- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.601
muhtemelenhayırlısı bakalım.
Arkadaşlar sizinle tanıştığıma memnun oldum.Görüşürüz artık sürekli.Ben kahvaltımı yapcam biraz geç kaldım bebişim acıkmıştırgörüşmek üzere...
Evet cnm rabbim sizlerede nasip etsin 11 yıl sonra geliyo bu kız çok yaş farkı var aralarında umudu kesmiştim olsun bende torunlarımın saçlarını örerim diyodum ama mucize gibi geldi prensesimçok mutluyum
hayırlı olsun bebişlerin kalp atışlarını duydunuzmu
çok dikkatli ol ikiz gebelik normale benzemiyo benimde ikizdi daha dogrusu hamileyken hamile kalmışım 10 gün vardı aralarında birinin kalp atışı oluştu ama diğeri 8 hafta gelişe bildi gelişimi durdu. Aynı anda olsa yaşama ihtimali yüksek oluyomuş ama arada gün farkı olunca ilk bebek topluyomuş etrafındaki tüm kanı ikincinin pek şansı oluyomuş .
eltimin ablasınında tedaviyle olmuş ve onunda arad 10 gün varmış şimdi maşallah ikiside koca kız oldular... çok dikkatli olmak lazım...
eltimin ablasınında tedaviyle olmuş ve onunda arad 10 gün varmış şimdi maşallah ikiside koca kız oldular... çok dikkatli olmak lazım...
ne güzel benim uzun zaman olmadı 2 yıl önce bir düşüğüm oldu sonrada tekrar kendiligimden hamile kaldım iki tane oldugunu ögrendigimde çok mutlu oldum isterdim ikiside dogsun bir anda 3 çocuklu olucaktım ama Allahın takdiri tabi demekki böylesi hayırlısymış
arkadaşlar sohbetinize doyum olmuyor ben yemeğe gidiyorum bebişlerimle hadi allaha emanet olun....
sanırım öyle oldu. akşam ılık bi duş aldım sonra eşim masaj yaptı. düne göre daha iyiyim ama hala acıyocereyanda kalmışsındır cnm hava sıcak diye karşılıklı cam açtıysan olur geçmişolsun ayy ben sürekli karşılıklı açıp oturuyorum önüne çok sıcak yaa :26:
bence çok şık rengi de çok güzel. aslında bizim arabamız yok araba koltuğu şart değil ama ana kuccağı olarak da kullanabilirim. ağırlığı nasılmış canım çok ağır olmasın taşıması sorun oluyor. bide kaç yaşına kadar kullanılır kı bebek arabaları?Kızlar bırde 2.5 aylık bebısı olan arkadasım bebek arabası aldı daha yenı :)
kendı arabasıyla pusetle tasıdıgı ıcın sorun yasamıyordu
neyse aldıgı araba baby 2 go nun ELVIS modelı
portbebelı felan cok sık ve kullanıslı
kesınlıkle bundan al seda super donuyor tek tuşu var kılıtlıyor felan ama cıdden sık bır modelı aklınızda bulunsun kızlar
ayrıca fotografta portbebe asagı dogru duruyor ama oyle degıl
uzun zamandır arastırıyordum arabası ne olsa kuzumun dıye sanırım bunu begendım ben
arkadasım burda 640 TL ye aldı
120TL fazla odedı ama ben netten alcam Allah ın ıznıyle
Baby 2 Go ELVIS Ultra Lks ok Amal Bebek Arabas-8816 | | Bebefix.com
bende kız çıktı.Merhaba bayanlar.... bebeğinizin cinsiyyetini öğrenmek istiyormusunuz????
Tabiki 4 ayını tamamlamayan her kes oğrenmek ister
Biliyormusunuz erkeklerde kan yenilenmesi 3 seneden bir, kaddınlarda ise 5 senede bir oluyor...
en son hanginizin kanı yenilnmişse o senede yada ayda hamile kaldıysanız bebek sizin cinsiyyetinizdn olucak...
Bu Rusların tıbbi cinsiyyet hesaplama metodudur...
ben kendi çevremde 20 küsür bayana hesapladım hepsi doğru çıktı..
