2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Maşallah valla yaaaa bi uçmuşsunuz hızınıza yetısemedım oku oku anca bitirdim nasılsınız keyıfler nasıl ben cumartesını 4 gözle beklıyorum bebişimi görmek için meraktan çatladım özledimmmmmmmm yavrumu

ewt canım kayıt yaptırdım çokta memnun kaldım aile hekimi çok tatlı bır doktor onlar bızı arıyor şu gün gelın bugun gelın dıye ayrıca bebişler doğuncada aşıları için arıycaklar oraya gıdıcez arkadaşlarımdan biliyorum bayagı ilgililer şaşırıyorum gerçekten :)))

niye tam günü bekliyosun devlette mi kontrol yaptırıyosun canım? doktor bana 1 ay sonra gel diyo ben 3 hafta geçer geçmez soluğu doktorun yanında alıyorum

Bende aynı sizler gibiyim. benim eşim bebekle ilgili bişey demio ama bana yeterince laf edip burnumdan getirio hamile kaldığımdan beri daha da sıklaştı bu halleri. en şiddetlisini dün akşam yaşadım. bi daha eve gelmeyeceğini söyleyip çekti gitti. sabaha kadar bi kaç saat anca uyudum. ağlamaktan yüzüm gözüm şişti maymun gibi oldum. şimdi yazarken yine dayanmayıp ağlıyorum. Allahım bu adamlara azcık vicdan merhamet versin başka bişey demiyorum. bilmiyorum bize kasıtları ne???sevdiğim canım dediğin insanı 8-9 ay el üstünde tutmak çok mu zor? normal davransa ona da razıydım. ilk üç ayım burnumdan geldi. bundan sonrası için ne olur bilmiyorum Allah kerim.

:2:bunları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum. Ne vicdansızlar ya.

en son 6 haftalıktı gördüğümde. Gerçi nokta kadar bişeydi. Gerçekten çok merak ediyorum.

benim 8 haftalıkti bi çizgi vardı. ben sabirsizlandıkça görmek için eşim otur erken daha diyodu bana. son gittiğimiz de gördü ki kocaman bişey olmuş kol bacak ziplayıp duruyor içerde.. 2 hafta sonra başka bi doktorda 3 boyutlusundan baktıralım diyo bana:)) artık daha çok özleyeceksin onu emin ol..

en son 6 haftalıktı gördüğümde. Gerçi nokta kadar bişeydi. Gerçekten çok merak ediyorum.

ayy nihan maşallah sana nasıl dayandın 6 hafta. iki hafta geçti mi ben kurtlanmaya başlıyorum. göresim geliyor. hemen eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. onlar rutin ultrasona soktukları için, görüp rahatlıyorum. dayanamıyorum yoksa..

günaydın kızlar ..

doğum sözcüsünün çok işi var o zaman düşünsenize biz hep aynı anda doğum yapcaz inşallah ayy ocak ayı gelirmi kızlar :)
doğum sözcüsü bir tane değil canım .herkes birbirinin sözcüsü olacak mesela senin ki ben benimki sen gibi.bu durumda sen benim doğumumu ben senin doğumunu bildiriyorum.benim tlf numaram sende ,seninki bende oluyor umarım tam olarak şimdi anlatabildim.

Herkese günaydn ayyy uyuymdm ya bebeğimn cinsiyetini öğrenmeye gidicem bugün merekdan uyuymdm bide grip oldum offf:2:
hadi inşallah canım .güzel haberlerle dönüver.benimde burnum kapalı değil ama agzım açık uyuyabiliyorum ,limon zararlı mı canım doktoruna bir sorar mısın ?

bu kadar ara verince de insan korkuyor. 6 haftada ne oldu iyi mi kötümü bilememek kötü. Bir daha bukadar uzatmasın doktor süreyi. Söyleyeceğim valla. Bu arada hala karar veremedim sezeryen mi normal doğum mu yaptırsam. çok korkuyorum normal doğumdn ama en iyisi de o diyorlar.

doktorum 6 hafta sonra gel dedi ama bir daha bu kadar uzatmak istemiyorum.

ben salı günü gittiğimde ultrasonda bebeğin döndüğünü gördüm, hani yatarken sağdan sola doğru döneriz ya aynen öyle. yok böyle birşey yaa, doktordan çıkınca sevinçten tutamadım gözyaşlarımı.. nihan sen bi git gör bak neler hissedeksin.

ben deli gibi istiyorum normal doğum yapmayı, inşallah nasip olur da yaparım..

niye tam günü bekliyosun devlette mi kontrol yaptırıyosun canım? doktor bana 1 ay sonra gel diyo ben 3 hafta geçer geçmez soluğu doktorun yanında alıyorum

yok canım özel muayenesine gıdıyorum ben 3 haftada beklıyemıyorum her hafta gidiyorum cumartesılerı eşim çalışmadıgı için o götürüyor oyuzden cumartesı gidiyorum benim tek gitmem imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…