• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrm kızlarrrr
bugunun pazar oldugu ne kadar belli :1: sabah uğramıs geçmişi okumuştum
şimdi baktım hala aynı pek bi ilerleme olmamış.
herkez cinsiyetleri öğreniyor , bi ben kaldım herhalde sabırsızlıkla bekliyorum
ama doktorum emin olmadan da söylesin istemem :53:

iyi akşamlar cici anne adayları
yeni konu başlığımız hayırlı olsun
ben çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça yazılarınızı okumaya çalışıyorum .
benim bebeğiminde cinsiyeti henüz belli olmadı rabbim herkese sağlıklı evlat hayırlı doğum nasip etsin inşallah

bugun topik cokk sessiz hafta sonu herkez gezmede ne guzellll :14::14::14::14:gezinn ya benim yerimede gezin disarda hawa 45 50 derece istesemde cikamiyorum ki :37: zaten colde yasiyorumm nereye gidebilirim gezecek bi yer yokk havuz yokk denizz yokk hicbise yok :50::50::50: otur otur nereye kadar kardesim yaaaa:63::63::63::63:

selamm
cinsiyetler öğreniliyo ne güsel
biz de inşallah salı ya da çrş öğrencez gösterirse kuzularımız:52:

Günaydınnn :)
aklımdayken sorayım nemlendirici olarak yüzünüze ne kullanıyorsunuz?
doktorunuza sordunuz mu
daha önce kullandıgımız kremler acaba kozmetik oldugu için bebişlerimize zararlımıdır
benim cildim çok kurudu acil bi nemlendirici tavsiyesine ihtiyacım var

doktorunuza sordunuz mu
daha önce kullandıgımız kremler acaba kozmetik oldugu için bebişlerimize zararlımıdır

gunaydın canım..valla hıc bı krem tavsıye edemıcm cunku hıc kullanmadım =)gerek yok allaha şükür:nazar::1:ama arko nemlendırıcı iyi gelıyodu ellerıme yüze nası olur bılemem..

doktorunuza sordunuz mu
ben badem sütü kullanıyorum

günaydın kızlar nasılsınız
meserret den haberi olan var mı uzun zamandır yok tatile falan mı gitti

doktorunuza sordunuz mu

günaydınlarrr
iyi haftalar olsun arkadaşlar

canım ben avene kullanıyorum nemlendirici. cildim karma, memnunum. güneşe çıkarkende mutlaka 50 faktör koruyucu krem sürüyorum, benim iş yerim büyük bir kampüs, yemek yediğimiz bina ile odamın olduğu bina arası 10 dk yürüme mesafesi. mutlaka koruyucu kremi sürerek gideriz biz yemeğe.

bu arada cuma akşamdan bu yana bebeğimi hissediyorum. baya hareketli bir minnoş olacak oğlum, kıpır kıpır. özellikle yerden bişi alırken ayakkabımı giyerken vs sıkışıyor bebeğim huysuzlanıyor. çok tuhaf çok güzel tarifsiz bir duygu. :emir_bebek:

Günaydınnnnnn :71::71::71:

Dün akşam döndüm tatilden, bu sabah da yorgun argın işteyim, uyuklarım şimdi bütün gün :97:

Geçmişi okuyamicam 9 gün :1: ama görüyorum ki cinsiyet öğrenenler çoğalmış, herkese hayırlı olsun :nazar: darısı başımıza :emir_bebek:

Özledim sizi kızlar, nasılsınız bakalım

Ben galdin canlarım :3: tatildeydim, yuvaya döndüm :9:

hoşgeldin canım ohhhhhhh tatilini yaptın darısı başıma :1::1::1::1:nasıl geçti yolda zorlandınmı ben yoldan korkuyorum belım agrırmı dıye uçakla gısem ama uzagada gıtmek ıstemıyorum noolur noolmaz hala bıyer bakınıyorum bakalım hayırlısı. eeee nasıldı mide bulantıların nasıl oldu canım

mrm kızlarrrr
bugunun pazar oldugu ne kadar belli :1: sabah uğramıs geçmişi okumuştum
şimdi baktım hala aynı pek bi ilerleme olmamış.
herkez cinsiyetleri öğreniyor , bi ben kaldım herhalde sabırsızlıkla bekliyorum
ama doktorum emin olmadan da söylesin istemem :53:
yok ben varım var daha ogrenemeyenler:)
benm yarın ıkılı test sonuclarım cıkıyor
13+6 olucam gozukurmu acaba ya
baksana kımı 12de ıgrenıyor kimi 16da
Kızlar merabalar 2li testimin sonucu temiz çıktı 34 yaşında olmama rağmen dr bebişimin gidişatından emin olduğunu ve 3lü testi yapmyacağını söyledi çoook mutluyum ...bu cumada cinsiyeti öğreneceğim inşallah sonrada hooop otele tatle gidiyoruz eşim sen beni düşünme ben ordada oruç tutarım diyooo yerimizi ayırd ettirdik ben en başındn beri hiç sorun yaşamadım hamileliğim iyi geçiyor bide kızım olursa bide tansiyonum yükselmezse değmesinler keyfime tabee oğlumda olursa mutlu olcam aksi düşünülemez ....
aa eşin ıcın zor olucak ama ıns guzel gecer
aranızda oruc tutabilecek varmı?
Uzun bir aradan sonra Merhabalar herkese;
bizde dün doktora gittik oğlumuz olacağını öğrendik.. bir kızımız vardı birde oğlumuz olacak ne güzel bişi.. :D :D benim derdim kilom ve yemek düzenim ne yapacağım bilmiyorum şimdiden 10 kilo aldım. yemekte yiyemiyorum. soğanlı baharatlı şeyler yiyemiyorum zaten yemem gerekenleri yiyemeyip yemem gereknleri yediğim için böyle oldu. ooff canım çok sıkkın. bana soğansız yemek ve değişik çorba tarifleri verirseniz çok mutlu olurum :D :D öpüldünüz..

