- Konu Sahibi antidepresif
- #31.681
ya cidden hazir yeniden acilmisken ihmal etmeyelim burayi da..tık tık tık..
kimse yok muu.. :) nerdesinz hatunlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya cidden hazir yeniden acilmisken ihmal etmeyelim burayi da..tık tık tık..
kimse yok muu.. :) nerdesinz hatunlar..
damakli biberon nasil oluyormus? keske bisey tavsiye edebilsem ama bizim pek biberonla isimiz olmuyor simdilik...Merhaba arkadaşlar benim oğlum hala biberonu almıyor sevdiremedim damaklı biberon kullanan varmı onumu denesem bilmiyorum...Birde nukun kauçuk biberonları var onu deneyen varmı?
Birde oğluşumun sırma saçlarını kestik çok rahatladı kafası:)
damakli biberon nasil oluyormus? keske bisey tavsiye edebilsem ama bizim pek biberonla isimiz olmuyor simdilik...
kaucuk memeyi daha cabuk benimsiyolarmis diye duymustum, denemekte fayda var.
sihhatler olsun ogluna! bizimkinin de ensesindekiler terlemeye basladi artik, ben de mi kessem napsam :44:
Merhaba arkadaşlar benim oğlum hala biberonu almıyor sevdiremedim damaklı biberon kullanan varmı onumu denesem bilmiyorum...Birde nukun kauçuk biberonları var onu deneyen varmı?
sen soyleyince dikkatimi cekti, aciyo galiba.. hatirladigim kadariyla tatliya baya bi saldirmistim o ara, amaniiiin :))
ama 10 gun kullaniyorsun ya, sut icin deger bence :)
bu arada bizim hastanede çok iyi bir çocuk doktoru vardı,arkadaşımın sütü çok azdı, ona günde 3 kez metpamid tablet verdi..valla kızın bebeği 3 yaşında ve halen emziiyor![]()
metpaid nedir cnmmm bahsedermiisnn ltfnnn
Kizlar size birkac sorum olacak
Emzirdikten sonra genelde bebegimin uykusu geliyor bende emdigi midesini insin diye biraz dik tutuyorum ama gazini cikarmadigi zamanlar oluyor bende yatagina yatiriyorum ama tedirgin oluyorum gazi cikmadigi icin, siz napiyorsunuz mutlaka gazini cikariyormusunuz? Bebislerimiz 5 aylik olacak nerdeyse acaba biz gaz cikarmasak bogulma tehlikesi yasarlarmi allah korusun?
Birde benim bebisimde atopik dermatit var bazen sivilcemsi seyle cikiyor doktorun verdigi advantan kortizon kreminden suruyorum geciyor onun disinda surekli mustelanin nemlendiricisini kullaniyorum, benzer durumu yasayan varmi?
Demir ilaci olarak hangisini kullaniyorsunuz, ilaci ne zaman veriyorsunuz? Meyva suyuyla karistip veriyorum ben
Bazen meyva suyuna bebe biskuvisi ezip veriyorum birazda
Allah bebislerimizi tum kotuluklerden korusun...
