- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.721
slm kızlar rabbim bebeklerimizi kucagımıza almayıda nasip eder insallah
size bişe sorucam benm tahmini dogum 20 aralık ya acaba ocak ayına gecime olabilirmi
sacma gelebilir ama kafam takıldı işte:44::44::44::44:
Merhaba, Türkiye'de 40 haftadan sonrasını bekletmiyorlar ancak y.dışında isen o ülkenin sağlık ve doğum politikasına göre ocak ayına da kalabilir doğumun.
hım sonucta son adet tarihine göre belli oluyo ya bu dogumlar belki erken döllenme olayı olduysa benm dogum ocak ayına atlar
Onu zaten ultrasonda tespit ederler ama 40. hafta riskini tr'de doktorlar kolay kolay almak istemez.
slm kızlar rabbim bebeklerimizi kucagımıza almayıda nasip eder insallah
size bişe sorucam benm tahmini dogum 20 aralık ya acaba ocak ayına gecime olabilirmi
sacma gelebilir ama kafam takıldı işte:44::44::44::44:
Merhaba, Türkiye'de 40 haftadan sonrasını bekletmiyorlar ancak y.dışında isen o ülkenin sağlık ve doğum politikasına göre ocak ayına da kalabilir doğumun.
marmelattee nin dedigi gibi canim turkiyedeysen buyuk ihtimal ocak'a kalmaz.. ben finlandiyadayim ve 41+3te dogurdum, o da suyum geldi de suni sanci ile anca... bekle allah bekle imanim gevredi :)
canım ben nukun silikon biberon emziğini kullanıyorum doğumdan beri .. çok ta memnunum.. daha sonra yenilerken eşim kauçuk olanını almış yine nuk'un ama silikona alışık olduğu için sanırım kauçuk olanla başedemedi.. emiş gücünden mi ne emzik yapışıveriyor hemen hava alma deliği olsa da silikona göre daha yumuşak olmasına bağladım bu durumu..Merhaba arkadaşlar benim oğlum hala biberonu almıyor sevdiremedim damaklı biberon kullanan varmı onumu denesem bilmiyorum...Birde nukun kauçuk biberonları var onu deneyen varmı?
Birde oğluşumun sırma saçlarını kestik çok rahatladı kafası:)
kızlar acil cevap nolursunuz yoksa eşim saçlarımı kestirecek sizinde saçlarınız çok fazla dökülmeye başladımı nerdeyse avucumu dolduruyor ve önde sağda ve solda kel olmam gözükmeye başladı hiç saç kalmadı acaba emzirmeyle yada başka bişeyle ilgisi varmı bilen varmı nolur acil cevap
canım ben nukun silikon biberon emziğini kullanıyorum doğumdan beri .. çok ta memnunum.. daha sonra yenilerken eşim kauçuk olanını almış yine nuk'un ama silikona alışık olduğu için sanırım kauçuk olanla başedemedi.. emiş gücünden mi ne emzik yapışıveriyor hemen hava alma deliği olsa da silikona göre daha yumuşak olmasına bağladım bu durumu..
canım istersen önce bir doktora görün, tahlil yapılsın.. belki hemoglobin düşük çıkar demir ilacı kullanman gerekir.. yada başta bir vitamin.. saçları 5cm kestirmek geçici olarak bir çözüm olabilir aslında.. ama doktora görünmende fayda var.. emzirme döneminde vücuttaki vitaminler azalıyor
kızlar acil cevap nolursunuz yoksa eşim saçlarımı kestirecek sizinde saçlarınız çok fazla dökülmeye başladımı nerdeyse avucumu dolduruyor ve önde sağda ve solda kel olmam gözükmeye başladı hiç saç kalmadı acaba emzirmeyle yada başka bişeyle ilgisi varmı bilen varmı nolur acil cevap
Canim hayirli olsun.gozun aydin.
