2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben lieracı 50ye aldım ayyıldızım. 55 dedi eczacı bende dedim ben bundan 3-4 kutu alacam gebelik bitene kadar, indirim yapın dedim. 50den verdi.
komilinin yağını kullanıyordum, bitince jhonson aldım pişman oldum, komiliden sonra o kadar yavan geldi ki bana, sanki su sürüyorum. hiç yağlanmıyo cildim. komilide maşallah kırkpınara çıkacakmış gibi vıcık vıcık oluyordum:))

bebeğimiz doğduğu ayda tabiki yenilerini yapmazsak bütün borçlarımız bitiyor yaptırılabilir fiyat makul bence sağladığı fayda düşünülürse çok sağol dr ada danışalım yaptıralım inşallah
hiç bir zaman da ihtiyaç duymayalım boşa harcayalım bu parayı İNŞALLAH.....

mahalleden arkadaş çıkarmışız keçiöreni çok severim benim çocukluğumda hiç gelişmemiş di ama şimdi inanılmaz güzel olmuş
sürekli ultrason iyi değil boş ver drlar en iyisini yapıyor önemli olan testin sonucu sen neden 3lü yaptırdın dr mu istedi

Son düzenleme:

arkadaş çıkmayız heralde yaa sen küçüksündür benden

benim ikili testimde yaş riski 1/350
down sendromu riski 1/2021 çıktı.
doktorum güzel değerler dedi. ama yinede üçlüyü de yaptırttı.
üçlü testimde yaş riski 1/403,
down sendromu riski 1/2261 çıktı. buna da güzel ,maşallah dedi.

detaylı usg 3 boyutluymuş 18-21.haftalarda yapılıyomuş, tek tek organlarına vs bakılıyomuş.

sonra 20-21.haftalarda tetanoz aşısı olacakmışız.

23-25.haftalarda da şeker yüklemesi olacakmışız. anaaa 25 haftalık olduk nerdeyse doğuracaz iyimi

sonrada 4 boyutlu ultrasonmu ne varmış. ama emin dğeilim.

bende niveanınkını aldım hemen hemen hergün duş yapıp sürüyorum. ve ben kaşınmaya başladım. sıcaktan mı nedir göğüslerim çok kaşınıyo. şöyle hava aldıran sütyenlere ihtıyacım var
heryerde biberonun daha fazla gaza neden olduğu ve biberon kolaylığına alışan bebeğin emmek istemediği yazıyor. avent buna engel oluyorsa gerçekten süper olur. çünkü ben sütümü sağıp anneme bırakacam ben işteyken nasıl verecek kı kadın o sütü ? kaşıkla verin diye okudum ama plastık bile olsa kaşık nasıl verilir minicik bebğin ağzına:44:
ben bilmıyorum bilgi verir misiniz?

selam anişlerrr doca doca göbeklerrrrr dün gece rüyamda üç yaşında bi kızım vardı saçlarını topluyodum bide yanağında ben vardı merak ettim acaba gerçektede de olcakmı hımmmmmm

selam anişlerrr doca doca göbeklerrrrr dün gece rüyamda üç yaşında bi kızım vardı saçlarını topluyodum bide yanağında ben vardı merak ettim acaba gerçektede de olcakmı hımmmmmm

canım benim kızın olacak o zaman. eşim de ben de farklı günlerde erkek bebek gördük ve cinsiyetini öğrenmemiştik rüyalrı gördüğümüzde. ve oğluşumuz olacak.

bilmemki simrancım cinsiyettedede istemek gibi lüxsüm olmadığını düşünüyorum ama bu gün eşim ilk defa erkek olsun bizimkisi dedi sebebi arkadın bebişin doom günü vardı 6 tane kız bebek vardı erkek yoktu şaka diyoda ne olursa olsun çok sevcem dio bazende abuk sabuk çocuk üyalaı görüyoum işte hamişlikte normalmiş galiba bazende regli oluyorum ığ alh korusun :)))))

oylemı ALALH bağışlasın
bulantıların mı var
benımde cok oldu 12 haftadan sonra azaldı sukur

canım ya bilmiyorum çok şükür bugun iyiyim biraz valla dediğin gibi olurda inşallah 12 haftadan sonra geçer inşallah hayırlısı bakalım
12 haftaya bir gelebilsem....

canlarım slmm.....ben catlak önleyıcı krem alcamm....ama babe mi yoksa lierac mı alayımm..hangısıı iiiiiii...lutfen hmn cvplayın cıkmmam lazım vede almmm lazım

lansinoh al cnm valla ben daha kullanmadım ama tavsiye ettiklerim de baya başarılı sonuç aldık
bnmki sadece bir tavsiye biraz pahalı olabilir ama yinede sen bilirsin....

lansinoh al cnm valla ben daha kullanmadım ama tavsiye ettiklerim de baya başarılı sonuç aldık

Merhaba, bu arada hoşgeldiniz.

