günaydın arkadaşlar
günümüz güzel olsun
parhissa hayırlı olsun canım. darısı öğrenemeyen arkadaşlarımıza. birascık daha sabredin arkadaşlar, az kaldı.
bende pantolon linki vereyim arkadaşlar
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
ayyıldızım da pembesini almış galiba, pembede beden bulamadım. bulsam pembesini de alacaktım. çok rahat bi pantolon, basende kilo alınmazsa eğer 9. aya kadar giyilebilir, beli çok esnek. beden konusunda eğer netten alacaksanız şöyle bir uyarı yapayım, ben normalde 40 beden L beden pantolon giyen biriyim, bunda 38 oldu bana. tişörtlerde de L giyerim M oldu.
kiloma bişiler oluyor, her sabah çıkıyorum tartıya her sabah bir önceki güne göre 200-300 gram daha fazla çıkıyorum . yemek şeklim ve miktarım değişmediği halde iki gündür tekrar yürümeye başladığım halde hergün günde 200-300 gram alınırmı? bi gariplik var ama anlamadım. su topluyorum desem tuz yemiyorum sarmısak turşu yemiyorum ki su toplayayaım. tartı manyak, tartıyı değiştiricem. ptesi haftaya 67,0 la başlamıştım, her gün 200 -300 gram oynaya oynaya bu sabah 68,4 geldim. salak tartı. kuma istiyo başka bişi değil yani.
göbüşüm akşam 6 aylıktı, sabah uyandım gitmiş göbüş tabi, üstümü giyiniyorum uyku sersemiyim, eşim demezmiki bebeğimiz nerde, kaçırmışlar. saf saf panikle elimi karnıma atmışım:) saklambaç oynuyor kuzucum.