- Konu Sahibi antidepresif
- #31.821
kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.
doğum kilosu : 3500
1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600
not: beni verdikçe emiyo. ama kilo alımı az olduğu için dktor geçen ay aptamil 1 e başlattı.sevmedi ondan sonra bütün mamaları denedim hiçbirini sevmiyooo. napıcam. sütüm doyurmuyo yaramadı hiiç![]()
merhaba genel olarak çizelge nedir bilmiyorum ama dr dediği ayda bebekler 750-1200 arasında alırlarmış. dr panik olacak bir şey görmemiş ama şöyle durumlar oldu etrafımda belki sana faydası olabilir diye yazıyorum hani hemen kötüyü yakıştırdı deme lütfen.
1) bir arkadaşımın bebeği sürekli kilo alımı yüksekken iştahsızlık oldu ve kilo çok almadı arkadaşıma sütün yetmiyor dedi dr sonra arkadaşım bir farketti yalancı emzik sürekli ağzında olduğundan emme duygusunu bastırıyor yalancı emziği kurallı vermeye başladı düzeldi herşey
2) diğer arkadaşımın bebeği ise iştahsızdı kaka yapmıyordu ama emiyordu hemde güzel emiyordu. Dr dr dolaştırdılar en son bir dr demiş idar kültürü alayım kız bebek bu , enfeksiyon çıktı.
benim oğlum var kontrol ediyorum iştahı azaldı benimkininde ama bu yaşananlarda bana tecrübe oluyor. Sağlıklı günler.