Canım Ramazan ayında bebeğim öyle güzel yiyordu ki ben hep öyle olacak sandım.Belki de kendi kendime nazar değdirdim sanırım.Demek ki bütün gün sofra konulmuyordu o da o iştahla ilgisini çekip yiyordu.Öyle güzel yiyordu ki hayretler içinde kalıyordum.Maalesef o görüntüden eser yok.Şimdi hele kaşığı görünce direkt kafayı öbür tarafına çekiyor.Tamam oyun oynarken yada reklamları izlerken veriyorum ama içim rahat etmiyor.Memeyi bırakmıyor ama süt olsa hiç durmadan emecek.hele gece 7-8 kez kalkıyorum.Sabaha göğüsler bomboş.Süt de etmiyor,devam sütünüse beğenmedi hanım efendi içmek istemiyor.Napıcamı şaşırdım..
[/QUOTE
Kısslar benim bebeğimle yemek yeme mücadelem 2,5 aylıkken memeyi bırakmasıyla başladı şuan 8,5 aylık ve kaşıkla yemediği hersey bilendırdan geçirilerek sunuluyor kendisine ayrıca biberondan içerken de cep telefonundanda videolar seyretmesi lazım yoksa sabit sekilde durmuyor tam içmeden gidiyor.kandırma usulleri 5 kasıktan sonra iptal öğrenerek bundan da bi kaçış yolu buluyor ve ağzını kapatıyor , su ana kadar kasıkla severek toplasam 1 hafta yedi diyebilirim.ancak özellikle kahvaltıları kesin veriyorum biberonla baya baya içiyor yani
geçen bir bakıcı ile görüştüm işe başlamak için ben alıştırırım onu deyince , ne kadar beceriksiz oldugumu düşündüm madem alıştırılabiliyor da ben niye yapamıyorum die :)) bana da yazık değil mi :)) madem bir yolu varsa bilelim.. yanında birileri yemesi lazımmış filan falan adam aramaya cıkayım artık :)) yapacak birşey kalmadı :)))
sütün yetmiyorsa uykusunda ona mama ver.biberon basıkı değiştir , biborondan gelen süt akışına dikkat et, bu sebeplerle de reddedebilir , ilk etapta yadırgamaları normal başta öle olur sonra bir alışsın bak nasıl emmiyor seni göreceksin. uykusunda vermeye çalış kolay gelsin