- Konu Sahibi antidepresif
-
niye kız? Ben çocuğum için günlük de aldım.. Bugün başlayacam yazmaya
önceden ultrason kağıdının arkasına o an hissettiğimi yazıyodum bir iki kişi okuyupta uygulanınca dedim bi günlük alayımda çocuğum duygulansın.. Di mi amahehehe
Ben son 10 yılda tam bi ay tutamadım hiç ramazanda.Bu yıl bi de hamileyim tutabileceğimi zannetmiyorum.Hamilelik dışında yıllar önce bi trombosti düşüklüğü yaşadım 150bn olmadı lazımdı 3bne düşmüştü ölüodumŞuanda geçti ama uzun süre yemek yemeynce hemen bi halsizlik ve sürekli olursa bu yine düşüş oluyo
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Kimsenin görüşüne, hele de dini görüşüne karışmak istemem ama dedim ya, ben de tutmam. O kadar saat aç kalınsa da susuz kalınmaması gerektiği düşünüyorum, yine de herkes inancını yaşamalı, tutabileceğini, sıvı kaybı yaşamayacağını düşünen varsa denesin.
ben de yıllardır babaannemden kalma bir alışkanlıkla her kadir gecesi günü oruç tutarım, bu sene ilk olacak tutamadığım, kendimi babaanneme ihanet etmiş gibi hissediyorum ama eminin o da istemez hamileyken bir gün de olsa oruç tutmamı...
Onun dışındaki günlerde ben de iş-güç, hipoglisemi gibi nedenlerle pek tutamıyordum, o yüzden benim için çok değişiklik olmayacak ama sürekli tutanlar bu konuda ne düşünür, nasıl davranır bilemeyeceğim, her görüşe saygım sonsuz.
bende tutuyorum hatta günlüğüm fotosunu koymuştum yeniden koyayım..Eki Görüntüle 220560
ama Allah kimsenin başına olumsuz birşey vermesinn..
Ben de saygı duyuyorum herkesin düşüncesine , kış olsa belki ama bu şartlarda ve bu trombosit probleminden dolayı ben tutmuycam
Bu arada kızlar 15. haftada bebekler ince sesleri duymaya başlıyolarmış ,ben 15. haftadayım bebek beni duyuyo sanırım :) Ama ben onun varlığını hissetmiorum .Hisseden var mı hiç çok merak ediyorum
bnimde bbabannem ramazanda orucluyken iftr hzirlarken byin knamasi gcirdi ve 6ay flcli yaatti ve snra vefat ettii allahim rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah../bjcok cabik acikiom bide nasi olar bilmiom ama bn tutmam galiba...allahim ozin verirse iii olursak tutaris
Bnimde bbabannem ramazanda orucluyken iftr hzirlarken byin knamasi gcirdi ve 6ay flcli yaatti ve snra vefat ettii allahim rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah../bjcok cabik acikiom bide nasi olar bilmiom ama bn tutmam galiba...allahim ozin verirse iii olursak tutaris
kızlar ocak ayı gelirmi ? sizce düşünsenize bir bu topingdeki herkes doğuruyo :)
benm kardeşim mart annelerindeydi :)) Herkes tek tek doğurmuştu kardeşim binlerce sayfalık konuda tek başına kalmıştı :) Düşünsenize hepiniz doğurmuşsunuz hastanelerdesiniz ya da çıkıp evinize geldiniz ben hala burda doğurmadan duruyorum tek başıma yazan eden yok :))
Bebek 41+3te doğmuştu kardeşiminki :))
bakırköy D&R dan aldım canım..her hafta için bilgiler var bir de ultrason görüntüsü için resim yeri var. Eki Görüntüle 220581 Eki Görüntüle 220582
benm kardeşim mart annelerindeydi :)) Herkes tek tek doğurmuştu kardeşim binlerce sayfalık konuda tek başına kalmıştı :) Düşünsenize hepiniz doğurmuşsunuz hastanelerdesiniz ya da çıkıp evinize geldiniz ben hala burda doğurmadan duruyorum tek başıma yazan eden yok :))
Bebek 41+3te doğmuştu kardeşiminki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?