2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah herkes cinsiyetleri öğreniyor rabbimden hayırlısı olsun bizim daha 1 ayımız var anladığım kadarıyla....

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğinde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

canım çok geçmiş olsun..
çook dikkat et kendine üşüttün demekki..
ama bu kadar çok korkup ağlarsan üzülürsen, allah korusun olmayacağı varsa da olur.aman haa sakin ol iyi düşün ..herşey iyi olur.
kendine ekstra dikkat et canım..

çok geçmiş olsun tatlım... dikkat et üşüttün sanırım yada ortak kullanılan wclerden... artık bütün hastalıları daha çabuk kapıyoruz ve daha ağır yaşıyoruz..

günaydın bayanlar :92: hayırlı cumalar gününüz güzel bebeşiniz saglıklı olsun inşallah
Benim kızçemde bu gün kıpır kıpırdı kahvaltımı yaptımda yavaşladı biraz

arkadaşlar yazmayı unuttum 2 gündür eve gidince çarşafımı poşete koyup buzluğa atıyorum ve gece en azıdan uykuya dalana kadar idare ediyor tavsiye ederim :)

günaydın bayanlar :92: hayırlı cumalar gününüz güzel bebeşiniz saglıklı olsun inşallah
Benim kızçemde bu gün kıpır kıpırdı kahvaltımı yaptımda yavaşladı biraz

oyyy oyyyy yerim ben onu acıkmış demekki annesiiiii :) okadar çok hissedilebiliyomu ya ben sadece 1 kere hissedebildim oda anlık emin bile değilim...

oyyy oyyyy yerim ben onu acıkmış demekki annesiiiii :) okadar çok hissedilebiliyomu ya ben sadece 1 kere hissedebildim oda anlık emin bile değilim...

16+5 oldık cnm biz 3 haftadır hissediyorum ama şu son 2-3 gündür çok fazla hissediyorum çok aşırı kıpırdıyo zilli yaramazmı olucak nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…