2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim şansıma kimsecikler yok bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

annişler neredesinizzzz ben yoğun olsam ooooooooooooooooo sohbet havalarda uçarrrrrrrrrrrr

kuzuma ek gıdaya başlayacağımmm annişlerr başlayanınız varmııııııııııııııııııııııııı neler yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ayyy ne cici olacak cnmmmmmmmmmmmmmmmm ellerimle besleyeceğim kuzumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu inşallah tabiii

evet ya kimsecikler yok artık nerdesiniz kızlar ya eskiden sayfalar uzar giderdi zor okurduk hadi gelin tekrar konuşalım böyle sıkıcı oluyor

güzel havayı gören çıkıyor dışarı.. sanırım havalar ısındıkça forum da ıssızlaşacak..

kızlar merhaba bende buradayım fazla yazılarınıza pek ortak olamasam da takip ediyorum.benim kızın hala belli bir uyku düzeni yok gündüz uykuyu pek bi seviyor böyle olunca gece 11-12 den önce gece uykusuna geçmiyor.. sabah 8,30 da uyanıp 9,30 gibi tekrar uyuyor ve 11 de kalkıyor gündüz de aralıklarla 3 saate yakın uyuyor :( Sİzin tontonların uyku durumları nasıl acabaa ? :16:

kızlar ben geldim tekrar.

1) günde kaç kez emiyor bebeleriniz
2) günde en az kaç saat uyuyor
3) regl oldunuz mu

ben daha önce yazdım tekrarlayayım 20 0cak doğumlu bir oğluşum var

kızlar 4. ay aşılar neler yaptıranlar bilgi verebilr mi ? biz cuma günü aşı olacagız ardından gezmeye gitmek istiyoruz aşılar huzursuzluk veriyormu acaba siz neler yaşadınızzz?

kızlar 4. ay aşılar neler yaptıranlar bilgi verebilr mi ? biz cuma günü aşı olacagız ardından gezmeye gitmek istiyoruz aşılar huzursuzluk veriyormu acaba siz neler yaşadınızzz?

iki bacaktan yapılıyor, 2. aaya göre daha rahat geçirdik dr ateşi olursa dışarı çıkarma 2 gün yıkama demişti 37.7 nin üzerine çıkmadık biz. Huysuzlanmadı çok benimki.

Zatürre ve karma aşıları biz bu aşıları daha ağır geçirdik calpol vermeme rağmen 2 kez ateşlendik doktorda söyledi zaten vücut bu mikrobu tanıdığı için ateşlenme olasılığı daha yüksek olur diye calpol vermeni öneririm canım ateşlenince çok huysuzlaştı benim paşam zar zor arabaya bindirdikte gecenin bir yarısı ağlamaktan bitap düştüde uyudu

Canım herkesin bebişi farklı tepki göstermiş. Benimkinin ateşi 38.7ye kadar çıktı. Calpol verdik. 7-8 saat sonra tekrar 38.5i gördük. Yine calpol verdik. Aşı olduktan 8-9 saat sonra ateşi çıkmaya başlamıştı. İlk ateşten sonra yaklaşık 27-28 saat ateşi sürdü.
Ama hiç ateş yaşayamayanlar da var. Ya da ateş başlamadan calpol verenler de. Biz doktorumuzun önerisiyle ateşi yükseldikten sonra calpol verdik.

Zatürre ve karma aşıları biz bu aşıları daha ağır geçirdik calpol vermeme rağmen 2 kez ateşlendik doktorda söyledi zaten vücut bu mikrobu tanıdığı için ateşlenme olasılığı daha yüksek olur diye calpol vermeni öneririm canım ateşlenince çok huysuzlaştı benim paşam zar zor arabaya bindirdikte gecenin bir yarısı ağlamaktan bitap düştüde uyudu

yazmayı unutmuşum bizede ateş düşürücü verdi dr.

kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.

doğum kilosu : 3500
1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600

not: beni verdikçe emiyo. ama kilo alımı az olduğu için dktor geçen ay aptamil 1 e başlattı.sevmedi ondan sonra bütün mamaları denedim hiçbirini sevmiyooo. napıcam. sütüm doyurmuyo yaramadı hiiç:5:

kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.

1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600

not: beni verdikçe emiyo. ama kilo alımı az olduğu için dktor geçen ay aptamil 1 e başlattı.sevmedi ondan sonra bütün mamaları denedim hiçbirini sevmiyooo. napıcam. sütüm doyurmuyo yaramadı hiiç:5:
Bence kız çocuğu için kilosu gayet normal.

Merhaba arkadaslar..benim minik ishal gibi portt yapior kakasini sivi gibi ama icinde minik poarcalar var ayni kestirme gibi.acaba ishal mi kik

canım bana sağlık ocağında aşıdan hemen sonra calpol ver dediler.. tabi her doktor farklı söylüyor.. kimi ateşi çıkmadan verme diyor.. yada 38olmadan verme diyor.. ben şahsen 4ay aşısından sonra 2-3 saat dışarıda gezdik o sırada oğlum uyudu.. eve gelince nolur nolmaz verdim calpol 1 çay kaşığı.. ateşimiz çıkmadı şükür belki hiç çıkmayacaktı da işte vermiş oldum ilacı birkere..
Merhaba arkadaslar..benim minik ishal gibi portt yapior kakasini sivi gibi ama icinde minik poarcalar var ayni kestirme gibi.acaba ishal mi kik
tatlım takip et kakasını, günde 6-7 defayı buluyorsa aynı kıvamda bir doktora görünün bence..

1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600

bitanem canını hiç ama hiç sıkma, öncelikle kız çocuğu için kilosu normal değerlerin içinde,
sana şöyle bir tavsiyem olacak.. sütünü sağıp ta vermeyi dene hem böylelikle nekadar içtiğini kendin de göreceksin..
belki problem mamalarda değil biberonu sevmemiştir!? eğer senin sütünü içerse tamam dersin mamaları sevmedi, aynı tepkiyi gösterirse biberonun emziğini değiştir derim..
sakın üzülme bebeğin 4ayını devirmiş hiç olmadı doktor kontrolünde ek gıdaya da başlarsınız.. herşeyin çözümü var..

Son düzenleme:

ben gitmezden önce bir cay kasıği calpol verdim saglik ocagindan cıktıktan snra da gezmeye gittik 3_4 saate yakın gezdik cok sükür atesi ve huysuzlugu olmadı bütün gün de hic atesi olmadı ben bütün asılarında öyleyaptım hic birinde de ates ve huysuzluk yapmadı

1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600

Canım benim yaşadığım sorun yaşamışsın nerdeyse... Benim bebeğimde son ayda az kilo aldı diye mamaya başla dedi doktorum ama bende aldıramadım mamayı biberon değiştim ama yinede almadı sonra düşündüm aç olan çocuk ağlar huzursuz olur diye sonra vazgeçtim kendimi üzmekten haftalık kilo takibi yaptım bu dönemde çok hareketliler bencede senin bebeğinin kilo alımı normal her çocuk kilolu olucak diye bir şey yok doktorların kolayına geliyor mamaya başla demek...

Back