- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
- #3.561
çok çok geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese uzun zamandır akip ediyorum buraları ama aranıza yeni katıldım.Ben de ocak annesi olacağm inşlh. Satım 12 nisan,doğum tarihim 18 ocak,sivaslıyım,yaş 29 ,ilk gebelik,hamile kaldığım kilom 58 şimdi 60 kiloyum, normal hamilelik düşünüyorum.
Bilgilerimi eklerseniz sevinirim.
Bebişimin cinsiyetihenüz belli değil. 15. haftadayım.salı günü kontrulüm var inşlh belli olur cinsiyeti :26:
tşkr ler a_happy Allahım hepimize kolaylıkar versin.
benim profil resmim neden görmüyor arkadaşlar? yardım edebilir msnz?
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
dün çok kötü bi gün geçirdim iş yerinde inanılmaz bi ağrım tuttu sandım bebeğim düşüyo...
acile kaldırıldım testler falan idrar yolları iltihabı olmuşum antibiyotik vitamin falan verdiler ağrım devam ederse serum takacaklar..........
Allahım ne büyük bi korkuydu... ağlamaktan helak oldum hastaneye gidene kadar....
bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun ben bir ay nasıl beklicem öğrenmek için dün baktı dr. yine göremedi![]()
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
dün çok kötü bi gün geçirdim iş yerinde inanılmaz bi ağrım tuttu sandım bebeğim düşüyo...
acile kaldırıldım testler falan idrar yolları iltihabı olmuşum antibiyotik vitamin falan verdiler ağrım devam ederse serum takacaklar..........
Allahım ne büyük bi korkuydu... ağlamaktan helak oldum hastaneye gidene kadar....
bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun ben bir ay nasıl beklicem öğrenmek için dün baktı dr. yine göremedi![]()
sana da günaydın şeker![]()
amin... avatar yazan yere koyman lazım resmini
tşkrler cnm.Bakalım şimdi olacak mı?
bende duş alıyorum ve sonrasında sanki daha çok hararet yapıyosabaha kadar vantilatörle yatıyoruz ( tabi direk üzerimize üflemiyo ) bu sene pek sivri yok bizim oralarda yawww şaşırılacak şey ama yok walla :) ... dün gece aklıma geldi akşam eve gider gitmez çarşafla yastık kılıfımı poşete koyup buzluğa koyucam yatana kadar beklesin bakalım rahat olucakmı, yarın sizide bilgilendiririm
olmuş bileeeeeeee. resminde güzelmiş heee![]()
günaydın bayanlar :92: hayırlı cumalar gününüz güzel bebeşiniz saglıklı olsun inşallah![]()
Benim kızçemde bu gün kıpır kıpırdı kahvaltımı yaptımda yavaşladı biraz![]()
face koyamıyorum utancımdan buraya koyayım bari.
senin bebiş kaç haftalık tatlım?
oyyy oyyyy yerim ben onu acıkmış demekki annesiiiii :) okadar çok hissedilebiliyomu ya ben sadece 1 kere hissedebildim oda anlık emin bile değilim...
aaaaa ne varmış utanacak bence koymalısın... 15 haftalık canım senin ?