- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.821
kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.
doğum kilosu : 3500
1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600
not: beni verdikçe emiyo. ama kilo alımı az olduğu için dktor geçen ay aptamil 1 e başlattı.sevmedi ondan sonra bütün mamaları denedim hiçbirini sevmiyooo. napıcam. sütüm doyurmuyo yaramadı hiiç
kızlar oğluşum çok kusmaya başladığı için dr idrar tahlili yaptı ve idrarında mikrop çıktı ve yarın ultrasonla böbreklerine bakılacak bişey varmı diye antibiyotik kullanıyoruz dr sütden mikrop üremiş olabilir dedi çünki benim oğlum emmiyor ben makinayla sağıp veriyodum ve en az sütüm oda sıcaklığında 6 saat tutuyordum dr ondan olabilir dedi ve artık havalar ısındığı için oda sıcaklığında en fazla 1 saat diyor öylemi kızlar bileniniz varmı ben gece ne yapacağım gece kalktığında hemen biberonu veriyordum içip uyuyordu şimdi gece kalkacak ben süt sağacağım oda ağlayıp beni bekleyecek iyice huysuzlanacak gece için sütü nasıl yapmalıyım biliyormusunuz ya cidden artık anne sütü oda sıcaklığında nekadar duruyor havalar ısında ama napıcam allak bullak oldum kızlar:18::18::18:
kızlar oğluşum çok kusmaya başladığı için dr idrar tahlili yaptı ve idrarında mikrop çıktı ve yarın ultrasonla böbreklerine bakılacak bişey varmı diye antibiyotik kullanıyoruz dr sütden mikrop üremiş olabilir dedi çünki benim oğlum emmiyor ben makinayla sağıp veriyodum ve en az sütüm oda sıcaklığında 6 saat tutuyordum dr ondan olabilir dedi ve artık havalar ısındığı için oda sıcaklığında en fazla 1 saat diyor öylemi kızlar bileniniz varmı ben gece ne yapacağım gece kalktığında hemen biberonu veriyordum içip uyuyordu şimdi gece kalkacak ben süt sağacağım oda ağlayıp beni bekleyecek iyice huysuzlanacak gece için sütü nasıl yapmalıyım biliyormusunuz ya cidden artık anne sütü oda sıcaklığında nekadar duruyor havalar ısında ama napıcam allak bullak oldum kızlar:18::18::18:
geçmiş olsun benimde bazen gece yatarken ağrıdığını hissediyorum dikkat etmek lazım tabiki
sagolun kizlar, gece yarisi emzirmeye kalkmistim, geri yatirirken yana dogru egilmek zorunda kaldim ama dizimi falan kirmadan direk belimden egildim ve bi anda kuyruk sokumumdan bi agri girdi.. o zamandir one egilemiyorum, sadece sirtustu yatabiliyorum. simdi ozon yagi surup strecle kapladim sicak havlu koydum umarim azalir agrisi biraz...Geçmiş olsun canım. Nasıl incittin belini?
kuzuma ek gıdaya başlayacağımmm annişlerr başlayanınız varmııııııııııııııııııııııııı neler yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ayyy ne cici olacak cnmmmmmmmmmmmmmmmm ellerimle besleyeceğim kuzumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inşallah tabiii
kızlar ben geldim tekrar.
1) günde kaç kez emiyor bebeleriniz
2) günde en az kaç saat uyuyor
3) regl oldunuz mu
ben daha önce yazdım tekrarlayayım 20 0cak doğumlu bir oğluşum var
sagolun kizlar, gece yarisi emzirmeye kalkmistim, geri yatirirken yana dogru egilmek zorunda kaldim ama dizimi falan kirmadan direk belimden egildim ve bi anda kuyruk sokumumdan bi agri girdi.. o zamandir one egilemiyorum, sadece sirtustu yatabiliyorum. simdi ozon yagi surup strecle kapladim sicak havlu koydum umarim azalir agrisi biraz...
ben yogurtla baslicam sonra da muhallebi ve pirinc unu muhallebisi.. ilk bikac hafta bunlarla gecer herhalde azar azar verecegimiz icin, sebze meyveye sonra gecicem
hosgeldin..
benimki gun icinde 2,5-3 saat araliklarla emiyor, gece de 3-4, ortalama 7-8 kere sanirim..
