- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.801
kızlar 4. ay aşılar neler yaptıranlar bilgi verebilr mi ? biz cuma günü aşı olacagız ardından gezmeye gitmek istiyoruz aşılar huzursuzluk veriyormu acaba siz neler yaşadınızzz?
kızlar 4. ay aşılar neler yaptıranlar bilgi verebilr mi ? biz cuma günü aşı olacagız ardından gezmeye gitmek istiyoruz aşılar huzursuzluk veriyormu acaba siz neler yaşadınızzz?
Zatürre ve karma aşıları biz bu aşıları daha ağır geçirdik calpol vermeme rağmen 2 kez ateşlendik doktorda söyledi zaten vücut bu mikrobu tanıdığı için ateşlenme olasılığı daha yüksek olur diye calpol vermeni öneririm canım ateşlenince çok huysuzlaştı benim paşam zar zor arabaya bindirdikte gecenin bir yarısı ağlamaktan bitap düştüde uyudu
gunaydin guzel anneler..
oglum bu aralar sabahin korunde uyanip yoruyor beni, ustune bir de belimi incittim..
ben etmedim bari siz dikkat edin kendinize, bu belleri iyi muhafaza etmemiz lazim, daha onumuzde uzun yillar var bu kuzulari tasiyacagimiz :)
Bence kız çocuğu için kilosu gayet normal.kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.
doğum kilosu : 3500
1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600
not: beni verdikçe emiyo. ama kilo alımı az olduğu için dktor geçen ay aptamil 1 e başlattı.sevmedi ondan sonra bütün mamaları denedim hiçbirini sevmiyooo. napıcam. sütüm doyurmuyo yaramadı hiiç
canım bana sağlık ocağında aşıdan hemen sonra calpol ver dediler.. tabi her doktor farklı söylüyor.. kimi ateşi çıkmadan verme diyor.. yada 38olmadan verme diyor.. ben şahsen 4ay aşısından sonra 2-3 saat dışarıda gezdik o sırada oğlum uyudu.. eve gelince nolur nolmaz verdim calpol 1 çay kaşığı.. ateşimiz çıkmadı şükür belki hiç çıkmayacaktı da işte vermiş oldum ilacı birkere..kızlar 4. ay aşılar neler yaptıranlar bilgi verebilr mi ? biz cuma günü aşı olacagız ardından gezmeye gitmek istiyoruz aşılar huzursuzluk veriyormu acaba siz neler yaşadınızzz?
tatlım takip et kakasını, günde 6-7 defayı buluyorsa aynı kıvamda bir doktora görünün bence..Merhaba arkadaslar..benim minik ishal gibi portt yapior kakasini sivi gibi ama icinde minik poarcalar var ayni kestirme gibi.acaba ishal mi kik
kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.
1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600
not: beni verdikçe emiyo. ama kilo alımı az olduğu için dktor geçen ay aptamil 1 e başlattı.sevmedi ondan sonra bütün mamaları denedim hiçbirini sevmiyooo. napıcam. sütüm doyurmuyo yaramadı hiiç
kızlar meraba şimdi size kızımın kilolarını yazıcam. hiç iştahı yok. napıcam ya ama mtlu ve huzurlu bi bebek aslında. ama kilo alımı düştü ve hiç iştahı yok.
1.ay sonu . 4800
2.ay sonu.5800
3.ay sonu.6250
4.ay sonu.6600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?