- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.901
cnm linki versene ben ındırım fln goremedım:90:
ay alsammı acaba guvenılırmı bu sıte kızzz
Ay süper şeyler var bayıldımçok sağol canım
canım ksra bakma görmedim ama sen bulmussun
canım e bebegim çamlıcada kocaman bır mağazası var problem olacagını sanmıyorum bı arkadasım mama sandalyesi almıştı sen bılırsın tabi
canım ben normaldede L-XL giydiğim için şuandada giycek baya bişeyim olğugu ıcın alamadım malesef ama bende bayıldım bari size faydası olsun dedim :))))
aaaaaa bu ararda bebişler içinde süper şeyler var arada indirim oluyor bakın derim
kızlar bırde bişi sorcam sizedışarı çıktığımızda biyere gittiğimizde bebişlerimizin eşyalarını taşımak için çanta baktım ben jokere baktım 100küsürlerde fiyatlar çokda içime sinmedi internettende baktım bıde nike ve adidasa hem biraz daha uygun hem kaliteli hemde kulanışlı geldi bana acaba sırt çantasımı alsam dıyorum daha karar veremedim ama adidasta bıtane begendim 88 tlydi siz ne düşünüyorsunuz ne almayı düşünüyorsunuz
yok cnm onemlı dgl ..ama bunlar kıslık ya sımdı aralıktan sonra zatn dogurcaz gıyebılecek mıyız sence?bıde kargo bedelı hakknda bılgn var mı yazmıo sıtede sanırım:44:
kargo ücretini bılmıyorum canım ıstersen müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin. canım ben normalde s veya m beden gıysem kesın alırdım çünkü bazılarını dogumdan sonrada gıyebılırız çünkü kilolar ha deyince gitmiyceği için meselae pantolonların belı kumaş olanları gıyılebılır düz tshırtler gıyılebılr şekerim kendi adıma söyleyeyim
ben tutmayacm .. bebegımın vebalıne gırmek ıstemıyorum benımle bırlıkte o da oruc tutmus olcak ya oyle sey mı olurben karsıyım tabı tutacak olan arkadaslara da bişi diyemem kendı bıleceklerı bi iş..ama ben karsıyım ŞAHSEN
bnm ıcın onda marka onemlı degıl cnm ya yanı soyle kullanıslı buyuk cantalardan bakıcam magazalardan oyle dusunuyorum sevmezsem artık onlara talim mecbur[/QUOTE
Canım bende illa marka olsun diye değilde onlara bakabildim tabı iyi bişi olması gerek sürekli elimizde olacak dışarı çıktığımızda ama ben eminönüne havuzlu hana da gıdıcem ordada bakıcam bakıyım nasıl şeyler var yoksa adidasta beğendiğimi alırım herhalde
kızlar burdaki lcw de hamıle reyonu yokmus ya ..o yuzdn bende ınternetten sıparıs verıym dıyorum pantolon bıde bı kac bısı daha alcam sıkmaya basladı kıyafetlerm..sıtede 50 ve uzero alısverıs yapanlara ucretsız kargo dıo hıc boyle alan varmı bana yardmcı olur musunuz bı sorun olmaz dimi?:97::97::26:
ben bir hafta önce aldım daha. 65 tlye 1 pantolon 1 gömlek 2 tşört aldım. kargo ücreti de ödemedim. 2 gün içinde geldi kargo. hepsi poşetinde etiketıyleydi. sorun yaşamadım
Şu an okuduğum kitapta şuna benzer bir şey yazıyordu: Bebeğinizi aç bırakmayı düşünemezsiniz bile değil mi? o halde siz de aç kalmamalısınız...
Yani biz açken bebeğimiz de aç kalıyor... ben oruç tutmayı değil, ramazan boyunca şirkette yemek olayını ne yapacağımı düşünüyorum, yemekhaneye inemiyorum normalde ofiste yiyorum meyvelerimi falan, e şimdi millet oruçluyken gözlerinin önünde yemek de olmaz, napıcam bilmiyorum :44:
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrdoktordan geliyorumm cokk sukurr bebegimm iyii suyunada bakti doktor teyzemiz eksilme yokmuss hersey cook iyiymiss benim bebegim namaz kiliyodu dizlerini bukmus yuzustu yatiyorduu cnmmm benimm yaaa kiyamam onaaaaaaaaaaaa ................. bacaklari kapaliydi ama son anda doktorr bebeginn pipisini gorduuuu oglumm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr cook mutluyumm esim we kaynanam erkek istiyorduu kiz olsaydida cook sewinecektimm erkek oldugudada cok sewindimm darisi ogrenmeyenlerinn basina insallahhhhh
kızlar hayırlı sabahlar birşey sorucamm benim son adet günüme göre ben 14 hafta 3 günlük falan hamileyim lakin ultrasyona göre 15 artı 4 çıkıyorrr e ben neye göre hesaplıycammm
canım demekki erken yumurtladın sen.. takibini bebeğin gelişimine göre yani ultrasona göre yapman gerek.benimkide 1 hafta geriden gidiyor.önemli olan bebeğin gelişim takvimi.
canım hiç korkmadan alabilirsin ben geçenlerde aldım ütülü tek tek poşetlenmiş çok güzeldi normalde lcw mağazalardan sevmem almayı hafta sonları özellikle yerlerde sürünüyor ürünler bundan sonra mağazan beğenip netten alacağım:)))) birde bedenler bazen olduğundan büyük olabiliyor hamile pantolonunu buradan bir arkadaş bir beden küçüğünü aldım demişti sanırım kargoda en fazla 5 liradır ben diğer sitelerden de alışveriş yapıyorum en fazla 5 lira oluyor yalnız geçenlderde e bebekten aldım 9 liraydıkızlar burdaki lcw de hamıle reyonu yokmus ya ..o yuzdn bende ınternetten sıparıs verıym dıyorum pantolon bıde bı kac bısı daha alcam sıkmaya basladı kıyafetlerm..sıtede 50 ve uzero alısverıs yapanlara ucretsız kargo dıo hıc boyle alan varmı bana yardmcı olur musunuz bı sorun olmaz dimi?:97::97::26:
beni goren olmadı cnm :) sen napcaksın?
ultrosnu dıkkate alıcan canmkızlar hayırlı sabahlar birşey sorucamm benim son adet günüme göre ben 14 hafta 3 günlük falan hamileyim lakin ultrasyona göre 15 artı 4 çıkıyorrr e ben neye göre hesaplıycammm
14+5 im yani 15. haftadayım, benim bulantıdan çok tiksinme sorunum var, yemek kokusunun olduğu hiçbir yere giremiyorum, buna kendi mutfağım da dahile tabi 500 kişinin yediği bir yemekhanenin kokusu kabus benim için...
İnşallah düzeliriz hepimiz ya, gerçi ben şu halime de şükrediyorum, önceden peynir ekmekten başka bişey yemiyordum, şimdi kokusunu almadığım sürece her şeyi yiyorum, tavuk, yumurta ve süt hariç...
herkes oruç tutuyor mu iş yerinizde tutmayanlar olursa onlarla rahat edersin ki günler uzadığı için çoğu kişi tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?