2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnm teşekkür ederim hayırlısı bakalım canım inşallah bnm senin gibi şuan zor geçiyor ama birbirimizden yardım almamızda çok güzel bir şey duyduğumuz şeyleri paylaşalım mutlaka canım senin özele bakabilirmisin cnm....

kzlar birde hayakimde ne var biliyomusunuz bebekler için şeker var bebek doğruktan sonra kuran okutulur ya orda dağıtacam nikah şekeri gibi ama bebek şekeri

kuzum dr bişi dememişki sen neden boyle karamsar oldun? o kasılmalar hepimizde oluyo, bende de oluyo ama ben druma demedim hiç, normal bişi sandığım için sorma gereği duymadım. sorsak bizede verecek belki. üçlü testi yaptırdınmıydı sen ben anlayamadım. 20nin altında çıkması kötü olan o değer ne , üçlü testte mi geçiyor şeydacım?
6aydan önce bişi alma demesini de yadırgama, dr.u bırak benim öz annem bile oyledir yaaaaa. benim annem örgücübaşıdır herkesin bebeğine örer, daha oğluşuma bi yelek bile örmedi. anne örsene artık diyorum, dur daha öreriz, bir ayda yetişir diyo. e bunu diyen anane. ben napayım .
içini ferah tut , git tatiline dinlen. bziim yerimizede keyif yap..

bozma morelini canım inşallah birşey olmaz .kasılma herkeste olabilir.bende hurma yiyorum demiştim doktorum çok kızmıştı bebeğimi attırıcaksın sen dedi ,hurma iyi olur diye yiyordum diyince doğumu kolaylaştırdığı ve içinde o ile başlayan bir içerik söyledi ondan olduğu için kasılmalar olur dedi kudus hurması kocaman kocaman olandan onu yasakladı işte .minik minik olandan bir tane yiyebilrsin dedi ama onuda asla almam agzıma dedim.
alışveriş için benim doktorumda aynısnı söyledi ama ben paylaşmadım burada,bebeklerin ilk 3 ayı tehlikeli değil ilk 7 ayı dedi bana doktorum.7 aylık doğabilir yaşar dedi ama 6 da doğar ölür dedi net şekilde söyledi bunları ama yinede allah korusun bebişlerimizi diyelim canım.bu arada ne iğnesi oldun progestan mı canım

dOKTORUM GEÇEN HAFTA BANA BU ARALAR KASIKLARINDA AĞRI HİSSEDERSİN BU NORMAL DEDİ.KORKMAYA GEREK YOK YANİ.

kızlar görümcemde hamileymiş :)) iki bebek geliyo 3 ay arayla

maşallah canım buda birşeymi bak sayım sana
eltim ekim başı doğuracak
ablam aralık başı doğuracak
görümcem aralık ortasında doğuracak
ben de ocak başında doğuracağım ocakbaşı neresi ay öyle bir terim vardı demi sağlıcakla inşallah tüm bebişler kucaklara

Ben söylemedim doktora ondan önce cnm kasıklarımdaki ağrıyı normal buluyodum bende söylememe gerek kalmadan her ultrsnla baktığında rahiminde kasılmalar var dedi..
Bu son seferinde de çok sert dedi ve iğne verdi.. Korktm kanaman kasıklarında ağrı fln olursa gel demesine çnkü şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor şimdikide dahil böyle bişey dememişti
3lü test yaptırmıycam ddm o zmn AFP dedi ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok yaptırdım öyle diyince sonucumda 27.24 20nin altnda olursa riskli dedi.
Benim annemde öyledir alışverişe başlamama taraftarı hatta ben sözlendiğimde çeyizimde bi iğnem bile yoktu hepsini son zamanlar gidip aldık doktorun veya annemin öyle söylemesi canımı sıkmadı..
Bana özel öyle demedi doktor çnkü farkındaym ama işte o kanaman fln olursa demesi moralimi bozdu ne biliyim hassasımda bu ara gözyaşlarımı tutamıyorum..
Desteğin için çook teşekkür ederim..

Yok cnm bende normal buluyodum işte o yüzden söylemedim bile doktora kasıklarımda ağrı var diye bi şikayetin varmı dediğinde hep yok dedim ama o her baktığında ultrsonla rahiminde kasılma var dedi.
Doktorlar alışveriş konusunda mantıklı olanı söylüyolar tabi bende tahmin ettim 6. aydan sonra yaşatma şansları var diye söylediğini bakalım o zaman kadar pek bişey alabiliceğimide zannetmiyorum açıkcası..
Proluton Depot cnm iğne yapan kızada sordum ne iğnesi diye tekrar düşük tehlikesi olanlarda veya rahiminde kasılmalar varsa yapılan bi iğne dedi..

dOKTORUM GEÇEN HAFTA BANA BU ARALAR KASIKLARINDA AĞRI HİSSEDERSİN BU NORMAL DEDİ.KORKMAYA GEREK YOK YANİ.

