2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm epiduralla ilgili seni çok yanlş bilgilendrmşler okdar kötü bişeyki 5 saat ayaklrnı hissetmysn snra hissetmye başlysn ayağa kalkamysn tabi gazınıda çıkarmysn 2 gn şiş kalysn gazını çıkarsyada deli gibi ağrn oluyo

ayy kız annesi buldum sonundaaa
tebrik ederim cnm...bu senin hakkın
benim daha çok var ama merak etmiyorum sağlıklı olsun öncelikle ve sanki %100 erkekmiş gibi geliyo bana....

sağol canım .eşime söyleyeyim akşam gelirken alsın eczaneden valla bogazım kuruyor gece burnum kapalı ya .

ben normal doğumda gaz çıkarmana gerek yok diye biliyorum hem 5 saat hissetmesen de sezaryene göre yine iyi gibi duruyor. bilemedim bak şimdi.. aynı şeyden bahsediyoruz dimi canım? epidural anestezi değil epidural aneljezi????

canım yanlış bilgilendirme yapmayalım,herkesin bünyesi birbirinden farklı.Bazısında böyle oluyo bazısında olmuyo.
Yani epidural için şöyle bir örnek vereyim :
Arkdşımın ablası yaptı ve o kdr memnun ki hiç bi sorunu olmadı ,ne başağrısı ne de diğer söylediklerin.
Ama mesela benm kardeşim genel anestezi ile sezeryan oldu çıktığında içini çeke çeke ağlıodu ve çok fazla ağrısı oldu dayanamıyodu.
ama bir diğer arkadaş genel anestezi oldu hemen kendine geldi sızlanma fln hiçbişey yok.

Demeye çalıştığım bu gibi şeyelr bünyeden bünyeye değişiklik gösterebiliyo.

Herkese merhaba,

Başka bir sayfadaydım ama burası daha canlı geldi bana. Benide aranıza alırmısınız.

YAŞADIĞI ŞEHİR Ankara
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ 3
SON ADET TARİHİ 15 Nisan
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 20 Ocak
CİNSİYET Belli değil
BEBEĞİN İSMİ Bellideğil
ANNENİN YAŞI 35
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU 58
GÜNCEL KİLOSU 59,5
KESİN DOĞUM TARİHİ Belli değil
DOĞUM ŞEKLİ Sezeryan
SON HABERLER 16 Temmuz doktor kontrolüm var

Teşekkürler...

ben de normal doğumda gaz çıkarmaya gerek olmadığını biliyorum,normal doğum nedne gaz çıkarılsın ki? Epidural anestezi ve aneljezi arasında ne fark varmış cnm ben aneljezi duymadım hiç?

benim arkadaşım memeorialda epiduralle normal doğum yaptı ve tavsiye ediyo çok memnun kalmış...
sancı sıfır bi bakmış doğurmuş dr.uma danışıcam eğer normal olursa epidural isticem...
ben daha önce açık yumurtalık kisti ameliyatı oldum normal olmama durumu var..

çok düşünüyorum epudralsezeryanı en son ana kadar sancı çekilip sonra yapıyorlar dimi epiduralı .

ben de normal doğumda gaz çıkarmaya gerek olmadığını biliyorum,normal doğum nedne gaz çıkarılsın ki? Epidural anestezi ve aneljezi arasında ne fark varmış cnm ben aneljezi duymadım hiç?

epidural anestezi de belden aşağısı uyuşuyor (hissetmiyorsun yani) epidural aneljezide ise sadece acı hissi yok oluyor bacaklarını hissediyor ve hatta yürüyorsun.. doğuma çok var diye fazla araştırmadım ama prenses doğum deniyormuş. bu kadar biliyorum ben de canım..

ayy kız annesi buldum sonundaaa
tebrik ederim cnm...bu senin hakkın
benim daha çok var ama merak etmiyorum sağlıklı olsun öncelikle ve sanki %100 erkekmiş gibi geliyo bana....

sağol canım darısı tüm isteyenlere inşalah .benim de içime erkek doğuyordu hatta o kadar hareketliydi ki düz takla açıyordu dr organa göre kız harekete bak erkek gibibu dedi haftaya gidene ve tekrar kız diyene kadar hala inanamıyorum ,doktora kesin mi dedim kıza benziyo bak bak dedi birşey göremedim haliyle .
canım ben epiduralle normal doğum yaptım ama senin bu anlattıklarının bir tanesini bile yaşamadım .
epidural iğnesini oldum doğuma girdim çıktım ve direk tuvalete gittim üstelik yarım saat sonrası koridorda turladım ,gittim oğluma kıyafet filan giydirdiler aşısını filan yaptılar hemşireler seviyordu doktorun odasına onu izledim durdum.yani bacaklarımda ne bir titreme ne de gazımda bir sorun olmadı hatta 2. günü eve geldim doğumda eşim vardı tek eve gelir gelmez duşu bir güzel cifledim cünkü doğuma apar topar gitmiştim annem gelicek diye evi bile temizledim yaşanmış biri olarak benim agzımdan duyuyorsunuz ve şimdiki bebeğimide kesinlikle epidural ile normal olarak doğuracağım ve yaşasın acısız doğum diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…