2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlum çok kötüüü ateşi 38 ve huzursuz ağlıyor hiç durmadan yemek yemiyor elimizi ağzına götürmesine izin vermiyor anladığım kadarıyla diş geliyor galiba dr aradım 38 derece ateş bebek için çok önemli değil dedi sizcede öylemi bi ateş dürüşürü urup verdi dorven diye verdik ama çok fazla fayda etmdi sizce na yapayım hangi durumda dr götüreyim tecrübeli anneler paylaşı lütfen.

geçmiş olsun canım
geçen hafta biz öyleydik. tam 72 saat ateşimiz düşmedi ilaçlara rağmen. hep 38lerdeydi.. ateş düşürücü verince en fazla 37,7-8e indi.
başta diş dedim bende ama 1 güne geçmeyince ilaçlara devam ettik. ateş haricinde başka sıkıntımız yoktu kırmızı boğaz yada tıkanıklık gibi.
doktorum 2 ilaç verdi dönüşümlü kullandım ama yine de fayda etmedi. ateşi tamamen kesildikten 4-5 saat sonra vücüdünda kırmızı döküntüler oldu.. anladık ki 6. hastalıkmış
ılık su ile alnını ensesini koltuk altını ve bacak arasını silebilirsin.. kesinlikle sirke kullanma.. aniden ateşi düşürdüğü için bebeklerde çok sakıncalıymış.
umarım kolay atlatırsınız. ama uzun sürerse tekrar doktora gösterin tahlil isteyebilir.

canım kendini üzme. doktoruna ayrıca sinirlendim de. bence değiştirmelisin mutlaka
öncelikle bebeğini mama sandalyesine oturt ilgisini çekecek şeyler sunarsın.. yürüteci kaldır. hiç bir faydası yok
yere oturt yanlarına minder koyarak. öyle öyle onu da öğrenir. benim oğlum da 7 aylıkken 360derece dönmeye başladı. 8 bucuk aylıkken sürünmeye başladı 9 ayına 1 hafta kala emekledi.. yarın tam 10aylık olacak (aralık doğumluyuz) heryeri talan ediyor.
bebeğine yardımcı olacaksın. vitaminlerini ihmal etme sakın. er yada geç o da yürüyecek. önce oturma işini öğrensin gerisi gelir zaten.
gerekirse pedagog yardımı al yapman gerekenleri daha iyi anlatır sana.

yeğenimin doktoru "diş sürekli ateş yapmaz" demiş önce onu paylaşmak istedim. geçen aylarda ateşimiz 38,2 ye kadar çıktı. şurupla 37,5 a düşüyor 2-3 saat sonra 38 lere tekrar çıkıyordu. boğazda filan bir şeyde yoktu. doktora gittik viritük bir şey dedi. ve o akşam kırmızı döküntü başaldı. sanırım kopirina87 ile aynı şeyleri yaşamışız. o yüzden bir doktora git derim.

öncelikler teşekkürler, ve kesinlikle doktorumu değiştiryorum. bu hafta sonu başka bir doktora gideceğim en azından tanışmak için, gerçi doktor konusunda da kafam çok karışık. mama sandalyesinde oturtuyoruz ama sanırım süreyi biraz daha fazlalaştırmalıyız. emzirme minderine oturtuyorum orda hiç bir sorun yok. daha çok deneriz daha çok çalışırız. aslında derdim geç yürümesi veya oturması değil. tek dua ettiğim bir sorunun olmaması.

bizim kızında bugünlerde acayip burnu akıyor:2: yüzünü gözünü kasıyıp duruyor gercı nesesi yerinde cok fazla huzursuzluk yok ama hasta desem degil çok iyi desem degıl anlayamadm valla hastamı değil mi:44:

geçmiş olsun, burnunu bol bol serum fisyolojikle pompayla temizle canım. 2-3 güne bişi kalmaz.. havalar soğuyor iyice gece.. üşütmüştür.

geçmiş olsun, burnunu bol bol serum fisyolojikle pompayla temizle canım. 2-3 güne bişi kalmaz.. havalar soğuyor iyice gece.. üşütmüştür.

aynen dediğin gibi yapıyorum canım.. gündüz şırıl şırıl akan burun gece tıkanıo zor uyuyor gecede neyse ateş öksürük vs. yok o yüzden fazla takmıyorum su an:26:

aynen dediğin gibi yapıyorum canım.. gündüz şırıl şırıl akan burun gece tıkanıo zor uyuyor gecede neyse ateş öksürük vs. yok o yüzden fazla takmıyorum su an:26:

bizde öyleydik canım doktor sadece akşam burnuna sıkabileceğim bir burun spreyi verdi rahat uyuyabilmesi için. istersen doktoruna danış. yavrun rahat uyusun.

adetimle ilgili problemim var benim.doğum yapmadan önce her ay 2 gün önceden adet olurken doğum yaptıktan sonra 4 gün önce olmaya başladım.adetim düzenlidir ve gününü geçmez ama geçen ay 19 eylülde oldum bu ay 16 sında olmam gerekirken hala olmadım.idrar testi yaptım negatif çıktı ve eşimle sadece 1 kez ilişkiye girdim bu ay rahatsızlığımdan dolayı.ondada riskli hiç bir durum olmadı eşim korunuyor ve ona rağmen içimde boşalmadı zaten patlak filanda değildi ama niye adet olmadım çok kafama takıyorum?acaba yine 2 günde bir mi olucak yoksa başka bişey mi var.daha önce hiç şaşmazdı gününü bu durumu yaşayan oldu mu benim gibi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim..