İkiz bebekler beklediğinizi okudum. ben de ikiz bebek bekliyorum ama tek yumurta olma olasılığı fazla ama kesin değil. 15. haftamdayım bu arada. ikiz gebelik daha zor oluyormuş her açıdan. hele mide bulantıları 13. haftaya kadar mahvetti beni. korkunçtu. şimdi şimdi iyiyim ama müthiş halsizlik yapıyor.

lansinoh meme başı yaraları için değilmi canım? vücut çatlağı için de mi var ?

canım inanki seni gördüğüme sevindi beni anlayacak birini arıyordum valla çok berbat geçiyor inanki çalıştığım için dahada zorlanıyorum o kadar çekilmez oluyorki halsislik ateş bulantı baş dönmesi herşey var yani nasıl geçiririm bilmiyorum acaba dediğiniz gibi 13 haftaya doğru geçiyormu cnm çok ihtiyacım var pozitif düşüncelere....

bende çoktandr böğ yapmıyordum sabah sabah yaptım eşimde dio hadi çabuk cıkta sevelim valla çıktıktan sonra vıyak vıyak sesten napar bilmiyoum:)

Herkesin bünyesi farklı ama gerçekten çok zor çoğul gebelik. doktorum tek bebekten 5 katı riskli dedi ve de zor. valla ben her gün ağlıyordum hamilemiyim hastamıyım anlamıyordum. ama inan (nazar değmesin)mide bulantım geçti sayılır. bazen akşamları bulanıyor. ama o da çok değil . şu halsizlikte geçsin diyorum. elim kolum kalkmıyor. gündüz işe zor geliyorum ama akşamları korkunç hep uyumak istiyorum.bu da geçecek diyorlar. yani 4 aydan sonra daha ii hissedecekmişiz taki son aylara kadar:) birde bizim erken doğum riskimiz çok fazla. yani genelde sekiz ayda doğum yapıyor çoğul gebeler. benim normal yoldan oldu . ve de şok olduk tabi. işimiz doğduktan sonrada çok. herşeyden çifter çifter alıcaz , bakımı filan. ama yinede güzel. bir taşla iki kuş:) her zaman aklına takılan olursa bana sorabilirsin. elimden geldiğnce yardım ederim canım.

Ben geldim kızlar..
Doktora sonuçlarımı gösterdm..
Kanın fln iyi dedi bide 3lü test yaptırmıycam diye yaptırdığım değere baktı onun ne olduğunu bilemiycem tabi ama dediki bak bunu yaptırmak istemiyodun beni dinledin iyiki yaptırdın sonucun güzel çıkmış 20nin altında çıkması kötü falan dedii..
Neyse çatlak kremi sordum en iyisi nivea bebe yağı biraz daha pahalı bişey olsun dersen başka bişey daha dedide aklımda kalmadı o..
Rahimdeki kasılmalarım için kasıklarımda ağrı yaparmı dedim tabi sen öyle hissedersin dedi napabilirim peki dedim sadece dinleniceksin dedi..
Sonra ultrsnla bebişime baktık tekrar gel bakalım babasıda görsün dedi (bu doktora ilk kez birlikte gittik eşimle) baktı yine yüzünü gösterdi bebeğimizin kalbini gösterdi rahiminde kasılmalar hala var çok sert iğne vurmuşmuydun dedi hayır dedim iğne verdi 2 tane al biri çantanda dursun dedi..
Kanaman kasıklarında ağrı fln oldumu hemen ara gel dedi yazlığa gidiyorum ben bugn dedim iğneyi yaptırmadan gitme bişey olursada yalavoya hastaneye git dedi.
Moralim çok bozuk çok üzüldüm yaptırdım iğnemi ama doktorun öyle söylemesi içime kurt düşürdü
Detaylıyada 21. haftada dedi.. 15gün sonra tekrar çağırdı..
Bide neden oluyo rahimde kasılmalar dedim rahim genişlemediği zor genişlediği zaman olur gibi bişeyler söyledi ama moral bozukluğuyla pek dinliyemedim..
Denize girmende sakınca yok dedi güneşte abartmadığn sürece durabilrsin dedi..
Bide neden 6. aya kadar alışveriş yok dediniz dedim o zamandan sonra yaşar pozisyona geçiyolar dedi.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…