Ben senin ismini çok sevmiştim, "kimse", sanal bir dünyada alınabilecek en güzel isim bence. Biz burda kimseyiz gerçekten, kimsenin star olmaya niyeti yoktur, olan varsa da gerçek hayatında ailevi ya da sosyal bir problemi vardır bence. Yani bir sitenin starı olmak kime ne kadar, bilemedim.
Ben suyum geldiğinde ilk buraya yazmıştım, eltim kadın doğum doktoru olduğu halde. O zamana dek açık söyleyim, pek bir paylaşımım olmamıştı, okurdum ama. Hepinizi bilirdim. Sonra oğlumu yoğun bakım odasında bıraktım eve geldim, elimde latince terimler içeren bir sürü kağıt. Ben hiç uyumadan googleda dolaştım günlerce, haftalarca, hiç uyumadım ilk 10 gün biliyor musun? Okudukça edindiğim bilgileri paylaşma ihtiyacı hissettim, böyle böyle etkin bir biçimde yazmaya başladım. Çoook yoğun bir iş hayatının ardından gerçekten sakin bir ev yaşantısı insana boşluk veriyor, boş vaktin çoğalıyor ama konuşma ihtiyacın azalmıyor. Ben de konuştum, kimi bulduysam, genelde burada bulduklarım da aynı kişilerdi. Yani ben arada bir paylaşım yapan birisinin iletisini gözden kaçırdığımda onu sormak aklıma gelmiyor ama hergün paylaşım yapan birisini görmediğimde merak ediyorum, doğal olarak. Ama bu demek değil ki sana ya da ona bir garezim var. Deli miyim?
Hissetiklerin için üzüldüm, en başta da gruplaşma iddiası için. İlkokulda olurdu o gruplaşmalar, biz anneyiz, çocuklarımıza dostluğu öğretmek gerekirken birbirimiz böyle itham etmeyelim bence. Hissettiklerinde istemeden bir katkım olduysa özür dilerim kendi adıma, ancak sen de yazdıklarını bir daha oku bence, sakin kafayla. Eğer hala aynı düşüncedeysen, eyvallah derim.
Bir de, bu son sözüm sadece sana değil, tüm arkadaşlara, diğer sosyal paylaşım sitesindeki 2 ayrı grubun üyelerine, buradaki arkadaşlara ve hala yasaklı olduğu için okuyucu olarak takılan arkadaşlara (Kazen gör de aç şu banı
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
), sanal dünyaya bu kadar kaptırmayalım kendimizi, bu site benim, git kendi sitene, ben kocamın dedikosunu yaparım çünkü ilk ben geldim, ben kocamın bana anneler gününde beni yalnız bırakmasından dert yanabilirim, çünkü ilk ben geldim, sen az yorum yap çünkü sen sonra geldin, öbürü orta karar yazsın çünkü biraz daha eski... Geçelim bunları, bebeklerimizin gelişimi için el ele verelim. Arada gülelim eğlenelim, kadınlığımızın da hakkını verelim.