gun icinde de 3-4 saat uyuyor toplam
regl olmadim :) her bel agrisinda panik yapiyorum :)
kızlar 4. ay aşılar neler yaptıranlar bilgi verebilr mi ? biz cuma günü aşı olacagız ardından gezmeye gitmek istiyoruz aşılar huzursuzluk veriyormu acaba siz neler yaşadınızzz?
kuzuma ek gıdaya başlayacağımmm annişlerr başlayanınız varmııııııııııııııııııııııııı neler yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ayyy ne cici olacak cnmmmmmmmmmmmmmmmm ellerimle besleyeceğim kuzumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inşallah tabiii
kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.
doğum kilosu : 3500
1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600
not: beni verdikçe emiyo. ama kilo alımı az olduğu için dktor geçen ay aptamil 1 e başlattı.sevmedi ondan sonra bütün mamaları denedim hiçbirini sevmiyooo. napıcam. sütüm doyurmuyo yaramadı hiiç
Merhaba arkadaslar..benim minik ishal gibi portt yapior kakasini sivi gibi ama icinde minik poarcalar var ayni kestirme gibi.acaba ishal mi kik
sagolun kizlar, gece yarisi emzirmeye kalkmistim, geri yatirirken yana dogru egilmek zorunda kaldim ama dizimi falan kirmadan direk belimden egildim ve bi anda kuyruk sokumumdan bi agri girdi.. o zamandir one egilemiyorum, sadece sirtustu yatabiliyorum. simdi ozon yagi surup strecle kapladim sicak havlu koydum umarim azalir agrisi biraz...
ben yogurtla baslicam sonra da muhallebi ve pirinc unu muhallebisi.. ilk bikac hafta bunlarla gecer herhalde azar azar verecegimiz icin, sebze meyveye sonra gecicem
hosgeldin..
benimki gun icinde 2,5-3 saat araliklarla emiyor, gece de 3-4, ortalama 7-8 kere sanirim..
gun icinde de 3-4 saat uyuyor toplam
regl olmadim :) her bel agrisinda panik yapiyorum :)
ben gitmezden önce bir cay kasıği calpol verdim saglik ocagindan cıktıktan snra da gezmeye gittik 3_4 saate yakın gezdik cok sükür atesi ve huysuzlugu olmadı bütün gün de hic atesi olmadı ben bütün asılarında öyleyaptım hic birinde de ates ve huysuzluk yapmadı
cnm bizede dr ve hemşireee aşıya gelmeden önce çok az calpol ver bu verdiğinle 6 saat arası olsun 1 kez daha calpol ver dediler iyiki vermişim bebişim bu günleri rahat geçirdiii.dr ağzı ile konuştum kafadan atmadımm
niye öyle dedigini anlamadim ben kafadan mı attım :26::26::26::26:
niye öyle dedigini anlamadim ben kafadan mı attım :26::26::26::26:
aman aman cift cizgi okuyunca "hiiiii" demisimCevabın için teşekkür ederim, Gece benimki daha az emiyor ve daha çok uyuyor. Dr soracağım bu seferde uyumasını.
Bende olmadım regl bugün başka topikte yaklaşık 2 senedir yazıştığım kızlar var orada arkadaş dedi acaba hamilemisn test yap bende kalktım yaptım çift çizgi çıktı :))))))) başımdan aşağı kaynar sular indi geçirdiğim 4 ay gözümün önünden geçti sonra hemen ezc gittim test altım tekrar bu sefer çıkmadı meğer ben elimde kalan ovulasyon testini yapmışım :) gebelik testi değimiş biran önce olsamda rahatlasam.
ben sabah 10 da yarım elma yarım armut yarım muz 50 cc anne sütüyle püre veriyorum, 5 de de yoğurtla cicibebe veriyorum.
sagol canim simdi yatabildigim kadar yatiyorum, dikkat etmek lazim..bu arada geçmiş olsun belini incitmişsin. Bende çok sık yapıyorum boş bulunuyorum
gecmis olsun canim, cok uzun surmez insallah huzursuzlugubiz 4. ay aşımızı çok kötü atlattık aşı olduk gezmeye gittik hep ağladı uykusu vardı ağladı ağladı 5 saat sonra ağrı kesici fitil verdim sakinleşti ateşi yoktu ama huzursuzdu 6. ay aşısıda zorluymuş
su mayalama isini bi oturtursam kafamda hemen baslicam..peki ne zaman başlayacaksın cnmm ek gıdayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?