şimdi kendim 12 haftalık hamileyim :)))))
merak edenler....
eşinin ve kendinin gün/ay/yıl yani doğum tarihlerini birde son adet gordüğü ayı yazsınlar....
bebek planlamak isteyen çitftler ise sadece gün/ay/yıl yani doğum tarihlerini yazsalar yeter....
ben hesaplıyım siz ultrasonda test edin
ay çok güldüm bebeğimiz nerde hagünaydın arkadaşlar
günümüz güzel olsun
parhissa hayırlı olsun canım. darısı öğrenemeyen arkadaşlarımıza. birascık daha sabredin arkadaşlar, az kaldı.
bende pantolon linki vereyim arkadaşlar
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
ayyıldızım da pembesini almış galiba, pembede beden bulamadım. bulsam pembesini de alacaktım. çok rahat bi pantolon, basende kilo alınmazsa eğer 9. aya kadar giyilebilir, beli çok esnek. beden konusunda eğer netten alacaksanız şöyle bir uyarı yapayım, ben normalde 40 beden L beden pantolon giyen biriyim, bunda 38 oldu bana. tişörtlerde de L giyerim M oldu.
kiloma bişiler oluyor, her sabah çıkıyorum tartıya her sabah bir önceki güne göre 200-300 gram daha fazla çıkıyorum . yemek şeklim ve miktarım değişmediği halde iki gündür tekrar yürümeye başladığım halde hergün günde 200-300 gram alınırmı? bi gariplik var ama anlamadım. su topluyorum desem tuz yemiyorum sarmısak turşu yemiyorum ki su toplayayaım. tartı manyak, tartıyı değiştiricem. ptesi haftaya 67,0 la başlamıştım, her gün 200 -300 gram oynaya oynaya bu sabah 68,4 geldim. salak tartı. kuma istiyo başka bişi değil yani.
göbüşüm akşam 6 aylıktı, sabah uyandım gitmiş göbüş tabi, üstümü giyiniyorum uyku sersemiyim, eşim demezmiki bebeğimiz nerde, kaçırmışlar. saf saf panikle elimi karnıma atmışım:) saklambaç oynuyor kuzucum.
Bende gidip bir duş alıp hazırlanıyım kardeşimde cuma duası var oraya gidicem öptüm hepinizi Allaha emanet olun
ben ankaralıyım ve ankarada yaşıyorum eşim konyalı canım. kayınvaldemler daha doğrusu eşimin tüm sülalesi konyada. 2ayda bir falan gideriz, severim konyayı. hızlı tren yapılsın ayda bir gideriz sanırsamsen aslen konyalımısın eşinin işi dolayısıylamı ordasınız?
bende dört gözle bekliyorum hızlı treni ama hep erteleniyor alış veriş için falan ne güzel olur ank buradan daha ucuz çok ve seçenek var bizde ank eşimin sınavları için geliriz bende ank büyüdüm sayılır keçiörende geçti çocukluğum çok severim eşimde bende konyalıyız konyalı gelini olmakta zordur hani:))))
ben bilimsel olmayan hiç bir şeye inanmam zaten bana göre saçma .bu gün arkadaşım doğum yaptı 1-2 saat önce dr ilk zamanlar erkek dedi ama şimdi kızı oldu yanılma payı çok yüksekbende senin verdiğin rus sitesinden denedim şimdi, kız çıktı. ama oğluşum oluyooooooooooooooooooooooor:)
tşk... çok geçmiş olsun bundan sonra çok dikkat et bol bol su iç bir de mesaneyi tam boşaltmadan wc den kalkmamak gerekiyor çok sık gidiyoruz tam boşaltma olmazsa oda neden oluyormuş birde hijyen ama çalışırken çok zor tabiki tekrarını yaşatmasın Allahımgünaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
dün çok kötü bi gün geçirdim iş yerinde inanılmaz bi ağrım tuttu sandım bebeğim düşüyo...
acile kaldırıldım testler falan idrar yolları iltihabı olmuşum antibiyotik vitamin falan verdiler ağrım devam ederse serum takacaklar..........
Allahım ne büyük bi korkuydu... ağlamaktan helak oldum hastaneye gidene kadar....
bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun ben bir ay nasıl beklicem öğrenmek için dün baktı dr. yine göremedi
Evet cnm rabbim sizlerede nasip etsin 11 yıl sonra geliyo bu kız çok yaş farkı var aralarında umudu kesmiştim olsun bende torunlarımın saçlarını örerim diyodum ama mucize gibi geldi prensesimçok mutluyum
Allah bağışlasın
bende dört gözle bekliyorum hızlı treni ama hep erteleniyor alış veriş için falan ne güzel olur ank buradan daha ucuz çok ve seçenek var bizde ank eşimin sınavları için geliriz bende ank büyüdüm sayılır keçiörende geçti çocukluğum çok severim eşimde bende konyalıyız konyalı gelini olmakta zordur hani:))))
ben yüz üstü uyurdum hep şimdide unutup yatıyorum ama çok korkuyorum aklıma gelince
Sırt ve yüz üstü yatış
Sırt üstü yatış Inferior Vena Cava adlı ana toplar damar sistemine baskı yapacağından önerilmez. Bu durum nefes almada sıkıntı yaratır; sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.
