2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay kıyamam ben ona seçici demekki benim de evde bisürü biboran var ama bizde sorun olmadı alıyo hepsini de yine de yıka temizle kurala vakit alıyor ya.

ay ne güzellllllllllllll şimdi ben ne yapacağımmm aynı ağızlık ama yani ağızlığıda istemedi bugün eski ağızlık yırtılınca ne yapacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın arkadaşlar bugün ilk defa yoğurt yicez oğlumla umarım sever.. bir şey sorucam size yoğurdu yaparken bebek sütüyle yaptım suyu kaynattım bebek sütüyle karıştırdım ama ısısı ılık geldiği için bebek sütünü biraz ısıttım cezvede bunun bir sakıncası olurmu bir bilginiz varmı? Birde biraz sulu oldu bu normal sanırım...

canım bebek sütü kesinlikle ne ısıtmalı ne de soğutulmalı..
ben bu konuda ustalaştım artık 5buçuk aydır aptamil kullanıyorum.. ilk 2 ay resmen bozuk süt veriyormuşum oğluma.
bazen suyu sıcak gelirdi ağlıyor diye suyun altına tutup ılıtırdım kokusu berbat oluyordu ozaman.. oğlumun kakası hep yeşildi
sonra da banyo yaptırırken su derecesine baktım 40 dereceye kadar su doldurdum kovaya sonra parmağıma akıttım.. hımm tamam suyun ısısı bu olmalı.. küçük parmağını çok hafif yakacak yani akıttıkça dayanabileceğin bir ısı olmalı.. ondan sonra biberona koyunca tozu erimesi için sallarken zaten içme ısısına iniyor. bunu yaptıkça kaka rengi de sarıya döndü..
yani dikkat et sütü hazırlarken canım, artan sütü de biliyorsundur, tekrar verilmemeli..
yoğurtdu da aynı sütü hazırlıyorsun 90ml, yalnız 4 ölçek tozdan katıyorsun..
bu yoğurt diğerlerine göre sulu oluyor.. yoğurt tadı oluşmuşsa tamamdır
günlük sütle yoğurt mayalamanda bir sıkıntı yok.

Son düzenleme:

Ay saol canım ya biraz ılık geldi diye ısıttım bende vermiyim ozaman şimdi tekrar yapıyımda artık akşama yeriz...ocaktan hemen alınca sütü yapıyım ozaman.. Baktım tadına yoğurt tadı var güzel olmuş ama vermicem kafama takılmıştı zaten saolasın...

gunaydin guzel anneler..

oglum bu aralar sabahin korunde uyanip yoruyor beni, ustune bir de belimi incittim..
ben etmedim bari siz dikkat edin kendinize, bu belleri iyi muhafaza etmemiz lazim, daha onumuzde uzun yillar var bu kuzulari tasiyacagimiz :)

kesinlikle doğru söylüyosun cnmmm. biz mahvolsakda öyle yada böyle dayanamayıp bebişlerimize bakarız ama bizim belimiz gittimi biz yanmışızzzzz.

‎570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz. İletişim: Filiz Çelik
532 703 02 18

canım dün ekim annelerinde paylaştım yazıyı, bir arkadaş ocakta sağdığı sütlerini vereceğini söyledi, bebeğin annesiyle görüşmüş.. keşke bende yardımcı olabilseydim..
şifa olsun miniğe

nasıl hazırlıyuosun mamanı cnmmm
paketin üstündeki gibi hazırladım şimdiye kadar 30 ml 1 ölçek ama nafile ne kadar yedik diye sorarsan toplasan 30 ml değildir

Aynen öyle bellere çok dikkat etmemiz lazım öyle bir bel ağrısı oluyorki geceleri oğlumu alırken bile zorlanıyorum...Bir arkadaşım daha 2 aylık bebeği var bel fıtığı ameliyatı oldu yok zor bir durum..

Makinam yok sağmak için temin edebilirsem çok isterim acil acil şifalar küçük yavruya...

cnm oluyor öyle şey anladım hiç cacını sıkma sennn en üçüğünden başka marka al ılık hazurla bakayım ver hemen acil tarafından bebşineeee

kesinlikle tavsiye ederim ben hepsini denedimmm sağolsun arkadaşlarımda başka markalar vardı denettilerrr ama en iyi emici ve rahat aventt

cnm bende avent elektriklisini kullanıyorum çok memnunum hem biboronları da birbirine uyuyor kullanışlı oluyor böylece tavsiye ederim gerçi denemişssin sende bilirsin

geçmiş olsun benimde bazen gece yatarken ağrıdığını hissediyorum dikkat etmek lazım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…