- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.001
hoşbuldum...aslında sürekli araştırdığımdan gerekli gereksiz bir sürü bilgi sahibiyim ama yinede sütümün azalmasına engel olamadım o beni çok üzüyor...yöntemleri bildiğim halde gerçekleştiremedim...
aynı sorunu aslında bende düşünmeye başladım eylülde iş başı yapıcam ve sabah 9 akşam 8 de evde olucam öğlen iznim 30 dk ev ve iş yerim uzak ben neredeyse 11 saat oğlumu göremicem onu bırak ben hiç sağamıcam iş yerimde sağacak yer yok yani bu gidişle sütüm kurur napıcam bende kara kara düşünüyorum cnm pilli şarjla vc de sağsam :) diyorum bu sefer dolap yok koyacak yani eve getirene kadar bozulur anlican(
bana diş gibi geldi bu belirtiler.. ek gıdaya başlayınca kakası katılaşır .. sen bugünlerde takip et kakasını, sıcaktan da uyku düzenleri bozuluyor..
gerekirse doktora götür .. damakları şiş mi ? evin içi sıcaksa sadece badisiyle dursun.. gerekirse çıplak bırak
hoşgeldin canım.. bilgi alışverişine herzaman açığız :) yardımcı olabileceğimiz konuları yanıtlarız..
hos geldin canim.. tek amacimiz o zaten, bilgilerimizi paylasmak.. arada da sohbet etmekmerhaba ben de 01/01/2012 de anne oldum, çok genç bir anneyim.22 yaşındayım. bebeğimle ilgili kafama takılanları hep internetten araştırdım. ve her defasında sizlerdende fikir aldım :) artık tanışmak istiyorum :))))
gecmisler olsun, en kisa zamanda sagligina kavusur insallah yavrun.. dedigin gibi hava gecisleri bizi bile etkiliyo yeri gelince, bu kuzular ne yapsin :/Kızlar nasılsınızzz nasıl gidiyor bu sıcak günlerinizz?
Benim kız fena hasta şuanda,bronşları dolmuş balgam dolmuş öksürüğü var bir de üstüne grip oldu bugün hastanedeydik hava verdiler kızımakızışımızı bir görseniz baygın baygın bakıyor bi de arada gülmeye çalışıyor kıyamıyorum bu havalar çok fena ya geçiş dönemindeyiz Allah saglıkla geçirmeyi nasip etsin bu hava gecişlerini inşaallah öpüuyorum hepinizi
ishal falan mı ki acaba canım ya?! neyse ben akıl karıştırmayım doktoruna göster, gerekirse kaka tahlili yaptırırsınız..Canım kakasını takip ediyorum onceden günde 3 defa yapıyordu simdi 5-6 ama hep
Aynı sulu hiç katilasmasi doktor 4. Aydan itibaren meyve puresi verebilirsin
Demişti ama onu da günde 3-4 kasık verdim elma ve şeftali puresi
Damakları sis mı anlamıyorum bir degisiklik yok gibi
Ama herseyi ağzına götürüyor çiğnemeye çalışıyor
Gecen gece sabaha kadar uyumadı
Sadece badi giydiriyorum bunalmasın diye ama değişen birşey yok
Haftaya Dr kontrolü var bakalım ne diyecek
geçmiş olsun canım.. kuzun şifasını bulur sağlığına tez kavuşur inşallah..Kızlar nasılsınızzz nasıl gidiyor bu sıcak günlerinizz?
Benim kız fena hasta şuanda,bronşları dolmuş balgam dolmuş öksürüğü var bir de üstüne grip oldu bugün hastanedeydik hava verdiler kızımakızışımızı bir görseniz baygın baygın bakıyor bi de arada gülmeye çalışıyor kıyamıyorum bu havalar çok fena ya geçiş dönemindeyiz Allah saglıkla geçirmeyi nasip etsin bu hava gecişlerini inşaallah öpüuyorum hepinizi
kızlar süt saklama poşeti aldım milkvayın ama kutu üzerinde buzlukta 3 hafta diye yazıyor dr. Bana 3 ay dedi kafam karıştı yaa
bizede sağlık ocağnda verdiler vegaferonmudur nedir vermeden 1 saat önce verip 1 saat sonra emzirecekmişim benim bebişmyarım saatte bir emiyor(az az) o yüzden veremedim birde ne lanet bişey o ya hem kızım iğrendi hem bir yere bulaşırsa imkansızçıkmıyor
iyi günler arkadaşlar bir şey takıldı kafama bebeklerinize meyve püresini veya suyunu günde ne kadar veriyorsunuz 30 cl veriyorum ama çokmu veriyorum acaba soru işareti kaldı kafamda...
Oh maşallah kuzuna bende çok veriyorum dokunurmu diye endişe ettim iyi bari:) çorbaya başlamadık sadece bakalım yarında onu deniyelim sevicekmi...biz 5 aylıkken ek gıdaya başladık sabah kahvaltı öğlen çorba aradada nerdeyse yarım muzu rendeleyip içine şeftali kayısı koyuyorum 30cc ne demek bayağı oluyor yiyor kızım bebeğin yediği kadar yedir sonra üstüne 2 2.5 saat geçsin başka bi yemek yedir artık büyüdüler ihtiyacı var endişelenme biz 1 kase çorbayı bayıla bayıla içiyoruz neyi seviyorsa yesin
canım çiş yapacağı zaman şiş gibi durur ama bir de hastaymış bebişin, idrar tahlili yaptır derim, için rahat etsin.benim bebeğimde hasta, burnu tıkalı nefes alamıyor kuzum. gece çok huzursuz, gözleri kapalı mızırdanıyor ağlıyor. birazda pipisi şiş gibi geliyor acaba iltihaplanmamı olmuş diye düşünüyorum.
iyi günler arkadaşlar bir şey takıldı kafama bebeklerinize meyve püresini veya suyunu günde ne kadar veriyorsunuz 30 cl veriyorum ama çokmu veriyorum acaba soru işareti kaldı kafamda...
meraba arkadaşlar bebeği diş çıkaran var mı biz ocak başı doğduk ama dişimiz çıkıyormuş dün geceden beri ateşimiz 39du doktora gittik bugün diş çıkarıyormuş çok zor bir şeymiş ya diş çıkarmk öldüm öldüm dirildim. bu yaz sıcağında ateşte çok zor oluyor benim gibi olanlar varsa neler yapıyorlar diş çıkarmayı kolaylaştırmak için?? püf noktalar var mı?
9 aya kadar toplam ek gıda 2 çay bardağını geçmemeli. Bebek yiyor nasıl olsa diye yedirmemeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?