- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.621
hiç duymadım gülüm
güle güle git güle güle geri gel emi canım .dikkat et bol bol dinlen .selam hanımlarr..
bu aralar pek kimse yok herkes tatile çıktı sanırım. bende yokum 10 gün kadar. biz de birazdan çıkıyoruz tatile. herkese keyifli muhabbetler,sağlıklı günler diliyorum.. hoşçakalın.. :79: :79: :79: :79:
oylemı ALALH bağışlasınevet cnm ikiz bebeklerim hayırlısıyla çift yumurta ikizleri tedaviyle oldu bnm birtane de kızım var 7 yaşında 8 haftalık hamileyim
çok kötü geçiyor hamileliğim bakalım ne yapacağım bende artık konuşan gitmeyi düşünüyordum.....
biz araştırmaya başladık az önce bir firmaya ön talepte bulundum arayıp bilgi verirler umarım ben çok istiyorum ama bakalım kısmet
bende şimdi internetten baktım biraz hemen eşimle konuşup bende başvurmak istiyorum... çok teşekkür ederim ayrıca
canlarım slmm.....ben catlak önleyıcı krem alcamm....ama babe mi yoksa lierac mı alayımm..hangısıı iiiiiii...lutfen hmn cvplayın cıkmmam lazım vede almmm lazım
saol canımcımmmm..canım burdanda tebrik edeyim:)))
oh oh maşallah prensesimizee .hayırlı uğurlu olsun minik kızın .doktorla nasıl geçti onuda anlat canım dinlemeyi çok seviyorum ben .neler konuştunuz payllaşsana
oh oh ne güzel canım .hadi bakalım .bende 4 lü test sonucumu öğrendim şükür hamileliğim şimdilik güzel ilerliyor .kahverengi akıntılarım olurken beni bırakacak diye korktuğum meleğim sıkı sıkı tutunsun anneye inşallah .17yide bitirdik şükürler olsun
canım ne guzel ogrenmişsin gözünaydınnnbak bıde sona kalcam dıyodun senın yerıne ben sona kaldım
hayırlı olsunsağlıkla gelsinler
saol canımmm..darısı öğrenemeyenlerin başına artık..günaydın arkadaşlar
günümüz güzel olsun
parhissa hayırlı olsun canım. darısı öğrenemeyen arkadaşlarımıza. birascık daha sabredin arkadaşlar, az kaldı
:
ay canım çok sevindim senin adına..
darısı başımıza inş..bizimki göstermedi..
prensesimiz çok yaşa
fiyatları hakkında bilgi alırsan bizede bildir canım
nurrosecim şu tabloya doğum yapacağımız hastaneyice eklesek güzel olmaz mı?
Gerek var mı ki ?Herkes isterse ekleriz ama belki söylemek istemez.Şehrini bile söylemek istemeyenler olabiliyor.nurrosecim şu tabloya doğum yapacağımız hastaneyice eklesek güzel olmaz mı?
Gerek var mı ki ?Herkes isterse ekleriz ama belki söylemek istemez.Şehrini bile söylemek istemeyenler olabiliyor.
benim geldi yani yaklaşık 1 ay sonra geldi.her şeyden numune gönderiyorlar küçük boy. göğüs pedi, bebek kremi,emzirmeyle ilgi cd vs..
canım ben lierac aldım 3 kutu .çok cabuk bitiyor komilinin bebek losyonu var doğal zeytinyağlı bir de annelerde kullanabilir yazıor üzerinde ,bebek yağı kıyafetlerimi yağlandırıyor diye yağ tercih etmedim bir gün lierac sürüyorum bir gün komili bebek losyonu ,yağlandırmıyor hem öneririm.ben eczaneden geliş fiyatına aldım eşimin arkadaşı aracılığıyla 44 tl. den ama yinede çok cabuk biticek 1 haftada bitirdim bir tanesini .müstela falan da var onların fiyatlarınıda araştır istersen .canlarım slmm.....ben catlak önleyıcı krem alcamm....ama babe mi yoksa lierac mı alayımm..hangısıı iiiiiii...lutfen hmn cvplayın cıkmmam lazım vede almmm lazım
fiyatları hakkında bilgi alırsan bizede bildir canım
Merhaba,
Avent annesi olarak Avent biberonlarla ilgili okuduklarim beni cok mutlu etti. Avent gercekten piyasadaki en iyi biberonlari sunar. Icindeki antikolik valfinin koligi azalttigini biliyor muydunuz? Tum bebekler ilk 3 ay kolikten ceker. Kolik nasil bir seydir, merak ediyorsaniz xxxxxtiklayarak bilgi edinebilirsiniz.
Icindeki valf sayesinde hava bebeginizin midesine degil biberona gider.
anne memesine benzedigi icin biberon meme karisikligi yasamaz bebeginiz.
Yenidogan ucu azar azar akittigi icin memeden sogutmaz.
Silikon baslik anti alerjeniktir...
gibi bir cok iyi ve benzersiz ozelligi vardir.
Bu arada en onemlisi emzirmektir. Biberon sadece emzirmeye destektir.
Aventin emzirme konusunda anneler icin hazirladigi yol gosterici rehbere buradan ulasabilirsiniz:xxxx
Umarim yardimci olabilmisimdir.
Sevgiler
bdende liseyi orda okudum canım:)yok canım konyadayız fatih sultan mehmet lisesinde okudum (kuyubaşı durağında oturuyorduk)orta okulu 2. sınıfta konyaya geldik annem babam ayrıydı benim ananemler ank o yüzden ank konya mekik dokumuştuk
ben yüz üstü uyurdum hep şimdide unutup yatıyorum ama çok korkuyorum aklıma gelince
Sırt ve yüz üstü yatış
Sırt üstü yatış Inferior Vena Cava adlı ana toplar damar sistemine baskı yapacağından önerilmez. Bu durum nefes almada sıkıntı yaratır; sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.
Yüz üstü yatış da bebeğe baskı yapacağından önerilmez. Ayrıca tahmin edersiniz ki karnınızdan dolayı bu pozisyonda uyumak pek de mümkün değildir.
Sol yan yatış
Hamilelikte sol yan yatış bebeğe maksimum kan akışı sağlamasından ve annenin böbrek fonksiyonlarını artırmasından dolayı önerilen uyku pozisyonudur. Çünkü böbrek fonksiyon artışı su tutulmasını da azaltır. Ayrıca karaciğerimizin vücudumuzun sağ yanında olmasından dolayı da sola yan yatış karaciğer baskısını da azaltacaktır.
En rahat uyku pozisyonu sol yana yatıp dizlerin karına çekilmesi şeklindedir. Dizlerin arasında yumuşak ve ince bir yastık koyulması da iyi olacaktır. Aynı zamanda sırtın yumuşak bir yastık veya battaniye ile desteklenmesi de önerilmektedir.
Eğer gece uyandığınızda kendinizi sırt üstü yatıyor bulursanız endişelenmeyin. Uyku esnasında pozisyon değiştirmeniz çok normal bir harekettir ve kontrol edilemez. Zaten son trimesterde sırtüstü yatarken rahatsızlık duyacağınızdan bu pozisyona geçiyor da olmayacaksınız; rahatsızlık duyup uyanacaksınız.
İlk 3 ay
İlk üç ayda istediğiniz herhangi bir pozisyonda yatmanız mümkündür. Sonrasında sol tarafa doğru yatmanız gerecektir. Ama yine de alışkanlığı geliştirmek açısından erken gebelik döneminde yana doğru yatış gerçekleştirebilirsiniz.
kızlar kordon kanı bankası hakkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?