- Konu Sahibi antidepresif
-
Arkadaşlar çoğunuzzz ist olunca sorun olmazda ben ist değilim canlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Türkiye geneli mağazalar seçinnn ltfnnn ve fiyatttttttttttttt??????????????????
saglikli olsunda cinsiyet hic onemli degillzaten erkek hemen belli oluyomuş ben daha 13+1 im ama 10+2 de erkek bebişi olacağını öğrenen arkadaşımız var sanırım bu sene hep erkek doğuyor bende kız hissettiyorum bazen kendi kendimezorla tövbe tövbee allahım sağlıklısıhhatli nasip etsinde ilk bebişimiz hiç farketmez
merhaba kızlar....yine sizlerleyim:):) tatilim bitti ama annemde hala devam ediyor aslında...ayyy isim değişikliği olmuş başlığımız değişmiş,korktum bulamayıncaiyi olmuş ötekinin ismi hiç hoş değildi tatilim çok iyi geçti kızlar yüzdüm abartmadım tabi...darısı başınıza buarada ikili test sonucum pazartesi çıkmış sonucumu doktoruma fakslatmıştım,aradı beni değerlerin iyi dedi... sevindim bende ama betahcg mi bilmiyorum öğrenip yazarım buraya artık 20sinde diğer randevum...bu sefer erkene aldım buarada nurrose bilgilerimi yollayım sana beni de ekle tabloya bensiz olmazzz dimi
benide benide ekleyın 24 nısan son sat 30 yasındayım ıkıncı hammıleleıgım 70le hamıle kaldım 72 olduk
ist dayız
Gün sayıyorum tatlım, Cumartesi ikili testim, sonraki cumartesi de tatildeyim
Ben de oda takımını tam beyaz da değil, krem düşünüyorum, ilk 6 ay için de yatak odasına beşik alıcam, şimdiden başladım bakmaya
hadi bakalım canım benim az kalmış az daha sabret..benimde öyle oldu, doktora gittim ikili testi testim yapıldı ertesi gün tatile gittik,süper motivasyon oldu...aslında daha erken gelicektik,oteli,odamızı beğendiğimiz için 1 gün daha uzattıkevet tatlım bende bakıyorum yavaş yavaş odalara...aslında kremde iyi fikir ...benim evimin her yeri beyaz bebek odası da beyaz olursa tam olucak.. bende yatak odamıza beşik almayı düşünüyorum,önce orada yatsın sonra odasına geçiririm artık
meltem modüler e bak o halde şekerim, türkiye genelinde çok sayıda mağazaları var, modelleri de çok güzel, mdf den çok kaliteli, fiyatlar da değişkendi ama benim beğendiğim bir takım 2500 tl di. Fikir olur belki
ya benim 3 odam var ve hepsinde bi sürü eşya var bebekte var bebek odasıda istiyorum yenide evliyim eşyaları nereye göndercem
Darısı başımıza
Bizim evde de her odanın farklı bir rengi var, sanırım en sade oda bebişimizinki olacakdekorasyonla renklendirmeyi düşünüyorum ama yine pastel tonlar olacak, canlı maviler pembeler kullanmayı düşünmüyorum Oda dekore etmeye bayılırım, belli oluyor değil mi
çok güzel bunlar bayıldım acaba fiyatları ne
benimde aynen canım hatta yatak odamda sepet beşik koyacak yerim bile yok bi gıdımık yer yok o yüzden oturma odamı satacam mecburen orayı bebişime oda yapacam başka türlü ne yaparım bilmem kiracıyız da aslında ama daha baya bi yıl burdayız gibi görünüyo o yüzden satmaya karar verdim
benimde aynen canım hatta yatak odamda sepet beşik koyacak yerim bile yok bi gıdımık yer yok o yüzden oturma odamı satacam mecburen orayı bebişime oda yapacam başka türlü ne yaparım bilmem kiracıyız da aslında ama daha baya bi yıl burdayız gibi görünüyo o yüzden satmaya karar verdim
evet tatlım belli oluyor benim evimin geneli beyaz, beyaz aşığıyım ben,sadeliği seviyorum,aynen canım canlı mavi ve pembeler kullanmayacağım bende...sıktı artık onlar,pastel tonları daha hoş duruyor dediğin gibi...hatta mobilyaların üstünde de öyle kuşlar böcekler istemiyorum ben,inşallah zevkimize göre bişeyler bulup yaparız
ev eşyası alırken aç gözlü davranmayıp az eşya aldırsaydım şimdi sıkıştırırdım belki sağa sola ama eşya almasalar zorumuza gider sornada düşünürüz nereye koysak diye ... eşyalarıda satmak iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti . saol tatlım
evet canım neden sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?