- Konu Sahibi antidepresif
- #32.001
hoşbuldum...aslında sürekli araştırdığımdan gerekli gereksiz bir sürü bilgi sahibiyim ama yinede sütümün azalmasına engel olamadım o beni çok üzüyor...yöntemleri bildiğim halde gerçekleştiremedim...
canım benimde sütüm azdı ve benim oğlum doğduğundan beri beni emmedi memeyi reddetti bende mecbur makinayla sağıp biberonla veriyorum makinayla devamlı son damlasına kadar boşaltıyorum 2 saatte bir ve artık sabahlar boşaltmak zorunda kalıyorum öyle doluyorlarki ağrıdan duramıyorum tavsiyem makineyle devamlı boşalt[/QUOTE]
aslında oğlumun gelişimi iyi ama ben yinede eskisi gibi daha fazla sütüm olsun istiyorum, işe ilk başladığımda benimde ağrım oluyordu doluluğundan. evden çıkmadan sütümü sağıyorum, öğlen iznimde oğlumu emzirip geri kalanını sağıyorum, öğleden sonra iş yerinde sğaamıyorum.akşam ancak 7 gibi kavuşuyorum oğluma.akşamlarıda hep emziriyorum.
gün içinde iş yerinde daha fazla sağmam gerek değil mi? aslında biliyorum sorunun nerde olduğunu ama..... offf offf. teşekkür ederim yinede...
Son düzenleme: