- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.781
hoşgeldin canım... ohhh tatil gibisi varmı umarım iyi geçmiştir :) şimdilik kızlar çoğunlukta gidiyo muhtemelen benimkide kız henüz göstermiyo ama kıza benziyomuş :)
herkese selamlar kızlaaaarrr
tatilden döndük evimizdeyiz artık, ptesiden itibaren yine sıkı takip edebilcem. yokluğumdaki sayfaların tamamını okuyamadım malesef çok gevezelik etmişsiniz
umarım herşey yolundadır, cinsiyetler son hızla belli olmaya devam ediyor anlaşılan. bakalım ocak annelerinde kimler çoğunlukta olcak :)
bu arada ben de gr olarak da olsa ilk kilolarımı tatilde aldım. 5 günde 600 gr almışımbundan sonra devamı gelir sanırım
dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:103::124::131:
hoşgeldin canımm..biz tatil yapamadığımız için bol bol gevezelik yaptık artık..cinsiyetler belli oluyor..kızlar çookk..benimki de kız olucak..
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrdoktordan geliyorumm cokk sukurr bebegimm iyii suyunada bakti doktor teyzemiz eksilme yokmuss hersey cook iyiymiss benim bebegim namaz kiliyodu dizlerini bukmus yuzustu yatiyorduu cnmmm benimm yaaa kiyamam onaaaaaaaaaaaa ................. bacaklari kapaliydi ama son anda doktorr bebeginn pipisini gorduuuu oglumm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr cook mutluyumm esim we kaynanam erkek istiyorduu kiz olsaydida cook sewinecektimm erkek oldugudada cok sewindimm darisi ogrenmeyenlerinn basina insallahhhhh
normaldede zor geliyodu şimdi hamileyken dahada bi zor geliyor... henüz ne yapacağımıza karar veremedik ben avrupa yakasındayım ailem anadolu yakasında oturuyo, kayınvalidemlede yeni yeni görüşüyorum bebişimi kime bırakıcam bilemiyorum... eşim annelere şift yaparız diyo biraz benim annem biraz onun annesi bakar diyo ama bakalım ne olacak... çalışmadanda olmaz kirada oturuyorum tek eşimin maaşıyla zor birde bebeğin masrafları kısmet. Allah yardımcımız olsun bakalım...
çok sevindim canım allah gönlünüze göre vermişoğlanlar atağa geçebilir tekrar
evet canım etkiliyormuş. ama bunu doktorum söylemedi. daha bunları konuşmak için erken diye düşündüm. ilerleyen aylarda doktorumla konuşurum. hemşire arkadaşım söyledi bu sezeryana kayış emaresidir ama bellı olmaz falan dedi. hayırlısı artık. bi şekilde doğacaklar allahın iznıyle.inşalla kolay bi normal doğum olur bidaha dikişle amelıyat yerıyle falan uğraşmam. bide çalışacam sonuçta en geç 8 hafta sonra çabuk iyileşmem gerek. oyuzden epidural normal istiyorum ben. ama onda da bacakların uyuşuyo nasıl ıkınacaksın bilmıyorum. daha zaman var araştırırırz bakalım
ilk doğumumu ben epidurallle normal yaptım canım hiç korkma bacakların tutmasa bile ıkınmayı etkilemiyor. benimki bayağı yukarda kalmıştı doktor bile helal olsun dedi o kadar yukardan ıkınarak doğurdun diye... hiç endişelenecek bir şey yok. doğumdan sonra istediğini yiyip içiyorsun. sezaryende malum belli bir perhiz listesi var. ama normal doğumda da dikişlerin oluyor.ilk bir kaç gün oturamamıştım, yan oturuyordumbenim bakacak kimsem yoktu bir an önce ayaklanıp kendi yemeğimi yapabilmem, kendime ve kızıma bakabilmem gerekiyordu. o yüzden normal doğum yaptım ve çok memnunum. kısmetse, her şey yolunda giderse ikinciyi de normal yapmak istiyorum. allah hakkımızda hayırlısını versin. umarım istediğin gibi bir doğumun olur
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrdoktordan geliyorumm cokk sukurr bebegimm iyii suyunada bakti doktor teyzemiz eksilme yokmuss hersey cook iyiymiss benim bebegim namaz kiliyodu dizlerini bukmus yuzustu yatiyorduu cnmmm benimm yaaa kiyamam onaaaaaaaaaaaa ................. bacaklari kapaliydi ama son anda doktorr bebeginn pipisini gorduuuu oglumm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr cook mutluyumm esim we kaynanam erkek istiyorduu kiz olsaydida cook sewinecektimm erkek oldugudada cok sewindimm darisi ogrenmeyenlerinn basina insallahhhhh
cnm gözünaydınn benımde oglum oluyor ohh oglan anaları cogaldı mı ne:76: :82::90:
slm canlarımmm=)) bugun kocısı kandırıp hastaneye gıttım tabı oda geldı yanımda=)bebegım 17+3 olmus masaallah bide göbüşü kocamandı yerım onu=)neyse vee beklenen ann oğluşumm oluyorrrrrrrrrr bastan berrı hıslerım dogruymus demekki :90:%90 erkek dedı doktor ama ben de gordum piisini babasıda gordu oda cok sevındı sımdı bızım oglusumuz mu olcak diyip duruo :92::76: heyooo ögrendım sonunda :86::90:
için içine sıgmıyodur şuan ögrenince öle oluyo hayırlı olsun cnm oğluşun
olabilir hic belli olmaz.
çok sevindim canım allah gönlünüze göre vermişoğlanlar atağa geçebilir tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?