2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:64::64::64::64::64::64:

BEN GELDİİİİİİmmmmm....

kızlar....

sonunda bende bugün doktora gittim..fazla hikaye anlatmadan sadede gelicem mutluluğumu paylaşıcam...

artık neredeyse ortadan çatlamaya başlayan beennnn...

sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendimmm...

OOOOhhhh beeeeeeeeee KIZIMMMM PRENSESİMMM geliiiiiyooorrr...:16::16::16::16::16::16::16:

BEN GELDİİİİİİmmmmm....

kızlar....

sonunda bende bugün doktora gittim..fazla hikaye anlatmadan sadede gelicem mutluluğumu paylaşıcam...

OOOOhhhh beeeeeeeeee KIZIMMMM PRENSESİMMM geliiiiiyooorrr...:16::16::16::16::16::16::16:

canım burdanda tebrik edeyim:)))

merhaba kızlar iyi geceler herkese bugun dr um aradı 2li test sonuçlarım için Allaha şükür iyi çıktı :nazar:şükürler olsun rahatladım :32::32::32::32:

bugün yine bebek mağazası keşfettim. kadir has avm de baya bi bebek mağazası var. bebettonun ürünlerinin satıldığı bir mağaza var. aziz bebe,sevi bebe,vs. alışveris merkezinin kapanmasına 10 dk kala girdiğimiz için pek gezemedik sadece bebettoya girebildim ama hoşuma gitti. vakit bulunca tekrar gidip ayrıntılı gezmeyi düşünüyorum...

BEN GELDİİİİİİmmmmm....

kızlar....

oh oh maşallah prensesimizee .hayırlı uğurlu olsun minik kızın .doktorla nasıl geçti onuda anlat canım dinlemeyi çok seviyorum ben .neler konuştunuz payllaşsana

merhaba kızlar iyi geceler herkese bugun dr um aradı 2li test sonuçlarım için Allaha şükür iyi çıktı :nazar:şükürler olsun rahatladım :32::32::32::32:
oh oh ne güzel canım .hadi bakalım .bende 4 lü test sonucumu öğrendim şükür hamileliğim şimdilik güzel ilerliyor .kahverengi akıntılarım olurken beni bırakacak diye korktuğum meleğim sıkı sıkı tutunsun anneye inşallah .17yide bitirdik şükürler olsun :nazar:

oh oh maşallah prensesimizee .hayırlı uğurlu olsun minik kızın .doktorla nasıl geçti onuda anlat canım dinlemeyi çok seviyorum ben .neler konuştunuz payllaşsana

oh oh ne güzel canım .hadi bakalım .bende 4 lü test sonucumu öğrendim şükür hamileliğim şimdilik güzel ilerliyor .kahverengi akıntılarım olurken beni bırakacak diye korktuğum meleğim sıkı sıkı tutunsun anneye inşallah .17yide bitirdik şükürler olsun :nazar:

sevindim canım seninde sonuçlarının iyi çıkmasına benımde düşük riskim kanamalarımdan sonra çok korkuyordum şükür iyi çıktı Allahım sonunda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

sevindim canım seninde sonuçlarının iyi çıkmasına benımde düşük riskim kanamalarımdan sonra çok korkuyordum şükür iyi çıktı Allahım sonunda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım cümlemize inşallah .senindemi uykun yok .benimde yok msn de kimse yok .bende kıyafetlere bakınıyordum bebek için öylesine :1: artık eglencem oldu diyebilirim almasamda internetten bakmak güzel oluyor .

amin canım cümlemize inşallah .senindemi uykun yok .benimde yok msn de kimse yok .bende kıyafetlere bakınıyordum bebek için öylesine :1: artık eglencem oldu diyebilirim almasamda internetten bakmak güzel oluyor .

ewt canım uykum yok başım agrıyor canım sıkıldı valla kımsecikler yok bende aynen bakınıyorum cicilere. sana özelden msj attım canım okursun

BEN GELDİİİİİİmmmmm....

kızlar....

canım ne guzel ogrenmişsin gözünaydınnn:1::nazar:bak bıde sona kalcam dıyodun senın yerıne ben sona kaldım:1::49:

Gunaydın kızlar
uzun zamandır ara ara uzak kaldım
ama faceden takıp edıyorum :)
Kızlarımız cogalmıs
erkek cok derken kızlarımız revaşta :)
Kıyafet konusunda bende muzdarıbım toplam uc elbıse aldım
ama sımdı sort tısort ıstıyorum :1:
Hamıle dıye gecen yerler pahalı bence en ıyısı lcw nın hamıs reyonu yada normal kıyafetlerı :)

