- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.841
selamm
cinsiyetler öğreniliyo ne güsel
biz de inşallah salı ya da çrş öğrencez gösterirse kuzularımız
yasasin oglumuzun yanina kardes geliyor erkekimolabilir hic belli olmaz.......dün dr.da kontrolüm vardi benim bebisimede erkek olabilir dedi...
Günaydınnn :)
aklımdayken sorayım nemlendirici olarak yüzünüze ne kullanıyorsunuz?
doktorunuza sordunuz mu
daha önce kullandıgımız kremler acaba kozmetik oldugu için bebişlerimize zararlımıdır
benim cildim çok kurudu acil bi nemlendirici tavsiyesine ihtiyacım var
ben badem sütü kullanıyorumGünaydınnn :)
doktorunuza sordunuz mu
daha önce kullandıgımız kremler acaba kozmetik oldugu için bebişlerimize zararlımıdır
Günaydınnn :)
doktorunuza sordunuz mu
günaydın kızlar nasılsınız
meserret den haberi olan var mı uzun zamandır yok tatile falan mı gitti
günaydın canım merhaba
ewt canım gecen hafta tatile gitmişti meserret nezaman gelır bilmiyorum
günaydın kızlar nasılsınız
meserret den haberi olan var mı uzun zamandır yok tatile falan mı gitti
Ben galdin canlarımtatildeydim, yuvaya döndüm
günaydın canım merhaba
ewt canım gecen hafta tatile gitmişti meserret nezaman gelır bilmiyorum
yok ben varım var daha ogrenemeyenler:)mrm kızlarrrr
bugunun pazar oldugu ne kadar bellisabah uğramıs geçmişi okumuştum
şimdi baktım hala aynı pek bi ilerleme olmamış.
herkez cinsiyetleri öğreniyor , bi ben kaldım herhalde sabırsızlıkla bekliyorum
ama doktorum emin olmadan da söylesin istemem
aa eşin ıcın zor olucak ama ıns guzel gecerKızlar merabalar 2li testimin sonucu temiz çıktı 34 yaşında olmama rağmen dr bebişimin gidişatından emin olduğunu ve 3lü testi yapmyacağını söyledi çoook mutluyum ...bu cumada cinsiyeti öğreneceğim inşallah sonrada hooop otele tatle gidiyoruz eşim sen beni düşünme ben ordada oruç tutarım diyooo yerimizi ayırd ettirdik ben en başındn beri hiç sorun yaşamadım hamileliğim iyi geçiyor bide kızım olursa bide tansiyonum yükselmezse değmesinler keyfime tabee oğlumda olursa mutlu olcam aksi düşünülemez ....
Uzun bir aradan sonra Merhabalar herkese;
bizde dün doktora gittik oğlumuz olacağını öğrendik.. bir kızımız vardı birde oğlumuz olacak ne güzel bişi..benim derdim kilom ve yemek düzenim ne yapacağım bilmiyorum şimdiden 10 kilo aldım. yemekte yiyemiyorum. soğanlı baharatlı şeyler yiyemiyorum zaten yemem gerekenleri yiyemeyip yemem gereknleri yediğim için böyle oldu. ooff canım çok sıkkın. bana soğansız yemek ve değişik çorba tarifleri verirseniz çok mutlu olurum öpüldünüz..
slm canlarımmm=)) bugun kocısı kandırıp hastaneye gıttım tabı oda geldı yanımda=)bebegım 17+3 olmus masaallah bide göbüşü kocamandı yerım onu=)neyse vee beklenen ann oğluşumm oluyorrrrrrrrrr bastan berrı hıslerım dogruymus demekki :90:%90 erkek dedı doktor ama ben de gordum piisini babasıda gordu oda cok sevındı sımdı bızım oglusumuz mu olcak diyip duruo :92::76: heyooo ögrendım sonunda :86::90:
oo kızlar süpersinizslm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrdoktordan geliyorumm cokk sukurr bebegimm iyii suyunada bakti doktor teyzemiz eksilme yokmuss hersey cook iyiymiss benim bebegim namaz kiliyodu dizlerini bukmus yuzustu yatiyorduu cnmmm benimm yaaa kiyamam onaaaaaaaaaaaa ................. bacaklari kapaliydi ama son anda doktorr bebeginn pipisini gorduuuu oglumm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr cook mutluyumm esim we kaynanam erkek istiyorduu kiz olsaydida cook sewinecektimm erkek oldugudada cok sewindimm darisi ogrenmeyenlerinn basina insallahhhhh
hoşgeldin canm benımherkese selamlar kızlaaaarrr
tatilden döndük evimizdeyiz artık, ptesiden itibaren yine sıkı takip edebilcem. yokluğumdaki sayfaların tamamını okuyamadım malesef çok gevezelik etmişsiniz
umarım herşey yolundadır, cinsiyetler son hızla belli olmaya devam ediyor anlaşılan. bakalım ocak annelerinde kimler çoğunlukta olcak :)
bu arada ben de gr olarak da olsa ilk kilolarımı tatilde aldım. 5 günde 600 gr almışımbundan sonra devamı gelir sanırım
gunaydın herkesee ..canım aynen benım erkekimde oyle yapıo hele bazen tv ızlerken bacaklarımı karnıma cekiyorum dedıgın gıbı huzysuzlanıp kendıne gel der gıbı vuruyo göbişime=)))günaydınlarrr
iyi haftalar olsun arkadaşlar
canım ben avene kullanıyorum nemlendirici. cildim karma, memnunum. güneşe çıkarkende mutlaka 50 faktör koruyucu krem sürüyorum, benim iş yerim büyük bir kampüs, yemek yediğimiz bina ile odamın olduğu bina arası 10 dk yürüme mesafesi. mutlaka koruyucu kremi sürerek gideriz biz yemeğe.
bu arada cuma akşamdan bu yana bebeğimi hissediyorum. baya hareketli bir minnoş olacak oğlum, kıpır kıpır. özellikle yerden bişi alırken ayakkabımı giyerken vs sıkışıyor bebeğim huysuzlanıyor. çok tuhaf çok güzel tarifsiz bir duygu.
Günaydınnnnnn
Dün akşam döndüm tatilden, bu sabah da yorgun argın işteyim, uyuklarım şimdi bütün gün :97:
Geçmişi okuyamicam 9 günama görüyorum ki cinsiyet öğrenenler çoğalmış, herkese hayırlı olsun darısı başımıza
Özledim sizi kızlar, nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?