- Konu Sahibi antidepresif
- #31.661
cnm gece niye illa emzirmek istediğini anlayamadım..zira bebeğin artık 5 aylık..gece uykusunda bilakis müdehale etmemen gerekir diye düşünüyorum,kaldı ki doktorum da böyle söylüyor...
canim benim de bildigim kadariyla gece uyuyan bebegi uyandirip emzirmek saglikli degil. birak uzun uzun uyusun ne guzel, acikinca nasil olsa haber verecek sana...
benim canima minnet, keske seninki gibi uyusa hic aglamasa emmek icin
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
uzun yazmissin bi ara takip edemedim geri okudum :) yanlis mi anladim yoksa ek gidadan ziyade emzirmek mi istiyorsun sen??
ek gidaya nasil geccem demissin, doktorun bir seyler soylemedi mi?
bi liste gormustum, simdi onu bi paylasayim yine de aklina yatarsa ona bakarak basla birseylere..[/QUOTE]
benim bebeğim 3.5 aylık olduktan sonra beni reddetti önceleri hoplaya zıplaya emzirdim ama artık uyanıkken asla almıyor memede uyumaya alışıktı beni bırakınca uyku sorunuda yaşadık 2 hafta ağlama krizleri sürdü ki çok uslu bi bebektir en son çare doktorun denemesiyle bez arasında sustu bu kezde yatağa koyarken mırıldandı ki mememi istiyomuş ve bende uykusu gelince hamakta sallayıp uyku modunda emziriyorum 5 aylık olduk gündüz 2 kez uykuya yatıyor uyurken ve uyanmasına yakın emziriyorum başka istemiyor gecede 2 saatte bi uyku sersemi emziriyorum çünkü anne sütüne ihtiyacı var yoksa uyandırmaya kıyamam ki uyanmıyor uyuyo emerkende uyansa almaz zaten bugünde başladık sabah 90cc devam sütü 5 cicibebe 2 çaykaşığı pekmez birazda labne peyniri karıştırdım bayıldı yedi bi süre sonra elma suyu 2 kezde kısa aralıklı uyudu emzirdim akşamda çorbasını vericem ama sorun yemek istiyor sonrada kusuyor