kızlar oğlumun ateşinden bahsetmiştim dr götürdük kan tahlili ve idrar tahlili yaptıklar hepsi temiz çıktı ateşide öyle çok çıkmamaya başladı dr vücudundan kızarık gibi bişeler çıkarsa korkma dedi bu akşam gördümki bütün vücudunda kırmızı toplu iğne başı gibi şeyler çıkmış bi sürü korkmaya başladım normalmi acaba dr da olur diyor tam bir açıklama vermiyor biliyormusunuz neden çıkıyor isilik gibi birşey

tesadüf girdim , benim oğlumda orta kulak iltihabı sonucu yüksek ateş oldu ertesi gün aynı dediğin gibi şeyler oldu dr götürdük tekrar aynen isilik gibiydi yüksek ateşten sonra olurmuş 3 gün içinde geçer dedi 2.gününde geçti. netten görsel olarak tarat örnekleri görünce için rahatlar birde öncesini bilmiyorum tabii ama 7.hastalık diye bişi var bir bak istersen çok geçmiş olsun tekrar. hımm bu arada ovadril losyon yada fenistil kullan istersen dedi dr

canım geçmiş olsun. muhtemelen 6. hastalıktı sizinki. yüksek ateş sonrası vücudun bir tepkisi bu döküntüler. endişe etme 2-3 güne geçiyor.. oğlumda da olmuştu bahsetmiştim

geçmiş olsun cnm acil şifalar.

Koprina emre nasıl sen nasılsın canım.Dişler çıktı mı?Bizim üstler hala çıkmadı çok zorluyor oğlumu ne zaman çıkacaksa artık bir ayı geçti uçları görüneli.

CANIM ELLERİNE VE ayaklarna bakarmısın war mı

kızlar kızıma kocaman bi maşallah 2 gece uykumuz sorunluydu isteksiz yemek yiyordu 7. dişimiz çıktı herşey normale döndü tamamen uykumuz geceleri 9da yatıp sabah 9da kalmak gündüzde 2 kez biri uzun digeri çok az olmak üzere ikiye düştü çok hareketli olduğu için bi saniye yerinde durmuyor yere yatırıyorum hop desteksiz kalkıp oturuyor bide bakmışım koltuktan tutunup kalkmış tutunup yürüyor başta zorlansada ayaktayken önce kafasını yere eğerek oturuyor her yeri karıştırıyor emeklemesini hiç istemiyordum bi bakıyorum emekliyor gidip halısız yere oturuyor bugün sandalyeye tutunup kalktı ve direk masa örtüsünü çekmeye başladı örümcek olayımız bitti kaldırdım 2 gündür örümcekteki minik bi bakmışım emekleyip yanıma geliyor örümcekte yan dönüp önce kafa ve ellerini atıyor yerden destek alıp popoyu çekiyor ilk gördüğümde ödüm koptu nasıl iner diye artık sürekli her işini emekleyek yapıyor3 gündür kısa kısa tay tay duruyordu ilk defa 4adım attı hiç bi yere tutunmadan bende 10 aylıkken yürümüşüm biraz korkup hemen emeklemeye başlıyor ama şükürler olsun yüremeye başladık umarım en kısa zamanda işi çözerde yerlerde gezmeyi bırakır ama emeklemek en basiti gibi geliyor eşimle birlikte sık sık ellerinden tutup yürütüyorduk ve desteksiz bırakıyorduk sanırım etkisi oldu bide bizim olduğumuz yer kış ben mont yerine astronot tulum aldım kızım bunaldı gibi ama umarım rahat ederiz bi giydiriyorum sadece yüzü açık top gibi duruyor siz kış için hazırlık yaptınızmı ben hep penye aldım üstlerini kazak sanki rahatsız edecek gibi geldi üstünede zaten hep yün yelek ceket giydiriyorum umarım üşümez tabi ayaklarımız içinde bi ilk ayakkabım aldım ev içinde panduf benim kızım çok kokoş alt dişler önce çıktığı için uzun üst kesicilerde uzadı üst ortalar ve alt kesici yeni çıktığı için kızım tam bi minik vampir oldu sürekli sırıtan bi çocuk çok komik duruyor

ben kız için hazırlık yapmadım ama mont alacağım ayaklarına da ayakkabı aldım evde giymesi için lastikli topuk tarafı içide yünlü gibi ev ayakkabısı pofuduk gibi başka bişiyede gerek yok bunalttmamak gerek
acaba kızlar arasında hamile olan varmı merak ediyorum

kızlar sizden bilgi almak istiyorum oğluma her akşam 9,30 akşam yemeği olarak muhallebi veriyorum su ve pirinç unuyla yapıyorum içine biberon maması koyup veriyorum ama düşündümkü her akşam aynı yemek olmaz :)) merak ediyorum siz ne yapıyorsunuz bana bilgi verirmisniz muhallebi dışında akşam başka ne yemeği verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…