2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acil cevap nolursunuz yoksa eşim saçlarımı kestirecek sizinde saçlarınız çok fazla dökülmeye başladımı nerdeyse avucumu dolduruyor ve önde sağda ve solda kel olmam gözükmeye başladı hiç saç kalmadı acaba emzirmeyle yada başka bişeyle ilgisi varmı bilen varmı nolur acil cevap

benim çok dökülmüyoo cnmmm ama druna sor bir istersen birde aklıma şu geldiii acaba bebişii emziriyosunyaaa demirinmi azaldı geçen gün benim ayağıma bir kramp girdiiiii off sorma ağladım resmen hamileliktede girmişti çokkk sonra dr bebek seni yiyor deyimmm b 12 ve demir hapı vermişti bir sor belki bebiş seni yiyor sütün ona çok iyi geliyoo beslenmene biraz daha dikkat et ne dersinn

bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil yaklaşıyooo aşkımmm kızımla daha çok zaman yaşayacağımm öyle mutluymkliii anlatamam. ALLAHIM İYİKİ BANA YAZMIŞ BEBEĞİMİ BENDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYORUMMM , ÇOK ŞÜKÜRR SABAHLARI GÜLÜCÜKLE YOLLUYO YABENİ İŞEEE AŞKIMI NASIL ÖZLÜYORUUMMMMMMMMMMMMMMMMM KURBAN OLSUN ANNESİİİİİİİİİİİİİİİİ

KANDİ KENDİME KONUŞTUM ÖYLEEE İŞTE ANNİŞLERRRRRRRRİMEEE

bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil yaklaşıyooo aşkımmm kızımla daha çok zaman yaşayacağımm öyle mutluymkliii anlatamam. ALLAHIM İYİKİ BANA YAZMIŞ BEBEĞİMİ BENDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYORUMMM , ÇOK ŞÜKÜRR SABAHLARI GÜLÜCÜKLE YOLLUYO YABENİ İŞEEE AŞKIMI NASIL ÖZLÜYORUUMMMMMMMMMMMMMMMMM KURBAN OLSUN ANNESİİİİİİİİİİİİİİİİ

günaydın canım çalışan anne olmak zor cidden bırakıp gitmek zor olmalı allah kolaylık versin ama dediğin gibi onların bir gülüşü herşeye değer:16:

günaydın canım çalışan anne olmak zor cidden bırakıp gitmek zor olmalı allah kolaylık versin ama dediğin gibi onların bir gülüşü herşeye değer:16:

sağol cnmmm kesinliklee yaaaaa. SANKİ KIZIM DÜNYANIN EN GÜZELİİ EN ZEKİSİİİ EN AKLILLISI GELİYOO AMA KENDİMİ ZİNCİRLEYECEĞİMM ARKADAŞLARIM GİBİ ABARTIPP HERŞEYİN ENNNN İ GÖSTERMEYECEĞİM KUZUMU SAĞLIKLI MUTLU BİR BİREY OLSUNDAAA GERİSİ GELİRRR.

EEEEEEEEEEE TATİLDE YAKLAŞIYO GÜZEL SOHBETLERİMİZ ARTIK ARTARRRRRR .ARTIK KIZIMI KUCAĞIMDA YIKIYORUMMMM BENNNNN.ALIŞTIRDIMMM ARTIK AĞLAMIYOO SADECE KAFASINA SU DÖKÜNCE BİRAZ OKADRDA OLACAKK

sağol cnmmm kesinliklee yaaaaa. SANKİ KIZIM DÜNYANIN EN GÜZELİİ EN ZEKİSİİİ EN AKLILLISI GELİYOO AMA KENDİMİ ZİNCİRLEYECEĞİMM ARKADAŞLARIM GİBİ ABARTIPP HERŞEYİN ENNNN İ GÖSTERMEYECEĞİM KUZUMU SAĞLIKLI MUTLU BİR BİREY OLSUNDAAA GERİSİ GELİRRR.

EEEEEEEEEEE TATİLDE YAKLAŞIYO GÜZEL SOHBETLERİMİZ ARTIK ARTARRRRRR .ARTIK KIZIMI KUCAĞIMDA YIKIYORUMMMM BENNNNN.ALIŞTIRDIMMM ARTIK AĞLAMIYOO SADECE KAFASINA SU DÖKÜNCE BİRAZ OKADRDA OLACAKK

ne güzel suyu seven bir bebek olacak demek ki:) çalıştığın için foruma girmen de zor oluyor haklısın yazın daha çok vaktin olur yaz gelse de kuzuma artık yazlıklarını giydirsem en çok onun için istiyorum bacaklarını omuzlarını ısırayım azcık aa birde denize sokmam lazım acilen:) bu arada haklısın hepimize süper geliyor bebeklerimiz ama sağlıklı mutlu olmaları herşeyden önemli:!6:

ne güzel suyu seven bir bebek olacak demek ki:) çalıştığın için foruma girmen de zor oluyor haklısın yazın daha çok vaktin olur yaz gelse de kuzuma artık yazlıklarını giydirsem en çok onun için istiyorum bacaklarını omuzlarını ısırayım azcık aa birde denize sokmam lazım acilen:) bu arada haklısın hepimize süper geliyor bebeklerimiz ama sağlıklı mutlu olmaları herşeyden önemli:!6:

yaaa inan 2 haftadır bende anneme soruyorumm öfff bu yazlık cicileri ne zaman başlarız artık sıkıldımm diyorummmmmmmmmmmmmmm kışlıklardannnnnnnnnnnnnnn.

