- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.641
canım ben lierac aldım 3 kutu .çok cabuk bitiyor komilinin bebek losyonu var doğal zeytinyağlı bir de annelerde kullanabilir yazıor üzerinde ,bebek yağı kıyafetlerimi yağlandırıyor diye yağ tercih etmedim bir gün lierac sürüyorum bir gün komili bebek losyonu ,yağlandırmıyor hem öneririm.ben eczaneden geliş fiyatına aldım eşimin arkadaşı aracılığıyla 44 tl. den ama yinede çok cabuk biticek 1 haftada bitirdim bir tanesini .müstela falan da var onların fiyatlarınıda araştır istersen .
günaydın canım,
gözün aydın olsun.inşallah hep böyle iyi haberler alırsın..
bebeğimiz doğduğu ayda tabiki yenilerini yapmazsak bütün borçlarımız bitiyor yaptırılabilir fiyat makul bence sağladığı fayda düşünülürse çok sağol dr ada danışalım yaptıralım inşallahbiyerle görüştüm... yurtdışında 19 seneye kadar saklanabilmiş ve herhangi bozulma görülmemiş türkiyedede 6 senedir saklanıyormuş. ödemelerde ilk 1000 euro, 300 peşin oda bi kit geliyomuş saklama poşeti falan o gelince ödeniyomuş. diğer kalan 700 7 ay taksitle ödeniyomuş sonrasındada yıllık 100 euro ödeniyomuş...
bdende liseyi orda okudum canım:)
ben de çocukluğumdan beri hep yan yatarım, dizlerimide kırarım cenin gibi.
arkadaşlar öğle yemek saatinde hastaneye gittim, 3lü test sonucumu aldım.iyi dedi dr, ama bebeğimi göstermedidetaylı usg mi de bir hafta sonraya erteledim. 20.haftada gitmiş olucam yani.
mahalleden arkadaş çıkarmışız keçiöreni çok severim benim çocukluğumda hiç gelişmemiş di ama şimdi inanılmaz güzel olmuş
sürekli ultrason iyi değil boş ver drlar en iyisini yapıyor önemli olan testin sonucu sen neden 3lü yaptırdın dr mu istedi
bende niveanınkını aldım hemen hemen hergün duş yapıp sürüyorum. ve ben kaşınmaya başladım. sıcaktan mı nedir göğüslerim çok kaşınıyo. şöyle hava aldıran sütyenlere ihtıyacım varcanım ben lierac aldım 3 kutu .çok cabuk bitiyor komilinin bebek losyonu var doğal zeytinyağlı bir de annelerde kullanabilir yazıor üzerinde ,bebek yağı kıyafetlerimi yağlandırıyor diye yağ tercih etmedim bir gün lierac sürüyorum bir gün komili bebek losyonu ,yağlandırmıyor hem öneririm.ben eczaneden geliş fiyatına aldım eşimin arkadaşı aracılığıyla 44 tl. den ama yinede çok cabuk biticek 1 haftada bitirdim bir tanesini .müstela falan da var onların fiyatlarınıda araştır istersen .
heryerde biberonun daha fazla gaza neden olduğu ve biberon kolaylığına alışan bebeğin emmek istemediği yazıyor. avent buna engel oluyorsa gerçekten süper olur. çünkü ben sütümü sağıp anneme bırakacam ben işteyken nasıl verecek kı kadın o sütü ? kaşıkla verin diye okudum ama plastık bile olsa kaşık nasıl verilir minicik bebğin ağzına:44:benim anne sütüm yeterliydi hatta oldukça boldu .gazlı bir de oğlum vardı .4 ay bitene kadar sürekli gazdan şikayetciydim .ben biberon asla kullanamazdım ,birçok arkadaş biberonla takviyeli besledi sonra kendilerini emmeyi bıraktı .ama ek besine geçince bende alacağım ,eğer anne sütü yeterli olmazsa gerçekten de gaz için iyi geliyorsa avent bende kullanırım .emziklerde böyle gaz için etkili olan birşey bulsak süper olurdu .
ben bilmıyorum bilgi verir misiniz?ben yıllardır biliyordum onu.
geçenlerde de araştırdım hatta.sınırlı sayıda merkez saklıyor.
en fazla 15 yaşlarına kadar kullanılabiliyormuş.daha ileriki yaşlar için dna yeterli olmuyormuş.
fiyatını bulamadım ama..
selam anişlerrr doca doca göbeklerrrrr dün gece rüyamda üç yaşında bi kızım vardı saçlarını topluyodum bide yanağında ben vardı merak ettim acaba gerçektede de olcakmı hımmmmmm
kan tahlilleriyle cinsiyet öğrenilirmi acaba kızlar
oylemı ALALH bağışlasın
bulantıların mı var
benımde cok oldu 12 haftadan sonra azaldı sukur
canlarım slmm.....ben catlak önleyıcı krem alcamm....ama babe mi yoksa lierac mı alayımm..hangısıı iiiiiii...lutfen hmn cvplayın cıkmmam lazım vede almmm lazım
lansinoh al cnm valla ben daha kullanmadım ama tavsiye ettiklerim de baya başarılı sonuç aldık
bnmki sadece bir tavsiye biraz pahalı olabilir ama yinede sen bilirsin....
lansinoh al cnm valla ben daha kullanmadım ama tavsiye ettiklerim de baya başarılı sonuç aldık
bnmki sadece bir tavsiye biraz pahalı olabilir ama yinede sen bilirsin....
Merhaba, bu arada hoşgeldiniz.
İkiz bebekler beklediğinizi okudum. ben de ikiz bebek bekliyorum ama tek yumurta olma olasılığı fazla ama kesin değil. 15. haftamdayım bu arada. ikiz gebelik daha zor oluyormuş her açıdan. hele mide bulantıları 13. haftaya kadar mahvetti beni. korkunçtu. şimdi şimdi iyiyim ama müthiş halsizlik yapıyor.
lansinoh meme başı yaraları için değilmi canım? vücut çatlağı için de mi var ?
internette doktor diyor ki, cinsiyet ancak ultrasonda görerek öğrenilir, pipi arıcaksınız, buldun mu pipiyi erkek diceksin; bulamadın mı kız
canım inanki seni gördüğüme sevindi beni anlayacak birini arıyordum valla çok berbat geçiyor inanki çalıştığım için dahada zorlanıyorum o kadar çekilmez oluyorki halsislik ateş bulantı baş dönmesi herşey var yani nasıl geçiririm bilmiyorum acaba dediğiniz gibi 13 haftaya doğru geçiyormu cnm çok ihtiyacım var pozitif düşüncelere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?