- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.281
kızlar oğlum çok kötüüü ateşi 38 ve huzursuz ağlıyor hiç durmadan yemek yemiyor elimizi ağzına götürmesine izin vermiyor anladığım kadarıyla diş geliyor galiba dr aradım 38 derece ateş bebek için çok önemli değil dedi sizcede öylemi bi ateş dürüşürü urup verdi dorven diye verdik ama çok fazla fayda etmdi sizce na yapayım hangi durumda dr götüreyim tecrübeli anneler paylaşı lütfen.
merhaba arkadaşlar, 18 Ocak doğumlu bir oğlum var. halen kendi başına oturamıyor ve 5-6 saniyeden fazla basmıyor. örümceğe koyduğumda eğer ilgisini çok çeken bir şey olursa ona doğru gidiyor. hatta ilgisi attıkça adımları hızanıyor.ama eğer ilgisini çeken bir şey yoksa örümceğin oyuncağı ile oynuyor, kıpırdamıyor bile. genelinde uslu bir çocuk. diğer tüm aktiviteleri normal. oyuncakları ile oynaması, tepkileri. amcası ve babası da çok geç yürümüş. hatta amcası 7 aylıkken kafasını tam anlamıyla tutmaya başlamış. geçen doktora gittim. resmen azarlar gibi "siz bu çocuğu bütün gün yatırıyor musunz? Neden halen oturmuyor, gelişim bozukluğu olabilir 2 ay sonra yine getirin" dedi. çok üzüldüm, şu an ağlıyorum durduramıyorum kendimi. ama doktor hanım şunu yapmalısın şöyle yapamlısın demedi. resmen ssk mantığıyla davrandı (bu arada özel hastaneye gidiyoruz) ayrıca oğlum 7,5 aylıkken dönmeye başladı. yerde göbeği üzerinde 360 derece dönebiliyor, geri geri gidiyor, çok zorlarsa kendini ileri gidiyor. tabi ieri gitmesi de tamamen ilgisini çeken şeye bağlı. lütfen bana yardım edin. bu durumda olan kimse var mı? ne yapmalıyım? kızlar bir akıl verin.
kızlar oğlum çok kötüüü ateşi 38 ve huzursuz ağlıyor hiç durmadan yemek yemiyor elimizi ağzına götürmesine izin vermiyor anladığım kadarıyla diş geliyor galiba dr aradım 38 derece ateş bebek için çok önemli değil dedi sizcede öylemi bi ateş dürüşürü urup verdi dorven diye verdik ama çok fazla fayda etmdi sizce na yapayım hangi durumda dr götüreyim tecrübeli anneler paylaşı lütfen.
canım kendini üzme. doktoruna ayrıca sinirlendim de. bence değiştirmelisin mutlaka
öncelikle bebeğini mama sandalyesine oturt ilgisini çekecek şeyler sunarsın.. yürüteci kaldır. hiç bir faydası yok
yere oturt yanlarına minder koyarak. öyle öyle onu da öğrenir. benim oğlum da 7 aylıkken 360derece dönmeye başladı. 8 bucuk aylıkken sürünmeye başladı 9 ayına 1 hafta kala emekledi.. yarın tam 10aylık olacak (aralık doğumluyuz) heryeri talan ediyor.
bebeğine yardımcı olacaksın. vitaminlerini ihmal etme sakın. er yada geç o da yürüyecek. önce oturma işini öğrensin gerisi gelir zaten.
gerekirse pedagog yardımı al yapman gerekenleri daha iyi anlatır sana.
bizim kızında bugünlerde acayip burnu akıyor:2: yüzünü gözünü kasıyıp duruyor gercı nesesi yerinde cok fazla huzursuzluk yok ama hasta desem degil çok iyi desem degıl anlayamadm valla hastamı değil mi:44:
geçmiş olsun, burnunu bol bol serum fisyolojikle pompayla temizle canım. 2-3 güne bişi kalmaz.. havalar soğuyor iyice gece.. üşütmüştür.
aynen dediğin gibi yapıyorum canım.. gündüz şırıl şırıl akan burun gece tıkanıo zor uyuyor gecede neyse ateş öksürük vs. yok o yüzden fazla takmıyorum su an:26:
bizde öyleydik canım doktor sadece akşam burnuna sıkabileceğim bir burun spreyi verdi rahat uyuyabilmesi için. istersen doktoruna danış. yavrun rahat uyusun.
kızlar oğlumun ateşinden bahsetmiştim dr götürdük kan tahlili ve idrar tahlili yaptıklar hepsi temiz çıktı ateşide öyle çok çıkmamaya başladı dr vücudundan kızarık gibi bişeler çıkarsa korkma dedi bu akşam gördümki bütün vücudunda kırmızı toplu iğne başı gibi şeyler çıkmış bi sürü korkmaya başladım normalmi acaba dr da olur diyor tam bir açıklama vermiyor biliyormusunuz neden çıkıyor isilik gibi birşey
kızlar oğlumun ateşinden bahsetmiştim dr götürdük kan tahlili ve idrar tahlili yaptıklar hepsi temiz çıktı ateşide öyle çok çıkmamaya başladı dr vücudundan kızarık gibi bişeler çıkarsa korkma dedi bu akşam gördümki bütün vücudunda kırmızı toplu iğne başı gibi şeyler çıkmış bi sürü korkmaya başladım normalmi acaba dr da olur diyor tam bir açıklama vermiyor biliyormusunuz neden çıkıyor isilik gibi birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?