selam canım....oğluşumu sünnet ettirdim...adam oldu paşam...ilk gün eziyet gibi geçti bize...o ağladı ben ağladım.ama 2.gün biraz daha iyiydi.şimdi 3.gündeyiz sadece altını açınca ağlıyor ama oda geçicek inşaallah...mikrop kapmadan şu günleri atlatsak şükür..ayrıca oğluşum adam olduya kız bakıyorduk bizdekuzenimin üçüzleri oldu hemde üçüde kız...İCLAL ECRİN VE CEYLİN...şimdi oğlum hangisinin ismini söylerken gülerse onu alalım diyoruz oda hep ECRİNE gülüyor....şaka bi tarafa düğünlerinide görürüz inşaallah...erkek anneleri sizler düşünün bence doktorlar tavsiye ediyormuş...inşaallah sakince atlatırlar...sağlıkla kalın...ayrıca sütü azalan anneler nane maydanoz sütü azaltabiliyormuş dikkat:)
merhaba canım ben artık emzirdikten sonra gazını çıkarmıyorum bir sorunda olmuyor ama benimki zaten gazlı bir bebekte değildi o konuda çok sıkıntı yaşamadım, benim oğluşumunda ilk aylarda yüzünde o tür şeyler çıkmıştı doktorumuz cildiyeye yönlendirdi o da bize nerisona isimli bir krem verdi, temizleyici olarak mustelanın ürünlerini kullanmamı nemlendirici olarak da saf zeytinyağı sürmemi söyledi biz bu şekilde atlattık, biz demir ilacı olarak baştan beri acd3 kullanıyoruz valla ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum yani bir saati yok,dokturumuz 4 aylık kontrolümüzde ek gıdaya başlama demişti ama bende arada meyve suyu yoğurt falan tattırıyorum
Merhaba arkadaşlar benim oğlum hala biberonu almıyor sevdiremedim damaklı biberon kullanan varmı onumu denesem bilmiyorum...Birde nukun kauçuk biberonları var onu deneyen varmı?
Cnm nerison krem kortizon iceriyormu? Saf zeytinyagini bende deneyim... Bende tattiriyirum bazen peynnirde veriyorum kahvalti yaparken yavas yavas alissincan minikler
evet cnmm ben nukun tam damağa uygun olanını kullanıyorum geçen gün biberonukırdımmm hannımefendii almadı başka başlıkk mahvoldummm yerde gökte sesiii uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Gündüzleri gazını alımıyorum canım uyuduysa yatırıyorum hemen zaten artık kendileride gaz atmaya başladı.. Geceleri yine ağzında süt kalmasın diye bir dik tutup ovalıyorum yine sırtını varsa hemen çıkartıyor zaten yoksa yatırıyorum... artık çok rahat dönebiliyorlar gaz problemi ilk aylar gibi olmaz... Kreme gelince bizdede arada çıkıyor sivilce bu sıralar sıcaklardan olduğunu düşündüm bu ay kontrolünde göstericem yine... ilk aylar vardı ama şimdi okadar yok...Kizlar size birkac sorum olacak
Emzirdikten sonra genelde bebegimin uykusu geliyor bende emdigi midesini insin diye biraz dik tutuyorum ama gazini cikarmadigi zamanlar oluyor bende yatagina yatiriyorum ama tedirgin oluyorum gazi cikmadigi icin, siz napiyorsunuz mutlaka gazini cikariyormusunuz? Bebislerimiz 5 aylik olacak nerdeyse acaba biz gaz cikarmasak bogulma tehlikesi yasarlarmi allah korusun?
Birde benim bebisimde atopik dermatit var bazen sivilcemsi seyle cikiyor doktorun verdigi advantan kortizon kreminden suruyorum geciyor onun disinda surekli mustelanin nemlendiricisini kullaniyorum, benzer durumu yasayan varmi?
Demir ilaci olarak hangisini kullaniyorsunuz, ilaci ne zaman veriyorsunuz? Meyva suyuyla karistip veriyorum ben
Bazen meyva suyuna bebe biskuvisi ezip veriyorum birazda
Allah bebislerimizi tum kotuluklerden korusun...
O biberona fobisi oluştu artık çocuğun ağzını kapatıyor canım meyve sularını falanda çok sevemdi zaten 3 gündür kestim tattırmayı azcık unutsun ama muhallebiyi ve reçeli sevdik galiba... ek gıda gözümü çok korkutuyor inşallah hemen alışırız...Cnm bizim oglanda biberonu sevmiyor su yada meyva duyu veriyorum almiyor.. Chicco nun can lastik uclu biberonu vardi basini dgistirip kaucukmu alsam acaba diye dusunuyorum.. Chicconun kaucuk emzigi var onu seviyor
hayırlı uğurlu olsun canım sünnetiniz damatlığınıda görürsünüz inşallah