Kızlar bırde 2.5 aylık bebısı olan arkadasım bebek arabası aldı daha yenı :)
kendı arabasıyla pusetle tasıdıgı ıcın sorun yasamıyordu
neyse aldıgı araba baby 2 go nun ELVIS modelı
portbebelı felan cok sık ve kullanıslı
kesınlıkle bundan al seda super donuyor tek tuşu var kılıtlıyor felan ama cıdden sık bır modelı aklınızda bulunsun kızlar
ayrıca fotografta portbebe asagı dogru duruyor ama oyle degıl
uzun zamandır arastırıyordum arabası ne olsa kuzumun dıye sanırım bunu begendım ben
arkadasım burda 640 TL ye aldı
120TL fazla odedı ama ben netten alcam Allah ın ıznıyle

Baby 2 Go ELVIS Ultra Lks ok Amal Bebek Arabas-8816 | | Bebefix.com

Son düzenleme:
Asil ben en son ogrencemmm cinsiyetiiii galibaa..dun dra gttikk drum daha bgunn 13 haftaliksin dedii..ama 20gun once 11haftasin demislerdii..karisti iice kafamm..bide bisi sorcam kizlarrr...bizim hastanede sole bi uygulama var ..hamiskenn ultrasyonu kadin dogum drun yapmioo;ultrasyon odasina gidip orda uzman hekim bakioo..bnde kime sorcam bilemedim acaba ufakta olsa bellimi die. Kadin dogumcu mu ilaa dicek yoksa ultrasyon uzmanina sorsam solermiii kiii bi dahaki sefereee.z
Baska bi sorunumuzda kiyaffetg..kafayi yicem bana hic bi pantalonum imkansiz olmuoo esofmanlarr oluo oda tayt gibii..simdiye kdr buyumeyen kalcam doldu tAstii ..pantolonlar basene gelince duruoo cikmio:1:cikAnlarinda fermuar ve dugmeleri bi karis acikk..offf simdi alsamm bi sure snra yine olmicakk..napcam bilmm karardim kaldimm...

Asil ben en son ogrencemmm cinsiyetiiii galibaa..dun dra gttikk drum daha bgunn 13 haftaliksin dedii..ama 20gun once 11haftasin demislerdii..karisti iice kafamm..bide bisi sorcam kizlarrr...bizim hastanede sole bi uygulama var ..hamiskenn ultrasyonu kadin dogum drun yapmioo;ultrasyon odasina gidip orda uzman hekim bakioo..bnde kime sorcam bilemedim acaba ufakta olsa bellimi die. Kadin dogumcu mu ilaa dicek yoksa ultrasyon uzmanina sorsam solermiii kiii bi dahaki sefereee.z
Baska bi sorunumuzda kiyaffetg..kafayi yicem bana hic bi pantalonum imkansiz olmuoo esofmanlarr oluo oda tayt gibii..simdiye kdr buyumeyen kalcam doldu tAstii ..pantolonlar basene gelince duruoo cikmio:1:cikAnlarinda fermuar ve dugmeleri bi karis acikk..offf simdi alsamm bi sure snra yine olmicakk..napcam bilmm karardim kaldimm...

doktoruna sor cnm bence
ayrıca kıyafet ıcınde bıraz daha bol seyler al ılerkı zamanlardada olur bence ben oyle yapıyorum cogunlukla
aldıgım elbıseler zaten bol tarzı oldugundan sorun yasamıyorum suan

BEN GELDİİİİİİmmmmm....

kızlar....

hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar: sağlıkla gelsinler

hayırlı olsun çok güzel kesin sonuç olmasa da rahatlatıyor ben öyle oldum düşüğüde çıkar aklından artık kendine dikkat et ama çok düşünme :)))

benim dr ultrason odasına gelip bakıyor ama canım 16 haftaya kadar net söylenemezmiş bana da erkek ama kesin değil dedi o açıdan bekleyeceğiz biraz daha
kıyafet konusuna gelince şu anda çok rahatsız değilim çok aradım ama bulamadım ben boru paça rengi güzel kot istiyorum ama yok lcw de hiç bir şey kalmamış tabiki ben çoğunlukla pantolon baktım çünkü üstte problem yok

Back