Bilemiyorum sadece kasıklarda ağrı normalmidir değilmidir ben söylediğim gibi doktor ben söylemeden söyledi rahim genişlemediği içinmiymiş neymiş oluyomuş bu rahimdeki kasılmalar.. Yanlış hatırlamıyosam öyle söyledi..

hoşgeldin canım... herşeyin gayet iyiymiş neden moralini bozuyosunki canım... bakma doktorlara sen bende haziran sonunda tatile gittim hemde kendi arabamızla çıktık doktora kalsa kesinlikle olmaz dedi 'ama bizim tatillerimiz çok sakin geçer gece eğlencemizde olmaz tatilde hem kendi ararbamızla gidiyoruz istediğimde mola verebilirim' dedim doktor nedese beğenirsin 'sizinle gelmiyorum bilemem' dedi gıcık kadın.... ona göre deniz yasak,havuz yasak,seyahat yasak,güneş yasak.... eee napıcam peki dedim uzanıp dinlenecekmişim... tabii ben ne yaptım tatilime gittim doyasıya yüzdüm eğlendim hatta kaydırağa bile bindim ( en yavaş olanına tabiiki ) doyasıya dinlendim hamileliğimi anlamadım bile şişliklerim bile indi.... tabii gitmeden önce yol güzargahımızda ve otele yakın bütün hastanelerin numaralarını aldım eşime verdim nolur nolmaz diye... sende doyasıya tatilini yap ne kadar pipiriklenirsen bişey oluyo rahat ol... kasılmalarda gayet normal bendede oluyo biran sonra hafifliyo eee okadarcıkta olucak anne kuzularımız büyüyoooo

CNM KIZLARA katılyıorum uzulcek bişy yok iyiliğini dusunmus doktor bi aksılık olmadan iğneyi vermiş agrın olmasın diye
banada catlak ıcın krem var ama cok pahalı gerek yok badem yagı kullan dedi
kzlar birde hayakimde ne var biliyomusunuz bebekler için şeker var bebek doğruktan sonra kuran okutulur ya orda dağıtacam nikah şekeri gibi ama bebek şekeri
bende yaptırcam kısmetseeee
canım ya bilmiyorum çok şükür bugun iyiyim biraz valla dediğin gibi olurda inşallah 12 haftadan sonra geçer inşallah hayırlısı bakalım
12 haftaya bir gelebilsem....
öyle bir gecıyor anlamıyon ya bende öyle dıyordum

Hoşbuldum cnm..
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar moral verdiniz inanın biraz daha iyi hissediyorum kendimi..
Benim doktorum yüzebilrsin abartmadığın sürece güneşede çıkabilrsin dedi..
Rahimdeki kasılmalar için sadece dinleniceksin dedi ki zaten ben temizlik flnda yapmıyorum hiç yormuyorumda kendimi..
Şimdiye kadarda hiç kasmadım aman şunu yapıyım bunu yapıyım diye dikkat ettim yüzerken eskisi gibi cumburlop dolmıyorum denize ama bilmem moralim bozuldu işte korktum bişey olcak diye zaten en ufacık şeye doluyo gözlerim..
Çıkarkende karına iyi bak dedi doktor eşime yazlığa gitmem iyi olcak sanırım orda iyi bakıyolar bana 15 gün çabuk geçsin tekrar sağlıklı bi şekilde görüym istiyorum kuzumu
Dün hiç olmadığı kadar şiddetli olmuştu kasık ağrılarım ama diyorum ya onlarda bile panik yapmıyodum yazlığa gittiğimde en azından yanlız olmycam durup durup kafama takmıycam kurmıycam.
Bide her şekilde moral veren bi doktor kan değerlerine bile bakarken çok güzel falan diye motive eden bi doktor olduğu için öyle söylemesi moralimi bozdu sanırım..

kıyamam gülüm ağlamaaaaa.. benim kağıda baktım benim afp de 34 çıkmış.
şeydacım burda işyerimde benim hamile olduğumu bilmeden ,bir arkadaş gebeliğinin nasıl geçtiğini anlattı. 3 gün kendime gelemedim. neler dmeişler kıza, akla gelebilecek hertürlü kötü şey. allah bildiği gibi yapsın o doktoru. ve oğlu oyle sağlıklı ki. allaha şükredip dua etmekten pozitif düşünmekten başka yapcak bişi yok inan. herşey güzel olcak, pozitif düşünmeye çalış. eşine naz yap kavga çıkart kapris yap rahatlarsın

CNM KIZLARA katılyıorum uzulcek bişy yok iyiliğini dusunmus doktor bi aksılık olmadan iğneyi vermiş agrın olmasın diye
banada catlak ıcın krem var ama cok pahalı gerek yok badem yagı kullan dedi

İnşallah öyledir cnm bir an önce bidahaki randevunun gelmesini istiyorum sağlıklı bi şekilde görüym tekrar kuzumu..
Allahım sen koru bebişlerimiziiiiiiiiiiii..

Doktorda öyle bişey sezinlesem işte içim rahat edicek her şekilde moral vermeye çalışan bi doktor olunca kurt düştü içime..
Ama yapcak bişey yok üzülmemeliyim bebişimde üzülür sonra
Allah öyle doktorlara biraz vicdan versin duygularını aldırmış gibi davranan ruhsuz doktorlardan nefret ediyorum..
Eşimde zavallım şaşkın ördek yavrusu gibi doktorun söylediklerinden pek bişey anlamamış her sefernde tekrarladığmda öylemi dedi böylemi dedi diye yüzüme bakıyo işleri olmasına rağmen gelip benimle çamaşır astı..
Desteğin için tekrar saol cnm
Bu arada sen 3lü testi yaptırdınmı cnm 3lü test kağıdındamı yazıyo AFP?

Son düzenleme:

Rahim genişlediği için oluyor tatlım.

şeyda yuzerken dıkkat et evet bıraz kasılıyorsun yuzerken
benımkdıe tatile gıt eglen bi zararı yok dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…