- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.581
oynama nasıl oluyor arkadaşlar ben pek kestiremiyorum?
oynama nasıl oluyor arkadaşlar ben pek kestiremiyorum?
hosgeldın cnm 15 haftalıkmısın belli olmadıımı senınde daha hadi bakalımh ayırlısıherkese uzun zamandır akip ediyorum buraları ama aranıza yeni katıldım.Ben de ocak annesi olacağm inşlh. Satım 12 nisan,doğum tarihim 18 ocak,sivaslıyım,yaş 29 ,ilk gebelik,hamile kaldığım kilom 58 şimdi 60 kiloyum, normal hamilelik düşünüyorum.
Bilgilerimi eklerseniz sevinirim.
Bebişimin cinsiyetihenüz belli değil. 15. haftadayım.salı günü kontrulüm var inşlh belli olur cinsiyeti :26:
cnm aman dıkkat et kendine ALLAH korusungünaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
dün çok kötü bi gün geçirdim iş yerinde inanılmaz bi ağrım tuttu sandım bebeğim düşüyo...
acile kaldırıldım testler falan idrar yolları iltihabı olmuşum antibiyotik vitamin falan verdiler ağrım devam ederse serum takacaklar..........
Allahım ne büyük bi korkuydu... ağlamaktan helak oldum hastaneye gidene kadar....
bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun ben bir ay nasıl beklicem öğrenmek için dün baktı dr. yine göremedi
hosgeldıbn cnmslm nasılsınız bayanlar ben bu forma ilk defa geliyorum 8 haftakık hamileyim çift yumurta ikizlerine hamileyi allah herkesi hayırlı bir şekilde kurtarsın....
arkadaşlar yazmayı unuttum 2 gündür eve gidince çarşafımı poşete koyup buzluğa atıyorum ve gece en azıdan uykuya dalana kadar idare ediyor tavsiye ederim :)
aramıza hoşgeldin
yaa baştan seyirme gibi geliyo hafif gıdıklanıyo için gibi oluyo çikolata yee uzan bak hissediceksin nerede oldugunu hissediyorum artık kımıldamalarından ben
hosgeldın cnm 15 haftalıkmısın belli olmadıımı senınde daha hadi bakalımh ayırlısı
hoşbulduk canmsalı günü gideceğim bakalım.Belli olmuştur di mi cinsiyeti?
16+5 oldık cnm biz 3 haftadır hissediyorum ama şu son 2-3 gündür çok fazla hissediyorum çok aşırı kıpırdıyo zilli yaramazmı olucak nee
benimki de 15+3cinsiyeti belli mi bir oynadığını sen de hissedebiliyor musun?
ben de geçen gün koydum
ben de seğirme gibi oluyor ama şimdi o seğirmeler daha belirgin ve sanki çok hafif acı veriyor çimdikler gibiyoksa ben mi yanılıyorum
olsun varsın... bizde biran önce hissetsek çok merak ediyorum :)
bende15+2 tatlım cinsiyeti henüz belli değil kıza benziyo dedi doktor ama kesin bişey yok... bizimki gizleyenlerden.. salı akşamı ufak bi seyrime hissettim ablamı aradım tarif ettim kımıldıyo dedi ama anlıktı hiçbirşey anlamadım... sabırsızlıkla bekliyorum :)
ilk serip yattığın an harika ama sonra hemen ısınıyoonada bi formul bulsak :44::44:
hosgeldın cnm 15 haftalıkmısın belli olmadıımı senınde daha hadi bakalımh ayırlısı
hoşbulduk canmsalı günü gideceğim bakalım.Belli olmuştur di mi cinsiyeti?
olsunya bende gıdıcemde salı hani:)
ikimizde ogrenırız ıns sen benden daha ondesın ben 14 haftalıkkken gıtmıs olucam:)
evet segirme gibi oluyo ama öle acı falan vermiyo nazlısın galibailk bebişinmi ikinci olunca insan daha ii anlıyoda ondan sordum
cnm aman dıkkat et kendine ALLAH korusun
geçmiş olsn tekrardan
hosgeldıbn cnm
ikizmi bebişlerin
olsunya bende gıdıcemde salı hani:)
ikimizde ogrenırız ıns sen benden daha ondesın ben 14 haftalıkkken gıtmıs olucam:)
evet bakalım hayırlısı yazalım hemen cinsiyetlerini babası erkek olucak bu diye tutturuyor aslında benim de içimden erkek geçiyor ama bakalım.Anneler hissedermiş.Doğru hissetmişmiyim öğrencez :18: sen ne hissediyorsun?
çok nazlı değilimdir aslında ama ilk gebeliğim.Öle hissediyorum ne bileyim.
aaa bizim gebelikler aynı nerdeysehappy biliyor musun ben o seğirmeleri ilk aylardan hissettim ama şimdikiler oynama mı bilmiyorum.ama çok güzel hisler.
özellikle yanlış bir yatış pozisyonda hissediyorum bebişimin rahatsız olduğunu sonra hemen değiştiriyorum pozisyonu.Yeter ki o rahat olsun
evet cnm ikiz bebeklerim hayırlısıyla çift yumurta ikizleri tedaviyle oldu bnm birtane de kızım var 7 yaşında 8 haftalık hamileyim
çok kötü geçiyor hamileliğim bakalım ne yapacağım bende artık konuşan gitmeyi düşünüyordum.....
evet cnm ikiz bebeklerim hayırlısıyla çift yumurta ikizleri tedaviyle oldu bnm birtane de kızım var 7 yaşında 8 haftalık hamileyim
çok kötü geçiyor hamileliğim bakalım ne yapacağım bende artık konuşan gitmeyi düşünüyordum.....
sen bu gidişinde cinsiyetini ögrenirsin suyu bol iç çikolata ye bide masaya yatmadan 3 defa öksür bana öle sölediler yaptım ayy açtı bacanı gördük pıtışı bir oğlandan sonra bu kız bir an önce geçse zamanda dogsa yaa
Rabbim kolaylık versin.Düzelirsin inşlh.Kızda da böyle olmuş muydun?
muhtemelen peşpeşe doğurcaz :) yanlış hareketimde benimkide hemen hissettiriyo :) oyyyyyyy kurban olurum ben ona
Ayy çok heyecanlandım cnm ya ne güzel bir kızın bir oğlun olacaktamam dediklerini yaparım bakalım bizim bebiş göstercekmi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?