Yüz üstü yatış da bebeğe baskı yapacağından önerilmez. Ayrıca tahmin edersiniz ki karnınızdan dolayı bu pozisyonda uyumak pek de mümkün değildir.
Sol yan yatış
Hamilelikte sol yan yatış bebeğe maksimum kan akışı sağlamasından ve annenin böbrek fonksiyonlarını artırmasından dolayı önerilen uyku pozisyonudur. Çünkü böbrek fonksiyon artışı su tutulmasını da azaltır. Ayrıca karaciğerimizin vücudumuzun sağ yanında olmasından dolayı da sola yan yatış karaciğer baskısını da azaltacaktır.
En rahat uyku pozisyonu sol yana yatıp dizlerin karına çekilmesi şeklindedir. Dizlerin arasında yumuşak ve ince bir yastık koyulması da iyi olacaktır. Aynı zamanda sırtın yumuşak bir yastık veya battaniye ile desteklenmesi de önerilmektedir.
Eğer gece uyandığınızda kendinizi sırt üstü yatıyor bulursanız endişelenmeyin. Uyku esnasında pozisyon değiştirmeniz çok normal bir harekettir ve kontrol edilemez. Zaten son trimesterde sırtüstü yatarken rahatsızlık duyacağınızdan bu pozisyona geçiyor da olmayacaksınız; rahatsızlık duyup uyanacaksınız.
İlk 3 ay
İlk üç ayda istediğiniz herhangi bir pozisyonda yatmanız mümkündür. Sonrasında sol tarafa doğru yatmanız gerecektir. Ama yine de alışkanlığı geliştirmek açısından erken gebelik döneminde yana doğru yatış gerçekleştirebilirsiniz.
aman ne zor olacak yerim onların zorunu ben hehe :))
konyanın içindemisiniz ? bizimkilerin bir kısmı meramda bir kısmı da stadın ordaki feridiye karakolunun orda
aaaaa ben de ben de keçiörende büyüdüm canım, annemler orda oturuyor. okulu nerde okudun, orta okul liseyi? senin ailen keçiörendemi hala?
arkadaşlar yazmayı unuttum 2 gündür eve gidince çarşafımı poşete koyup buzluğa atıyorum ve gece en azıdan uykuya dalana kadar idare ediyor tavsiye ederim :)
ben yüz üstü uyurdum hep şimdide unutup yatıyorum ama çok korkuyorum aklıma gelince
Sırt ve yüz üstü yatış
Sırt üstü yatış Inferior Vena Cava adlı ana toplar damar sistemine baskı yapacağından önerilmez. Bu durum nefes almada sıkıntı yaratır; sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.
Yüz üstü yatış da bebeğe baskı yapacağından önerilmez. Ayrıca tahmin edersiniz ki karnınızdan dolayı bu pozisyonda uyumak pek de mümkün değildir.
Sol yan yatış
Hamilelikte sol yan yatış bebeğe maksimum kan akışı sağlamasından ve annenin böbrek fonksiyonlarını artırmasından dolayı önerilen uyku pozisyonudur. Çünkü böbrek fonksiyon artışı su tutulmasını da azaltır. Ayrıca karaciğerimizin vücudumuzun sağ yanında olmasından dolayı da sola yan yatış karaciğer baskısını da azaltacaktır.
En rahat uyku pozisyonu sol yana yatıp dizlerin karına çekilmesi şeklindedir. Dizlerin arasında yumuşak ve ince bir yastık koyulması da iyi olacaktır. Aynı zamanda sırtın yumuşak bir yastık veya battaniye ile desteklenmesi de önerilmektedir.
Eğer gece uyandığınızda kendinizi sırt üstü yatıyor bulursanız endişelenmeyin. Uyku esnasında pozisyon değiştirmeniz çok normal bir harekettir ve kontrol edilemez. Zaten son trimesterde sırtüstü yatarken rahatsızlık duyacağınızdan bu pozisyona geçiyor da olmayacaksınız; rahatsızlık duyup uyanacaksınız.
