından değil çocuk açısından bakıyor.
Bir de dikkat ediyorum ben genelde kadın doktorlar ya da doktor eşleri sezeryanı tercih ediyorlar, nedeni kişiden kişiye değişir tabi.
kızlar sizin göbeğiniz çıktımı hiç akşam kocama gösterdim bayabi çıkmış dedi ama sanki benim hep öyleymiş gibi geliyo zaten 3 ayda ,60 gr aldım 50 idim 50,6 oldum yani göbek ne zaman şişer ki accep
günaydın annecikler
benim turkcellim olmadığı için ben milupaya üye oldum. o da ücretsiz hediyeler gönderiyormuş, hatta buradan bir arkadaş söylemişti. onun hediyeleri gelmiş...
arkadaşlar ramazanda oruç tutabilecekmisiniz
Ben de saygı duyuyorum herkesin düşüncesine , kış olsa belki ama bu şartlarda ve bu trombosit probleminden dolayı ben tutmuycam
Bu arada kızlar 15. haftada bebekler ince sesleri duymaya başlıyolarmış ,ben 15. haftadayım bebek beni duyuyo sanırım :) Ama ben onun varlığını hissetmiorum .Hisseden var mı hiç çok merak ediyorum
kızlar sizler sağlık ocaklarınız kayıtlarınızı yaptırdınız mı? yaptırmak gerekiyomuş yarın iğnemi vurunmaya gittiğimde kayıt olucam kalp seslerini falan dinliyolarmış süt fişi ve eğitim veriyolarmış
ben salı günü gittiğimde ultrasonda bebeğin döndüğünü gördüm, hani yatarken sağdan sola doğru döneriz ya aynen öyle. yok böyle birşey yaa, doktordan çıkınca sevinçten tutamadım gözyaşlarımı.. nihan sen bi git gör bak neler hissedeksin.
canım ben hafif hafif hissetmeye başladım bende 16 haftanın içindeyim usg ye göre tabii
kızlar aranızda kaz tüyü yorgan kullana var mı?
ben seni çok cesur bir kadın olarak görüyorum normal doğumla pırtlatıcaksın gibi geliyor bana.
birde doğumdan sonra hemen sütü gelmiyor sezeryan olanların diye biliyorum.
meserret gülümmmm o kaynanaya dayandıktan sonra normal dogum sana ne der kızz
kızlar aranızda kaz tüyü yorgan kullana var mı?
sezeryandan sonra bebeğe süt bile veremiyor anne canım bu bebeği düşünüyor anlamına gelmiyo ama kiApandist ve et beninin içe doğru büyüyüp yayılarak apse yapmasından kaynaklanan bir ameliyat geçirdim, yani ikisi de normal doğuma engel olacak büyüklükte değiller ama en azından narkoz alerjim falan olmadığını biliyorum.
kocamla gece konuştuk bu meseleyi sıcak bastıkça yastığa suç buluyo yataga suç buluyo bende dedim git kaz tüyü al . alıcam tabi dedi kendime bir tane kaz tüyü yastık birde bebeğime alıcam sana almicam dedi bendde amann sen bilirsin çokda umrumda dedim valla
Ben burda okuyorum siz anlatiyorsunuz ta bebislerinizin neler
yaptigini, hareket ettigini ben bebisimi gorunce biraz hayalkirikligina ugradim..
Cok daha fazla sey gormeyi bekliyordum galiba tabi gorduklerim yinede mucuze benim icin..
Hala bulantilarin devam ediyormu canim ya cook kotu ozaman benim cok surmedi bulantilar ama mahvetti
senin halini dusunemiyorum. Doktorun isey diyor mu bu konuda
Ayrica cizelge yardimin icin tesekkurler
canım sen niye bu kadar duygusalsın bakiimmm..göz yaşı falan kendi kendinize canınızı sıkıyorsunuz..asıl ağlaması gereken benim ama hep allaha şükrettim..annem omurgasını kırdı 5 gün önce bugün ameliyat oldu..hamileyim diye başında duramıyorum..sağlık çok önemli canım ya bebişlerimizi üzmeyelimdestek olalım birbirimize..ahhh annem ahh..
Aranızda benden başka gönüllü sezeryan isteyen de yok galiba :44:
Ben normal doğum hiç düşünmedim, bunda abim de çok etkili oldu, kesinlikle normal doğum fikrini aklından çıkar diyor
Ben de korkuyorum normalden açıkcası, daha önce bir ameliyatım var, bu da daha zor olmaz heralde
çocuk için sezeryan daha mı iyi oluyor?? diğerinin ne gibi sakıncaları var çocuk için??
benim bebeğim göstermedi ssizinkilerde göstermesin :82::82::82:
sezeryandan sonra bebeğe süt bile veremiyor anne canım bu bebeği düşünüyor anlamına gelmiyo ama ki
direk biberonu dayıyorlar bebeğe ,ilk agız sütü dedikleri şeyi ancak gün sonraları verme şansı oluyor sarılık riskine karşı ilk sarımsı agız sütü çok faydalı .sezeryanda bebeği direk çıkarttıkları için sudan ciğerleri aniden hava ile dolduğundan cocuğun soluk alma vs gibi şikayetleri de oluyor.anne adam gibi cocuğunu besleyemiyor bebek doğru düzgün beslenemiyor ve bir de üstüne.benim ablamda sezeryan oldu 3 günü ancak geldi sütü,sarılık atlattı,sezeryan agrısından emzirmek için bile kucağnıa aldığında agladı durdu.ben ilk gün aldım kucağıma emzire emzire gezdim odada.çok şükür sarılığıda hiç olmadı.aklınızdada bulunsun cocuğun sarılığının azalması ilk agız sütü sonrada direk bulunduğu odanın beyaz ışıklı ortam olması.ben 2 hafta geceli gündüzlü kapamadım ışığımızı .hiç sarılık nedir bilmedik şükür.arkadaşlarımın bebekleri ışık altında ve sürekli kan ala ala bebeklerin delik deşik oldu heryeri .bilginiz olsun
isabet olmuş canım bizde eşimle gece kaz tüyü yorgandan yastıktan bahsettik ama oğlum için .hafif ya o bakımdan .kayınvalidemi yaptığı yünlü yorgan ağır geliyor ,kışın soğuk oldu bu ev bizim için beşikte yattı ama şimdi kendi odasına geçiçek .almak istiyorum çilekte var tek kişilik indirimliymiş kaz tüyü yorganlar hep pahalı %25 indirim girmişken alayım diyorum .kullananlar nasıl acaba hafif mi ,acaba soğuk mu tutuyor falna diye bir bilene danışayım dedim .benimde yastığım yün ben pek terlemiyorum ama eşiminki işbir yataktan aldı özel boyun için ıpıslak oluyor acaba buna da bir önlem olur mu kaz tüyükocamla gece konuştuk bu meseleyi sıcak bastıkça yastığa suç buluyo yataga suç buluyo bende dedim git kaz tüyü al . alıcam tabi dedi kendime bir tane kaz tüyü yastık birde bebeğime alıcam sana almicam dedi bendde amann sen bilirsin çokda umrumda dedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?