- Konu Sahibi antidepresif
-
çok düşünüyorum epudralsezeryanı en son ana kadar sancı çekilip sonra yapıyorlar dimi epiduralı .
yok cnm epiduralla ilgili seni çok yanlş bilgilendrmşler okdar kötü bişeyki 5 saat ayaklrnı hissetmysn snra hissetmye başlysn ayağa kalkamysn tabi gazınıda çıkarmysn 2 gn şiş kalysn gazını çıkarsyada deli gibi ağrn oluyo
malesef öyleler...:2:bunları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum. Ne vicdansızlar ya.
bilmiyorum canm sadece babalıktan mı ama benim eşimin çok feci bi siniri var tuttuğu zaman, normalde öyle biri değil gibi dışardan kimse bilmez ama bir ben bir ailesi bilio. çok diyorum gidelim bi dr die sinirli halleri için ama sallıo sürekli. olan da bana oluo işte hepsi bende birikio. çalışıorum üzülmemeye ama elde değil hiç umursamamak.Kızlar şu yazdıklarınızı okuyunca içim sızlıyor, belli ki eşleriniz babalık depresyonuna girmiş, eğer kabul ettirebilirseniz, aile terapistine falan gitmeyi deneyin, kuzenim çok acı bir deneyim yaşadığı için çok ararştırmıştım o dönemde, erkekler, babalığın verdiği sorumluluğu kaldıramayacakları kaygısıyla anne veya bebeğe, bazen ikisine de içten içe öfke duyabiliyor ve arada öfke patlamaları geçirebiliyorlar. Profosyonel desteği kabul etmez derseniz siz de biraz internetten araştırıp ona göre yaklaşın derim, çünkü bu dönemi bizlerin çok sağlıklı ve mutlu geçirmemiz çok önemli, canınızı sıkacak durumlardan kaçınmaya çalışın.
Şu an ne eşiniz ne aileniz, siz ve bebeğinizden daha önemli değilüzmeyin kendinizi, kimseye de üzdürmeyin...
mutlaka alınganlığımız fazla canım onun farkındayım. kendimi biliorum ama o da yetişkin insan o kadar okuyo edio hamilelikle ilgili felan biliyor az çok azcık dikkat etse yaşamicaz böyle şeyler. ama yapılarında yok fedakarlık dediğim dedik çaldığım düdük. umarım anlar...ağlama lütfen canım,bu ara brz daha alınganız ve fazla ilgi bekliyoruz ,belki de normalde gözümüze batmayan şeyler gözümüze batıyo.Sakinleş eminim eşin de hatasını anlayacaktır.
tek değilsin sanırım ben de çekebilirim,hayatım boyunca hep regl sancısı çektim,en şiddetli gaz sancılarını yaşadım kıvrandım ve hep kabız oldum :)) heralde ben de doğuramazsam kmse doğuramaz normalsancıyı çekmek isteyen bir tek ben varım herhalde mazosişt miyim neyim??
ben de normal doğumda gaz çıkarmaya gerek olmadığını biliyorum,normal doğum nedne gaz çıkarılsın ki? Epidural anestezi ve aneljezi arasında ne fark varmış cnm ben aneljezi duymadım hiç?
benim arkadaşım memeorialda epiduralle normal doğum yaptı ve tavsiye ediyo çok memnun kalmış...
Sancı sıfır bi bakmış doğurmuş dr.uma danışıcam eğer normal olursa epidural isticem...
Ben daha önce açık yumurtalık kisti ameliyatı oldum normal olmama durumu var..
epidural anestezi için öncelikle vajnada açıklık olması bekleniyor 4 cm açılmam vardı sancım başlamıştı .anestezicimiz beni aldı götürdü milim milim derin nefes al diyerek iğnesini yerleştirdi sonra geldim yattım .sancı vurmaya başladı bende tabi çok az ama ben nazlanıyorum ,doktorum iğne yapalım dedi tabi ordan direk verdiler ilacı az az sancım artıyo orda tabi grafikte 80-90 oluyor ben gülüp kahkaha atıyorum ,doktorla ,anestezicimle sohbet ediyoruz.
