- Konu Sahibi antidepresif
-
Günaydın arkadaşlar
yarın doktora gideceğim . 6 hafta oldu bebeğimi görmeyeli. Inşallah bir sorun yoktur. Ikili test ve ense kalınlığı ölçümleri yarın yapılacak.
41+3 müAy çok sinir bozucu ya, iyi dayanmış valla
kızlar sizler sağlık ocaklarınız kayıtlarınızı yaptırdınız mı? yaptırmak gerekiyomuş yarın iğnemi vurunmaya gittiğimde kayıt olucam kalp seslerini falan dinliyolarmış süt fişi ve eğitim veriyolarmış
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Maşallah valla yaaaa bi uçmuşsunuz hızınıza yetısemedım oku oku anca bitirdim nasılsınız keyıfler nasıl ben cumartesını 4 gözle beklıyorum bebişimi görmek için meraktan çatladım özledimmmmmmmm yavrumu
o zaman şok olmaya hazırla kendini
annene çok geçmiş olsun canım .bebişimi üzmek istediğim en son şey elimde değil eşimin sözleri aklıma geldikçe acayip oluyorum anlayamıyorum neden böyle şeyleri ben yaşıyorum hep bana doğuma kadar yanımda ye iç maddı hiç bi sıkıntın olmayacak doğumdan sonra kırkı çıksın boşanma davası acılacak hak hukuk var die bi laf etti ve daha doğmadan bebğine bu kadar sevgisiz bir baba nasıl olabilir biz severek evlendik ve ilk bebeğimiz bunları yaşayacağım ve duyacağım aklımın ucundan geçmezdi.bir insan bu kadar değişirmi bilemedim çünkü değişmek ne demek bi insan neyse odur bana göre olaylar onun karakterini değiştirmemeli sadece olumlu yön vermeli neyse yaaa offff canım boşver beni ,sende üzülme annene yanında olamıyorsun die o seni anlar eminim..
saol canım iyi dileğin için..canım benimki de bebişe laf etti bana çok koydu..annem hastanedeyken yanına gittim uzun süre bişi yiyemedim falan eşim çok kızdı sen kendine bakmazsan bakma bebek var ona bakıcaksın o senin bebeğin mi ?dedi falan daha kırıcı şeyler de dedi sanki bebeği dışarda yaptı bana yerleştirdi sonradan..ama bunları sanırım herkes yaşıyor farklı açılardan da olsa kırıcı şeyler eşlerimiz tarafından oluyor..merak etme canım inşallah düzelecektir oda..
görmek ister misin 41+3lük nazlı hanımefendiyi
bende aynı sizler gibiyim. Benim eşim bebekle ilgili bişey demio ama bana yeterince laf edip burnumdan getirio hamile kaldığımdan beri daha da sıklaştı bu halleri. En şiddetlisini dün akşam yaşadım. Bi daha eve gelmeyeceğini söyleyip çekti gitti. Sabaha kadar bi kaç saat anca uyudum. Ağlamaktan yüzüm gözüm şişti maymun gibi oldum. şimdi yazarken yine dayanmayıp ağlıyorum. Allahım bu adamlara azcık vicdan merhamet versin başka bişey demiyorum. Bilmiyorum bize kasıtları ne???sevdiğim canım dediğin insanı 8-9 ay el üstünde tutmak çok mu zor? Normal davransa ona da razıydım. Ilk üç ayım burnumdan geldi. Bundan sonrası için ne olur bilmiyorum allah kerim.
en son 6 haftalıktı gördüğümde. Gerçi nokta kadar bişeydi. Gerçekten çok merak ediyorum.
en son 6 haftalıktı gördüğümde. Gerçi nokta kadar bişeydi. Gerçekten çok merak ediyorum.
aaaaa... öyle doğur kaç yok.. Herkes ilk sayfayı güncelleyecek.. Normal doğum mu oldu ne kadarlık doğdu hangi gün doğdu??? Dimi.. Boşuna mı geçtik buraya??
doğum sözcüsü bir tane değil canım .herkes birbirinin sözcüsü olacak mesela senin ki ben benimki sen gibi.bu durumda sen benim doğumumu ben senin doğumunu bildiriyorum.benim tlf numaram sende ,seninki bende oluyor umarım tam olarak şimdi anlatabildim.günaydın kızlar ..
doğum sözcüsünün çok işi var o zaman düşünsenize biz hep aynı anda doğum yapcaz inşallah ayy ocak ayı gelirmi kızlar :)
hadi inşallah canım .güzel haberlerle dönüver.benimde burnum kapalı değil ama agzım açık uyuyabiliyorum ,limon zararlı mı canım doktoruna bir sorar mısın ?Herkese günaydn ayyy uyuymdm ya bebeğimn cinsiyetini öğrenmeye gidicem bugün merekdan uyuymdm bide grip oldum offf:2:
benim 8 haftalıkti bi çizgi vardı. Ben sabirsizlandıkça görmek için eşim otur erken daha diyodu bana. Son gittiğimiz de gördü ki kocaman bişey olmuş kol bacak ziplayıp duruyor içerde.. 2 hafta sonra başka bi doktorda 3 boyutlusundan baktıralım diyo bana:)) artık daha çok özleyeceksin onu emin ol..
ayy nihan maşallah sana nasıl dayandın 6 hafta. Iki hafta geçti mi ben kurtlanmaya başlıyorum. Göresim geliyor. Hemen eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. Onlar rutin ultrasona soktukları için, görüp rahatlıyorum. Dayanamıyorum yoksa..
bu kadar ara verince de insan korkuyor. 6 haftada ne oldu iyi mi kötümü bilememek kötü. Bir daha bukadar uzatmasın doktor süreyi. Söyleyeceğim valla. Bu arada hala karar veremedim sezeryen mi normal doğum mu yaptırsam. çok korkuyorum normal doğumdn ama en iyisi de o diyorlar.
görmek ister misin 41+3lük nazlı hanımefendiyi
niye tam günü bekliyosun devlette mi kontrol yaptırıyosun canım? doktor bana 1 ay sonra gel diyo ben 3 hafta geçer geçmez soluğu doktorun yanında alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?