slm canlarımmm=)) bugun kocısı kandırıp hastaneye gıttım tabı oda geldı yanımda=)bebegım 17+3 olmus masaallah bide göbüşü kocamandı yerım onu :69::1::emir_bebek::nazar:=)neyse vee beklenen ann oğluşumm oluyorrrrrrrrrr:emir_bebek::nazar:bastan berrı hıslerım dogruymus demekki:49::69::64::64::64::66::66::62::90:%90 erkek dedı doktor ama ben de gordum piisini babasıda gordu oda cok sevındı sımdı bızım oglusumuz mu olcak diyip duruo:27::33::69::92::76::46:heyooo ögrendım sonunda:66::86::90:

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32::32::32: doktordan geliyorumm cokk sukurr bebegimm iyii suyunada bakti doktor teyzemiz eksilme yokmuss hersey cook iyiymiss benim bebegim namaz kiliyodu dizlerini bukmus yuzustu yatiyorduu cnmmm benimm yaaa kiyamam onaaaaaaaaaaaa:69::69::69:................. bacaklari kapaliydi ama son anda doktorr bebeginn pipisini gorduuuu:66::66::66::66:oglumm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32:cook mutluyumm esim we kaynanam erkek istiyorduu:emir_bebek::emir_bebek: kiz olsaydida cook sewinecektimm erkek oldugudada cok sewindimm darisi ogrenmeyenlerinn basina insallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
oo kızlar süpersiniz
hep erkek haberlerı geldı kızları sollamdılarmı yaa
herkese selamlar kızlaaaarrr :16:
tatilden döndük evimizdeyiz artık, ptesiden itibaren yine sıkı takip edebilcem. yokluğumdaki sayfaların tamamını okuyamadım malesef çok gevezelik etmişsiniz :9:
umarım herşey yolundadır, cinsiyetler son hızla belli olmaya devam ediyor anlaşılan. bakalım ocak annelerinde kimler çoğunlukta olcak :)

bu arada ben de gr olarak da olsa ilk kilolarımı tatilde aldım. 5 günde 600 gr almışım :77: bundan sonra devamı gelir sanırım
hoşgeldin canm benım
nazar degmesın sana :nazar:
günaydın hayırlı haftalar

günaydınlarrr
iyi haftalar olsun arkadaşlar

canım ben avene kullanıyorum nemlendirici. cildim karma, memnunum. güneşe çıkarkende mutlaka 50 faktör koruyucu krem sürüyorum, benim iş yerim büyük bir kampüs, yemek yediğimiz bina ile odamın olduğu bina arası 10 dk yürüme mesafesi. mutlaka koruyucu kremi sürerek gideriz biz yemeğe.

bu arada cuma akşamdan bu yana bebeğimi hissediyorum. baya hareketli bir minnoş olacak oğlum, kıpır kıpır. özellikle yerden bişi alırken ayakkabımı giyerken vs sıkışıyor bebeğim huysuzlanıyor. çok tuhaf çok güzel tarifsiz bir duygu. :emir_bebek:
gunaydın herkesee ..canım aynen benım erkekimde oyle yapıo hele bazen tv ızlerken bacaklarımı karnıma cekiyorum dedıgın gıbı huzysuzlanıp kendıne gel der gıbı vuruyo göbişime=)))
Günaydınnnnnn :71::71::71:

Dün akşam döndüm tatilden, bu sabah da yorgun argın işteyim, uyuklarım şimdi bütün gün :97:

Geçmişi okuyamicam 9 gün :1: ama görüyorum ki cinsiyet öğrenenler çoğalmış, herkese hayırlı olsun :nazar: darısı başımıza :emir_bebek:

Özledim sizi kızlar, nasılsınız bakalım

gunaydın cnm hosgeldın :54:ogluşm olcak benımde ogrendm ne guzel pipisinide gordum minikimin:69:darısı sana=)

kızlar bebişimin göbüşüne bakın amma kilolu olcak sanırım ya:nazar: bıde poposu dönük hafif ellerı bacakları gozukmuyo o yuzden=)

Back