- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.181
merhaba hanımlar şahanesiniz ya sizleri okuyunca kötü annemiyim acaba demeye başladım(bana da yardımcı olur musunuz?benim oğlum yemiyor pek tükürüyor.ısrarcı olsam mı:??
Kizlar bilgisi olan cevaplayabilirmi ornegin saat 1 de sut sagdim dolapakoydum sonra 3 de sagdim onuda ayri biberonla koydum ben bunlari isitirken ikisinide birlestirip isitabilirmiyim
Herkese merhaba ;
bende 30 ocak 2012 de doğum yaptım 31 haftalık doğdu,3 ay anne sütü ve mama yedi sonra memeyi bıraktı,sizler ne yediriyorsunuz
Herkese merhaba ;
bende 30 ocak 2012 de doğum yaptım 31 haftalık doğdu,3 ay anne sütü ve mama yedi sonra memeyi bıraktı,sizler ne yediriyorsunuz
Mrb sabah kahvaltı pekmez peynir yumurta fındık ceviz meyve püresi... Öglen ve yatmadan önce kendi yaptığım bol tahıllı mama... Ikındi sebze püresi havuç patates ve pirınç ana malzeme olarak hep var her yapısımda farklı bir sebzede ekliyorum haftada 3 günde et yada tavuk suyundan yapıp parçalarına koyuyorum... Akşam meyve püresi... Aralarda anne sütü
bol tahıllı mama tarifini verebilir misin?
kızım 7 ocak doğumlu..kahvaltıya başlayalı 1 hafta oldu. karışımı pek sevmedi..bugün denediğim tarifle yumurtayı ilk kez severek yedi: ..2 çeri domatesi rendeledim..tavaya az z. yağı koydum üzerine domates rendesi..ve yumurta sarısı..yumuşak bir menemen oldu..kızım sevdi.birazını tam buğday ekmeğini kaşık gibi kullanıp yedirdim.yanı normal kaşıktan istemeyince emkeğin üzerine menemen koydum, o şekilde emerek yedi..labneyi de öyle yapınca yine yedi.tavsiye ederim
evet yaaa bende cıksın istiyorum ama bakalım bekliyoruz yapcak bişey yok....ve bugün oğlum dede ye benzer kelimeler söyledi hemde bi çok kez...iki gündür ismimi söylüyorum öğrensin diye ama eda mı dedemi anlayamadık ne dedi:)))
benim kızım hala kelime söyleyemiyor.geciktimi bilmiyorum.dişi de çıkmadı .geç çıkacak sanırım.emekleyemiyoruzda.geri geri gidiyo ama.acaba acele mi ediyorum?ama yemesi iyi en azından çok şükür.konuşması için neler yapmak lazım?
kızlar ya daha çok erken ne yaptınız yok yürümüyor yok konuşmuyor.. süperman mi bunlar? 9 aya girdik bizde de patı patı emekleme yok. sürünüyor hala.. konuşma yok sadece sesinin tonunu ayarlıyor artıkşu çorba olayı benı deli edck hangi çesidi yapsam yemıo zilliiiiidaha emekleme olayımız yok diş de yok yanı hiçbisey yok su an
kızlar ya daha çok erken ne yaptınız yok yürümüyor yok konuşmuyor.. süperman mi bunlar? 9 aya girdik bizde de patı patı emekleme yok. sürünüyor hala.. konuşma yok sadece sesinin tonunu ayarlıyor artık
kızlar ya daha çok erken ne yaptınız yok yürümüyor yok konuşmuyor.. süperman mi bunlar? 9 aya girdik bizde de patı patı emekleme yok. sürünüyor hala.. konuşma yok sadece sesinin tonunu ayarlıyor artık
canım her çocuk birbirine bnzemezki bnmki walla sen bn gibi yürüyo 2 ocak doğumlu ama kafa morluk içinde çarpmkdan :)
şu çorba olayı benı deli edck hangi çesidi yapsam yemıo zilliiiiidaha emekleme olayımız yok diş de yok yanı hiçbisey yok su an
Selam güzel anneler,
Ben de kısmetse 2013 ocak annesi olacağım ve bu ek gıdaların 1 tanesini bile bilmiyorum. şimdiden paniğe kapıldım
Selam güzel anneler,
Ben de kısmetse 2013 ocak annesi olacağım ve bu ek gıdaların 1 tanesini bile bilmiyorum. şimdiden paniğe kapıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?