Benden 2gun sonra dogum yapmissin.bem de 19 unda aksam 17.10da dogum yaptim.
benim saçlarımda korkunç fazla dökülüyordu eşim saçını tarama az tara demeye başladı kel kalacağımdan korku belli ki:)
kestirdim hemde 5-6 parmak,şimdi çok daha iyi sağlık ocağında ebe tavsiye etmişti ben kesilince de dökülür diyordum ama faydasını gördüm.
arkadaşlar hangi süt pompasını kullanıyorsunuz manuel mi yoksa elektrikli mi, hangisini tavsiye edersiniz
hamileliğimin ilk ayından belli ocak annelerindeyim.
hamileliğim boyunca olsun,doğum sonrası olsun hep buradaydım.
yeri geldi sıkıntımı yazdım yeri geldi sıkıntınızı paylaştım.
artık ilk günlerdeki arkadaşların çoğu gelmiyor..şimdi bulunanlarsa -bir kısmı- kendilerinden başkasını görmüyorlar.
evet,gurup olmuşlar !
'sancılarım var, kan geldi' yazıp doğuma gittiğimde beni merak edeceğinizi düşünerek döner dönmez durumu bildirmek için topiğe geldim ama haydut dışında merak eden olmamış.hatta haydut,böyle böyle olmuştu, ne yaptı acaba ? dediğinde sadece 2-3 kişi bişiler yazmıştı..
oysaki bazı arkadaşlar birgün hatta yarım gün gelmese sayfalar neden gelmediğine dair merak içeren yazılar dolar.ki merak edenlerin içinde benimde adım vardır..
ben burada benimle aynı şeyleri yaşadığı için beni anlayacak arkadaşlarım var diye kendimi şanslı hissederdim.(!)
doğum yaptığımı haber verdiğimde bir kişi bile tebrik etmeyince ilk hayal kırıklığımı yaşamış oldum..
sonra dedim belki görmemişlerdir. ''beni tebrik etmeyecek misiniz '' dedim doğum yaptığımı haber verdiğim yazıyı alıntı yaparak.
sayısını biliyorum,sadece 3 kişi' tebrik etmeyecek misini' yazımı alıntı yaparak tebrik etti.
şimdi kızım dört aylık.bu demek oluyorki 1.5 yıldır burada sizlerin arasındayım.ama şimdi son zamanlarda olanlardan sonra ben aranızda yokmuşum,olduğumu zannetmişim.
doğum heyecanınızı kendi evimde sizi tanımadan paylaştım..hastanede yaşadıklarınızı okurken ağladım..canınızı yakanlara içten içe kızdım..bebişlerin sağlık haberlerini okuyunca kendi teyzeleriymişim gibi sevindim..
buradaki bütün bebekler benim için özel çünkü ,benim kızımın yol arkadaşı onlar..
anneleri onları taşırken yaşadıkları acıyı tatlıyı okudum,gerektiğinde tavsiyelerde bulundum.
sevincine hüznüne ortak oldum.
şimdi ise burada yaşadığınız sıkıntı yüzünden faceye gittiniz. 'onlar benim dostlarım'dedim peşinizden geldim.
'yanınızdayım' dediğimde ben yine cevapsız kaldım.
facede ki olaydan sonra buraya dönüş oldu yine aranıza katıldım.bu sefer ciddi ciddi gördümki burada 2-3 star var diğer birçok kişide -istisnalar var- onların etrafında..siz gurup olmuşsunuz.
şu şu olsunda bize yeter tarzındasınız..
beni sevin bana yazın değil benim sıkıntım.ben değer verdiğim arkadaşlarımın verdiğim değeri görmemeleri ..derdini tasasını paylaştığım arkadaşlarımın beni ve diğer arkadaşların yok sayılması.yada varlığı yoklu fark edilmemesi !
yazılarımla katılmasamda aranıza,yazılarınızı takip edeceğim.
hepinizin bebeğini koklaya koklaya öpüyorum..
Canim bizim burda sacma olcak ama bebegin yuzune guldukce saclarin dokulur derler..eger boleyse kel kalcaz...hakikaten vutamin olayina el atmaliyiz..vucudumuzdan yiyoruz yetmyor artik aldigimiz gidalar demekki miniklerimize...kızlar acil cevap nolursunuz yoksa eşim saçlarımı kestirecek sizinde saçlarınız çok fazla dökülmeye başladımı nerdeyse avucumu dolduruyor ve önde sağda ve solda kel olmam gözükmeye başladı hiç saç kalmadı acaba emzirmeyle yada başka bişeyle ilgisi varmı bilen varmı nolur acil cevap
sonunda regl oldum belki göbeğim biraz iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?