- Konu Sahibi antidepresif
-
canım benim çok güzel birşey biliyonmu.benim kız kardeşim tutardı.ama bebişini 5,5 aylıkken almak zorunda kaldılar o yüzden şimdi okuyor bazen ağlıyor.yoksa şimdi yeni doğmuş bir bebek olacaktı.allah kimseye acısını göstermesin.ama bence tut ileride hemö senin için hemde bebeğin için çok güzel birşey olur...niye kız? ben çocuğum için günlük de aldım.. bugün başlayacam yazmaya
önceden ultrason kağıdının arkasına o an hissettiğimi yazıyodum bir iki kişi okuyupta uygulanınca dedim bi günlük alayımda çocuğum duygulansın.. di mi amahehehe
ayy çok duygusal ve edebi kişiliksin sanırım :) çocuğun ocak ayında doğacaksa ve OĞLAK burcu olacak sa annemde amma duygusalmış. ne gerek vardı bunlara diyecek. sevgisini belli edemeyecek. hem mükemmeliyetçi olacak. zor insandır OĞLAKlar :
bu arada ikinci bebeğimin le benim doğum günümün tutma ihtimali var :)
canım benim çok güzel birşey biliyonmu.benim kız kardeşim tutardı.ama bebişini 5,5 aylıkken almak zorunda kaldılar o yüzden şimdi okuyor bazen ağlıyor.yoksa şimdi yeni doğmuş bir bebek olacaktı.allah kimseye acısını göstermesin.ama bence tut ileride hemö senin için hemde bebeğin için çok güzel birşey olur...
canım benim çok güzel birşey biliyonmu.benim kız kardeşim tutardı.ama bebişini 5,5 aylıkken almak zorunda kaldılar o yüzden şimdi okuyor bazen ağlıyor.yoksa şimdi yeni doğmuş bir bebek olacaktı.allah kimseye acısını göstermesin.ama bence tut ileride hemö senin için hemde bebeğin için çok güzel birşey olur...
arkadaşlar ramazanda oruç tutabilecekmisiniz
duygusal doğru ama edebi ı-ıheskiden günlük tutardım bigün okuyayım dedim.. nasıl saçmalamışım nasıııllll yaktım attım
çocuğum da anası gibi oğlak olacak canım. hatta 3. kez ölçümlerde doğum günümü söyledi doktor.. vakitlice gelirse ben de senin gibi kendi doğum günümde doğuracam.. bebeğim duygusal olsun ama anası gibi inatçı sinirli huysuz olursa vay haline.. bu arada ben sevgimi belli eder ona da ettirtirim canım..
bende tutuyorum hatta günlüğüm fotosunu koymuştum yeniden koyayım..Eki Görüntüle 220560
ama Allah kimsenin başına olumsuz birşey vermesinn..
ramazan ayında oruç tutabilmek için inan bu ay çok iyi beslenmem gerek kansızlığımı biraz düzeltirsem bir ay sonraya belki bu kadar bakıma ihtiyacım kalmaz ama geçirmek istemiyroum 11 ayın sultanı yaainşallah tutabiliriz
bende de kansızlık var. zor tutarım gibi geliyor. acıkırken su içsem midem bulanıyor. bebek doğduktan bir yıl sonra haftada iki gün tutarak bitiririm diye düşünüyorum. kızımda emziriyorum diye tutmamıştım sonraki senelerde telafi ettim. bakalım.
canım çok güzelmiş beğendim...amin canım benim kimseye yaşatmasın bu duyduları...bende tutuyorum hatta günlüğüm fotosunu koymuştum yeniden koyayım..Eki Görüntüle 220560
ama Allah kimsenin başına olumsuz birşey vermesinn..
yanım da değil kız kardeşim eskişehirde.ama eşinin tayini erzuruma çıktı giderkende defteri yanında götürmüş.bende yokum açıp ağlayıp durur diye.eşi okumuyor.çok duygusal kapağını açmaya cesaret edemiyor.onlarda atlatacak inşallah...ayy kıyamam.. okutmayın yaa
ilaç kullanıyomusun ben kan iğnesi ve hap kullanıyorum v,tamin hapı ve kan kapsülü 5 iğne verdi 1 tane kaldı fayda ediyormu acaba
aaa.. ne güzelmiş.. benimki de bu Eki Görüntüle 220561
ramazan ayında oruç tutabilmek için inan bu ay çok iyi beslenmem gerek kansızlığımı biraz düzeltirsem bir ay sonraya belki bu kadar bakıma ihtiyacım kalmaz ama geçirmek istemiyroum 11 ayın sultanı yaainşallah tutabiliriz
gunaydınlar....
meserret ne kadar sanslısın yaa nasıl bı kocan var öyle kahvaltına kadar hazırlıyorbende 6:15 te kalkıorum benım kı horul horul o saatte :))
cok kıskandım valla
Yaza gelmese denerdim ama yazın o kadar saat susuz kalmanın hamile biri için çok sakıncalı olduğunu okudum, Diyanetin sitesine de baktım, bebeği ya da anneyi riske atacaksa tutulmaması gerektiği yazıyor.
en azından Kadir gecesinde tutmayı istiyorum, bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?