2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrm kızlarrrr
bugunun pazar oldugu ne kadar belli sabah uğramıs geçmişi okumuştum
şimdi baktım hala aynı pek bi ilerleme olmamış.
herkez cinsiyetleri öğreniyor , bi ben kaldım herhalde sabırsızlıkla bekliyorum
ama doktorum emin olmadan da söylesin istemem

iyi akşamlar cici anne adayları
yeni konu başlığımız hayırlı olsun
ben çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça yazılarınızı okumaya çalışıyorum .
benim bebeğiminde cinsiyeti henüz belli olmadı rabbim herkese sağlıklı evlat hayırlı doğum nasip etsin inşallah

bugun topik cokk sessiz hafta sonu herkez gezmede ne guzellll gezinn ya benim yerimede gezin disarda hawa 45 50 derece istesemde cikamiyorum ki zaten colde yasiyorumm nereye gidebilirim gezecek bi yer yokk havuz yokk denizz yokk hicbise yok otur otur nereye kadar kardesim yaaaa

selamm
cinsiyetler öğreniliyo ne güsel
biz de inşallah salı ya da çrş öğrencez gösterirse kuzularımız

olabilir hic belli olmaz.......dün dr.da kontrolüm vardi benim bebisimede erkek olabilir dedi...
yasasin oglumuzun yanina kardes geliyor erkekim benimmmm Allahim saglicakla kucagina almak nasip etsin guzelim

Günaydınnn :)
aklımdayken sorayım nemlendirici olarak yüzünüze ne kullanıyorsunuz?
doktorunuza sordunuz mu
daha önce kullandıgımız kremler acaba kozmetik oldugu için bebişlerimize zararlımıdır
benim cildim çok kurudu acil bi nemlendirici tavsiyesine ihtiyacım var

gunaydın canım..valla hıc bı krem tavsıye edemıcm cunku hıc kullanmadım =)gerek yok allaha şükürama arko nemlendırıcı iyi gelıyodu ellerıme yüze nası olur bılemem..

ben badem sütü kullanıyorum

günaydın kızlar nasılsınız
meserret den haberi olan var mı uzun zamandır yok tatile falan mı gitti

günaydınlarrr
iyi haftalar olsun arkadaşlar

canım ben avene kullanıyorum nemlendirici. cildim karma, memnunum. güneşe çıkarkende mutlaka 50 faktör koruyucu krem sürüyorum, benim iş yerim büyük bir kampüs, yemek yediğimiz bina ile odamın olduğu bina arası 10 dk yürüme mesafesi. mutlaka koruyucu kremi sürerek gideriz biz yemeğe.

bu arada cuma akşamdan bu yana bebeğimi hissediyorum. baya hareketli bir minnoş olacak oğlum, kıpır kıpır. özellikle yerden bişi alırken ayakkabımı giyerken vs sıkışıyor bebeğim huysuzlanıyor. çok tuhaf çok güzel tarifsiz bir duygu.

Günaydınnnnnn

Dün akşam döndüm tatilden, bu sabah da yorgun argın işteyim, uyuklarım şimdi bütün gün :97:

Geçmişi okuyamicam 9 gün ama görüyorum ki cinsiyet öğrenenler çoğalmış, herkese hayırlı olsun darısı başımıza

Özledim sizi kızlar, nasılsınız bakalım

Ben galdin canlarım tatildeydim, yuvaya döndüm

hoşgeldin canım ohhhhhhh tatilini yaptın darısı başıma nasıl geçti yolda zorlandınmı ben yoldan korkuyorum belım agrırmı dıye uçakla gısem ama uzagada gıtmek ıstemıyorum noolur noolmaz hala bıyer bakınıyorum bakalım hayırlısı. eeee nasıldı mide bulantıların nasıl oldu canım

yok ben varım var daha ogrenemeyenler:)
benm yarın ıkılı test sonuclarım cıkıyor
13+6 olucam gozukurmu acaba ya
baksana kımı 12de ıgrenıyor kimi 16da
aa eşin ıcın zor olucak ama ıns guzel gecer
aranızda oruc tutabilecek varmı?

oo kızlar süpersiniz
hep erkek haberlerı geldı kızları sollamdılarmı yaa
hoşgeldin canm benım
nazar degmesın sana
günaydın hayırlı haftalar

gunaydın herkesee ..canım aynen benım erkekimde oyle yapıo hele bazen tv ızlerken bacaklarımı karnıma cekiyorum dedıgın gıbı huzysuzlanıp kendıne gel der gıbı vuruyo göbişime=)))

gunaydın cnm hosgeldın ogluşm olcak benımde ogrendm ne guzel pipisinide gordum minikimindarısı sana=)

kızlar bebişimin göbüşüne bakın amma kilolu olcak sanırım ya bıde poposu dönük hafif ellerı bacakları gozukmuyo o yuzden=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…