- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.161
beni de listeye ekler misinz.
sat 13 nisan
13+4 günlük gebeyim
kız bebek geliyo
ilk bebeğim
ilk kilom 67
şimdi 69
beni de listeye ekler misinz.
sat 13 nisan
13+4 günlük gebeyim
kız bebek geliyo
ilk bebeğim
ilk kilom 67
şimdi 69
Evet gördüm sende eklemişsin o yüzden link eklemedim..
Ultrason görüntülerini eklemek istiyenler face grubumuz var oraya ekliyo genelde..
Ama olabilir tabi isterse ocak anneleri biri gönüllü olarak açar konuyu herkes kntrlnden geldikce elinden geldiğince bebişinin resimlerini ekler..
Ne diyosunuz ocak anneleri açılsınmı ultrson görüntülerinin paylaşılacağı bi topic?
benim bildiğim 3 doz yapılıyo 2.si hamileyken biri doğumdan sonra...
ama dr.a gidince sormayı unutuyorum gerçi dün aramışlar aile hekimi bekliyoruz diye bi uğrıcam bakalım ne diyecekler sizede yazarım
Meraba arkadaşlar nasılsınız ...Ben cuma günü ikili testin sonucunu alcam çok korkuyorum heycanlıyım inşallah iyi çıkar gerçi ense kalınlığı iyi çıktı bana biraz moral oldu ...benim yaş 35 bir oğlum var dr 2 haftaya cinsiyeti kesin belli olur dedi bakalım nolcak ben kızım olsun çok isterim ama sğlıklı olsunda kendimi erkeğede hazırladım benim cevap yazdığım sayfam çok ağır niyeki bu arada şeyda tebrikler canım darısı bize inşallah testler cinsiyet maşallah iyi ilerleiyorsunuz hepiniz sayafa banada uğurlu gelir inşallah
incik cıncık soramıyo insan, ben geçen gün dedim ki ultrasonda bebeğin suyu nasıl doktor bey hiç söylemiyorsunuz dedim
bi sey daha sordum, bana dedi ki " bebeği rahat bırak, çok kurcalama" dedi
kocam eve geldik hala gülüyoduu
evet cnm masallah bebişinegöbüklü nolcak
kızlar face grubunun linkini banada atabilirmisiniz mesajla ben yokum grupta
kızlar face gurubu mu var banada mesaj atar mısınız
canım başka yerde de var ama kimse eklemiyor sanki,bir de bebişler küçük ya henüz bişey belli olmuyor,kara kara görüntüler dışında,bence bebekler büyüsün,renkli ultrasonlara girelim o zaman daha güzel olur,ama isterseniz açalım....
evet canım,gidip kayıt yaptıracaksın,ben hamileyim diye,onlar seni ve bebeği takip edecek,hamileyken aşı zamanlarını söylecekler,sende gidip o zaman aşılarını olacaksın,bebek doğduktan sonrada bebeğin aşıları olacak orada...
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al bilmeyen arkadaşlar için facebook taki grubumuz 2012 OCAK ANNELERİ adı altında ordada toplandık birbirimizi daha yakından tanımak için..son derece gizlidir korkmayınızyani facedeki diğer arkadaşlarınız sizi görmeyecek.32 üyemiz var yokmu attırannn
Canım bnmde bu 3. doktor bende bi türlü dikiş tutturamıyodum öyle tesadüfen 2li testi o hastanede yaptırıyım diye girdim ve doktordan memnun kaldım..
Dediğin hastaneyide duymadım malesf..
bende ikili testi yaptırdığım doktoru çok beğendim hatta hastanede yeniydi ilk günü ve ilk hastası endim ama hastanede doğumhane yokmuş o yüzden oradanda vazgeçtim
Aslında bi yer varmış gittiğin doktor oraya senin hamile oldğnu bildiriyomuş onlarda seni arıyolarmış ama beni kimse aramadı arıycaklarıda yoktu ben gittim kayıt yaptırdım..
selammmm kızlar....ne kadar erkencisiniz vallaa yinee doldurmuşsunuz..
ŞEYDAcımmm gözün aydın yaaa öğrenmişsin cinsiyeti eh rahatlamışsındır artık ne güzel..şimdi ne alaırım kızıma diye düşünürsün sen..
bende yarın gidicemmm inşallah gösterir..senin girdiğin ultrason renklimiydi canım..
benım hcg degerı 18 di canım..
sağolasın canım yaaa.. bana kimse söylemedi daha önce inşallah geç kalmamışımdır
benım hcg degerı 18 di canım..
sürekli bi doktorumuz yok ya acaba o yüzdenmi bilgi verilmedi? ben ikametgahımın olduğu yerde oturmuyorum ama evime çok yakın bir sağlık ocağı açılmış ona gitsem olurmu acaba bizim aile hekimi başka yerde... bide gittiğimiz zamn ne demek gerekiyo hamileyim kayıt yaptırmayamı geldim diycem :)
2012 ocak anneleri değil de canım geneli var ya:) isterseniz açalım,gelişimlerine bakarızevet bulanık baya,hiç seçilmiyor,bir de bizim doktorun ultrason aleti eski galiba seçilmiyor....test sonucumu da daha yeni aldım doktora gidicem diye elimde olsun dedim meraksız ben:44:....canım bende serbest hCg diye bişey yok ama şu var T-HCG 93.1 IU/ml mom 1.26 yazıyor...burdakilere göre baya fazla benimkide kız oluyor dimi yapılan tahminlere göre...
şaka yapıyosungerçekten yapacak mısın bunu
Nerde var cnm 2012 ocak anneleri diye varmı ben görmedim?
Evet kara kara ve bulanık pek belli değil o yüzden bende eklemiyorum..
Bu arada senin hcg kaç çıkmıştı tatlım unuttm :78:
incik cıncık soramıyo insan, ben geçen gün dedim ki ultrasonda bebeğin suyu nasıl doktor bey hiç söylemiyorsunuz dedim
bi sey daha sordum, bana dedi ki " bebeği rahat bırak, çok kurcalama" dedi
kocam eve geldik hala gülüyoduu
farketmez benım ıcın canım saglıklı olsundacanım benimki de 67 bakalım tutacak mı? tutmayan var mı arkadaslar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?