yaaa inan 2 haftadır bende anneme soruyorumm öfff bu yazlık cicileri ne zaman başlarız artık sıkıldımm diyorummmmmmmmmmmmmmm kışlıklardannnnnnnnnnnnnnn.

ben yarım kollulara ve şortlara geçiş yapmıştım aslında bir kaç gün giyebildi kuzum hava bozdu sonra:/ umarım düzelir biran önce gerçekten hevesim çoook fazla:1:

ben yarım kollulara ve şortlara geçiş yapmıştım aslında bir kaç gün giyebildi kuzum hava bozdu sonra:/ umarım düzelir biran önce gerçekten hevesim çoook fazla:1:

ben dün baharlık bir elbisesini giydirdim kızıma amaaa altında badi ve kilotlu çorabı ile tabikiii hoş olmadı ama . Neyseee deneme 1 , 2yaptık anne kızzz

ben dün baharlık bir elbisesini giydirdim kızıma amaaa altında badi ve kilotlu çorabı ile tabikiii hoş olmadı ama . Neyseee deneme 1 , 2yaptık anne kızzz

benimde sacim cok dokuluyor dogumdan sonra cok uzun diye kestirmistim gecen cuma tekrar kestirdim sanki faydasi oldu gibi ama kan tahlili daha yerinde olur gibi.bende saglik ocagina gidip tahlil yaptirayim diyorum amakorkuyorum benim damarlar cok ince bulamiyorlar bazen bikac yerden deliyolar anca hamilelikte kuzum icin katlandim da simdi tekrar korkuyorum ya. havalr bi isinsada guzel cicilerini giydirsem artik kizima bende cok hevesleniyorum en cokta evde sikildim okullar tatil olunca annemlere falan gidicez degisiklik olur kizimada banada tatli olcak bizim icin.

canım ben nukun silikon biberon emziğini kullanıyorum doğumdan beri .. çok ta memnunum.. daha sonra yenilerken eşim kauçuk olanını almış yine nuk'un ama silikona alışık olduğu için sanırım kauçuk olanla başedemedi.. emiş gücünden mi ne emzik yapışıveriyor hemen hava alma deliği olsa da silikona göre daha yumuşak olmasına bağladım bu durumu..

Dün verdim bende siparişi canım şimdi geldi kaynatıyorum bakalım alıcakmı paşam silikon aldım bende ...

Dün verdim bende siparişi canım şimdi geldi kaynatıyorum bakalım alıcakmı paşam silikon aldım bende ...

bende nuk kullanıyordum gecenin birinde şişe kırıldıııııııııııııııııııı ve ayvayı yedikkkkkkkkkkkkkkkkk.

gecenin birinde eşim nöbetçi eczane ara ara şansımıza kötü biberon ve başlarıııı neyse deneyelim deidkkk nerdeeeeeeeeeeeee hiç alırmı fıstığımmm haydii sabah erkendennnnn nukun aynı biberonu aldık yavrum nasıl mutluuu ben yedek alacağımmmm hemennnn beni mahvetti sabaha kadarrr balımmm nasıl kızıyo görsenizzzz

gerçek regl olursan iniyo tatlım ben hala gerçek regl olamadımm ama yinede iniyooo.eski düzenime giremedimm birdeee nisan ayıı çok sıcak geçti bizim burdaaa ben mahvoldum bir ter döktümm ıyyyyyyyyyyyyyyyy ama bir baktım 1 haftada 2 kilo vermişimmm. şimdi mayıs çok soğuk geçtiii sıcaklarada bence hepimiz çok kilo vereceğizz drumda öyle diyoooooooooooooooo olleeyyy inşallahh

inşalalh canım ya.hamilelik öncesi kiloma 5 kilo kaldı ama benim hedefim 1o kilo vermek ....

bende temmuzda işe başlıcam nasıl olcak bilmiyorum.çok zor gelicek ama çalışmak durumundayım.bebgine kim bakıyor.benim annem bakıcak o yönden içim rahat ama yinede haziran geçmesin istiyorum.

bend eçok istiyorum yazlıkları giydirmek ama ne mümkün bi jaç gündür akşamları kombi yakıyorum.cıbl cıbıl gezsin istiyorum..

Back