İlk 3 ay
İlk üç ayda istediğiniz herhangi bir pozisyonda yatmanız mümkündür. Sonrasında sol tarafa doğru yatmanız gerecektir. Ama yine de alışkanlığı geliştirmek açısından erken gebelik döneminde yana doğru yatış gerçekleştirebilirsiniz.
dublex evler ısınması en zor ev canım ya .madem kmşuların ısınıyor sizde o şekilde bir hal çaresine bakıverin .dediğin gibi yazın sıcağı kışın soğuğu kötü olur.bende bu evde üşüyorum o yüzden taşınacağım ekim gibi .şimdi taşınacaktım maşallah ev çok serin hala yorganla yatabiliyor o yüzden tadını çıkartıyoruz.
maşallah maşallah canım benim .benim yerime de firik yemedinenin yerine yiyorum de ben hissederim ohh içine de ceviz ,badem sar,kervan pastanesinden dondurma ye şöyle güzelceee vışşş canım istedi
hamileliğin en güzel tarafı kışın hiç üşümemeleri canım .kışın avantaj olucak inşallah .
İçimi erittin ayyıldızım yaaben ölüyorum firik die yakın değil ki getirteyim
kızlar kordon kanı bankası hakkında ne düşünüyorsunuz
bende senin aldığın renk aldım canım lila almadım her renkle giyemem diye ama çok rahat valla süper tavsiye ederim.dün ilk defa giydim lastiğide sıkıverdim beyaz conversle üstüne pembeli tuniğimle oldukça rahattı .biraz geniş duruyor bacakları ama 40 beden aldığım için .benim basenler alıyor 38 beden giyiyorum hala ama arabada otururken artık 38 lerde göbek kısmımı sıkıyor bu çok rahattı tavsiye ederim .lcw sitesinden herşeyi alıp sonra faturasıyla siteye t ekrar gönderip değişim yapabiliyorsunuz arkadaşlar.kumaş pantol alacaksan sitelerinden al canım .zaten ketende 38 oluyorsa kumaştada 40 olur diye al sen olmazsa kargoya verirsin tekrardan gider beden değişir gelir.günaydın arkadaşlar
günümüz güzel olsun
parhissa hayırlı olsun canım. darısı öğrenemeyen arkadaşlarımıza. birascık daha sabredin arkadaşlar, az kaldı.
bende pantolon linki vereyim arkadaşlar
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
ayyıldızım da pembesini almış galiba, pembede beden bulamadım. bulsam pembesini de alacaktım. çok rahat bi pantolon, basende kilo alınmazsa eğer 9. aya kadar giyilebilir, beli çok esnek. beden konusunda eğer netten alacaksanız şöyle bir uyarı yapayım, ben normalde 40 beden L beden pantolon giyen biriyim, bunda 38 oldu bana. tişörtlerde de L giyerim M oldu.
kiloma bişiler oluyor, her sabah çıkıyorum tartıya her sabah bir önceki güne göre 200-300 gram daha fazla çıkıyorum . yemek şeklim ve miktarım değişmediği halde iki gündür tekrar yürümeye başladığım halde hergün günde 200-300 gram alınırmı? bi gariplik var ama anlamadım. su topluyorum desem tuz yemiyorum sarmısak turşu yemiyorum ki su toplayayaım. tartı manyak, tartıyı değiştiricem. ptesi haftaya 67,0 la başlamıştım, her gün 200 -300 gram oynaya oynaya bu sabah 68,4 geldim. salak tartı. kuma istiyo başka bişi değil yani.
göbüşüm akşam 6 aylıktı, sabah uyandım gitmiş göbüş tabi, üstümü giyiniyorum uyku sersemiyim, eşim demezmiki bebeğimiz nerde, kaçırmışlar. saf saf panikle elimi karnıma atmışım:) saklambaç oynuyor kuzucum.
lelosscum seni en çok anlayan benimEvet cnm rabbim sizlerede nasip etsin 11 yıl sonra geliyo bu kız çok yaş farkı var aralarında umudu kesmiştim olsun bende torunlarımın saçlarını örerim diyodum ama mucize gibi geldi prensesimçok mutluyum
ye canım ye yarasın .sehayla dün sohbet ederken sen geldin aklıma gece dedim bu kız naptı nasıl acaba diye hani akıntın gelmiştiya inşallah iyidir dedim yattım uyudum.canlar merak etmeyin yiyorum yerinize de yerken de diyordum zaten bu maraşlı arkadaşlarımın yerine de olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?