bakılıyor açılması arttımı diye 6 cm açılmam olunca hadi bakalım yol göründü dediler sonra doğum için yattım bir iğne daha vurdular bana sadece ıkın ,büyük kakanı yapar gibi dediler ,ben gülüyordum ıkınıyorum ama ses yok doktorum ,kız hadi erinme gidelim yarın bayram diyordudurun ya zevkini çıkarıyorum bir daha mı doğuracağım ki dedim o sırada eşim de yanımdaydı sohbet ediyorduk ,sonracığıma bir iki daha ıkın güçlü güçlü dediler ,hatta doğumda eşime karnımın üst kısmına kollarını yerleştirip biraz kuvvetli şuraya basınç verin dediler eşim sağolsun verince alttan pırtlattım oğluşumu sonra hemen eşim oğluşumu videoya aldı .ben odama gittiğimde ayaklarım ve ben jet gibiydim
cnm bn epidural sezeryandan bahsedyrm hastanede çalşyrm ve gnde en az 10 doğum görüyrm en iyisi normal sezeryan ayılıysn hemn 3 saat snrada yürümeye başlysn gazınıda çıkrysn bi dikişine dikkat etmn lazm okadar belden aşığı epidural hiç iyi deil sadece tavsiye siz bilirsnz yinede...
epidural anestezi için öncelikle vajnada açıklık olması bekleniyor 4 cm açılmam vardı sancım başlamıştı .anestezicimiz beni aldı götürdü milim milim derin nefes al diyerek iğnesini yerleştirdi sonra geldim yattım .sancı vurmaya başladı bende tabi çok az ama ben nazlanıyorum ,doktorum iğne yapalım dedi tabi ordan direk verdiler ilacı az az sancım artıyo orda tabi grafikte 80-90 oluyor ben gülüp kahkaha atıyorum ,doktorla ,anestezicimle sohbet ediyoruz.
bakılıyor açılması arttımı diye 6 cm açılmam olunca hadi bakalım yol göründü dediler sonra doğum için yattım bir iğne daha vurdular bana sadece ıkın ,büyük kakanı yapar gibi dediler ,ben gülüyordum ıkınıyorum ama ses yok doktorum ,kız hadi erinme gidelim yarın bayram diyordudurun ya zevkini çıkarıyorum bir daha mı doğuracağım ki dedim o sırada eşim de yanımdaydı sohbet ediyorduk ,sonracığıma bir iki daha ıkın güçlü güçlü dediler ,hatta doğumda eşime karnımın üst kısmına kollarını yerleştirip biraz kuvvetli şuraya basınç verin dediler eşim sağolsun verince alttan pırtlattım oğluşumu sonra hemen eşim oğluşumu videoya aldı .ben odama gittiğimde ayaklarım ve ben jet gibiydim
canım ben sezeryan olmuştum birde epidural yapmışlardı.ağrım uyuşukluğun ağrısı bitince çok olmuştu ama yürümeye başlayınca geçmişti.ama 15-20 gün süren şiddetli baş ağrım vardı kızımı emzirirken bile hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.doktorum hergün başını yıka geçer dedi.bende öyle yaptım geçti yani.ama bunu kısmetse bende normal doğum olsun istiyorum tabi ilerleyen zamanlarda belli olur.normal olsada epidaral yapacağım.epiduralde uyanıksınız.normal anestezide değilsiniz.gerçi ben heyecanden bebeği görür görmez bayılmıştım.2,5 saat sonra kendime gelmiştim...
canım ben sezeryan olmuştum birde epidural yapmışlardı.ağrım uyuşukluğun ağrısı bitince çok olmuştu ama yürümeye başlayınca geçmişti.ama 15-20 gün süren şiddetli baş ağrım vardı kızımı emzirirken bile hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.doktorum hergün başını yıka geçer dedi.bende öyle yaptım geçti yani.ama bunu kısmetse bende normal doğum olsun istiyorum tabi ilerleyen zamanlarda belli olur.normal olsada epidaral yapacağım.epiduralde uyanıksınız.normal anestezide değilsiniz.gerçi ben heyecanden bebeği görür görmez bayılmıştım.2,5 saat sonra kendime gelmiştim...
canım bildiğim kadarıyla Türkiyede ilki sezeryan olunca ikinciyi normal yaptırmıolar,sen normal doğum yapacağın biyer bulabildin mi?
CNM İLKİ SEZERYANSA 2.Yİ NORMAL DOĞUM YAPMIYOLAR Kİ :s
benim kardeşim normal sezeryan oldu ama hiç senin dediğin gibi olmadı canım
Aranızda benden başka gönüllü sezeryan isteyen de yok galiba :44:
Ben normal doğum hiç düşünmedim, bunda abim de çok etkili oldu, kesinlikle normal doğum fikrini aklından çıkar diyor
Ben de korkuyorum normalden açıkcası, daha önce bir ameliyatım var, bu da daha zor olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?