2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm rabbim sizlerede nasip etsin 11 yıl sonra geliyo bu kız çok yaş farkı var aralarında umudu kesmiştim olsun bende torunlarımın saçlarını örerim diyodum ama mucize gibi geldi prensesim çok mutluyum

maşallah canım , allah nazardan korusun

eltimin ablasınında tedaviyle olmuş ve onunda arad 10 gün varmış şimdi maşallah ikiside koca kız oldular... çok dikkatli olmak lazım...

eltimin ablasınında tedaviyle olmuş ve onunda arad 10 gün varmış şimdi maşallah ikiside koca kız oldular... çok dikkatli olmak lazım...

ne güzel benim uzun zaman olmadı 2 yıl önce bir düşüğüm oldu sonrada tekrar kendiligimden hamile kaldım iki tane oldugunu ögrendigimde çok mutlu oldum isterdim ikiside dogsun bir anda 3 çocuklu olucaktım ama Allahın takdiri tabi demekki böylesi hayırlısymış

hayırlısı olsun tabi canım benim hiç üzülme...

arkadaşlar sohbetinize doyum olmuyor ben yemeğe gidiyorum bebişlerimle hadi allaha emanet olun....

afiyet şeker olsun...

cereyanda kalmışsındır cnm hava sıcak diye karşılıklı cam açtıysan olur geçmişolsun ayy ben sürekli karşılıklı açıp oturuyorum önüne çok sıcak yaa :26:
sanırım öyle oldu. akşam ılık bi duş aldım sonra eşim masaj yaptı. düne göre daha iyiyim ama hala acıyo
bence çok şık rengi de çok güzel. aslında bizim arabamız yok araba koltuğu şart değil ama ana kuccağı olarak da kullanabilirim. ağırlığı nasılmış canım çok ağır olmasın taşıması sorun oluyor. bide kaç yaşına kadar kullanılır kı bebek arabaları?
bende kız çıktı.
ay çok güldüm bebeğimiz nerde ha

ben yüz üstü uyurdum hep şimdide unutup yatıyorum ama çok korkuyorum aklıma gelince
Sırt ve yüz üstü yatış
Sırt üstü yatış Inferior Vena Cava adlı ana toplar damar sistemine baskı yapacağından önerilmez. Bu durum nefes almada sıkıntı yaratır; sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.

Yüz üstü yatış da bebeğe baskı yapacağından önerilmez. Ayrıca tahmin edersiniz ki karnınızdan dolayı bu pozisyonda uyumak pek de mümkün değildir.

Sol yan yatış
Hamilelikte sol yan yatış bebeğe maksimum kan akışı sağlamasından ve annenin böbrek fonksiyonlarını artırmasından dolayı önerilen uyku pozisyonudur. Çünkü böbrek fonksiyon artışı su tutulmasını da azaltır. Ayrıca karaciğerimizin vücudumuzun sağ yanında olmasından dolayı da sola yan yatış karaciğer baskısını da azaltacaktır.

En rahat uyku pozisyonu sol yana yatıp dizlerin karına çekilmesi şeklindedir. Dizlerin arasında yumuşak ve ince bir yastık koyulması da iyi olacaktır. Aynı zamanda sırtın yumuşak bir yastık veya battaniye ile desteklenmesi de önerilmektedir.

Eğer gece uyandığınızda kendinizi sırt üstü yatıyor bulursanız endişelenmeyin. Uyku esnasında pozisyon değiştirmeniz çok normal bir harekettir ve kontrol edilemez. Zaten son trimesterde sırtüstü yatarken rahatsızlık duyacağınızdan bu pozisyona geçiyor da olmayacaksınız; rahatsızlık duyup uyanacaksınız.

İlk 3 ay
İlk üç ayda istediğiniz herhangi bir pozisyonda yatmanız mümkündür. Sonrasında sol tarafa doğru yatmanız gerecektir. Ama yine de alışkanlığı geliştirmek açısından erken gebelik döneminde yana doğru yatış gerçekleştirebilirsiniz.

aman ne zor olacak yerim onların zorunu ben hehe :))
konyanın içindemisiniz ? bizimkilerin bir kısmı meramda bir kısmı da stadın ordaki feridiye karakolunun orda
aaaaa ben de ben de keçiörende büyüdüm canım, annemler orda oturuyor. okulu nerde okudun, orta okul liseyi? senin ailen keçiörendemi hala?

Son düzenleme:

hakikaten benim de en rahat ettiğim pozisyon sol tarafa yatış ama önceden sağ tarafa yatardım hep

yok canım konyadayız fatih sultan mehmet lisesinde okudum (kuyubaşı durağında oturuyorduk)orta okulu 2. sınıfta konyaya geldik annem babam ayrıydı benim ananemler ank o yüzden ank konya mekik dokumuştuk

paylaşımın için teşekkürler, ben hep yüz üstü yatardım... doktorda açıklamıştı ve şimdi sol tarafıma dönüp uyuyorum zor oluyo ama alışıcaz :)

İçimi erittin ayyıldızım yaa ben ölüyorum firik die yakın değil ki getirteyim

canlar merak etmeyin yiyorum yerinize de yerken de diyordum zaten bu maraşlı arkadaşlarımın yerine de olsun diye

bende senin aldığın renk aldım canım lila almadım her renkle giyemem diye ama çok rahat valla süper tavsiye ederim.dün ilk defa giydim lastiğide sıkıverdim beyaz conversle üstüne pembeli tuniğimle oldukça rahattı .biraz geniş duruyor bacakları ama 40 beden aldığım için .benim basenler alıyor 38 beden giyiyorum hala ama arabada otururken artık 38 lerde göbek kısmımı sıkıyor bu çok rahattı tavsiye ederim .lcw sitesinden herşeyi alıp sonra faturasıyla siteye t ekrar gönderip değişim yapabiliyorsunuz arkadaşlar.kumaş pantol alacaksan sitelerinden al canım .zaten ketende 38 oluyorsa kumaştada 40 olur diye al sen olmazsa kargoya verirsin tekrardan gider beden değişir gelir.

Evet cnm rabbim sizlerede nasip etsin 11 yıl sonra geliyo bu kız çok yaş farkı var aralarında umudu kesmiştim olsun bende torunlarımın saçlarını örerim diyodum ama mucize gibi geldi prensesim çok mutluyum
lelosscum seni en çok anlayan benim erkekten sonra kıza adapte olmak çok garip .cicilere bakarke nbile ben garip oluyorum.öncedne agzım acık bakardım şimdi seçerken bile daha şıklarıda bulunur diyorum.bu arada dün geziyordum lcw de bir kadın iki cocuğumun arasında 10 yaş olucak diye ordaki kişilere anlatmış eşimde bana geldi diyo ki bir tane kadın anlatıyor 10 yaş fark iyi geçiniyor falan diyince aklıma sen geldin yoksa sen misin diye geçirdim aklımdan inşallah bizimkilerde iyi geçinir ya .

canlar merak etmeyin yiyorum yerinize de yerken de diyordum zaten bu maraşlı arkadaşlarımın yerine de olsun diye
ye canım ye yarasın .sehayla dün sohbet ederken sen geldin aklıma gece dedim bu kız naptı nasıl acaba diye hani akıntın gelmiştiya inşallah iyidir dedim yattım uyudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…