2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gece niye illa emzirmek istediğini anlayamadım..zira bebeğin artık 5 aylık..gece uykusunda bilakis müdehale etmemen gerekir diye düşünüyorum,kaldı ki doktorum da böyle söylüyor...

canim benim de bildigim kadariyla gece uyuyan bebegi uyandirip emzirmek saglikli degil. birak uzun uzun uyusun ne guzel, acikinca nasil olsa haber verecek sana...
benim canima minnet, keske seninki gibi uyusa hic aglamasa emmek icin :1:
uzun yazmissin bi ara takip edemedim geri okudum :) yanlis mi anladim yoksa ek gidadan ziyade emzirmek mi istiyorsun sen??
ek gidaya nasil geccem demissin, doktorun bir seyler soylemedi mi?
bi liste gormustum, simdi onu bi paylasayim yine de aklina yatarsa ona bakarak basla birseylere..[/QUOTE]

benim bebeğim 3.5 aylık olduktan sonra beni reddetti önceleri hoplaya zıplaya emzirdim ama artık uyanıkken asla almıyor memede uyumaya alışıktı beni bırakınca uyku sorunuda yaşadık 2 hafta ağlama krizleri sürdü ki çok uslu bi bebektir en son çare doktorun denemesiyle bez arasında sustu bu kezde yatağa koyarken mırıldandı ki mememi istiyomuş ve bende uykusu gelince hamakta sallayıp uyku modunda emziriyorum 5 aylık olduk gündüz 2 kez uykuya yatıyor uyurken ve uyanmasına yakın emziriyorum başka istemiyor gecede 2 saatte bi uyku sersemi emziriyorum çünkü anne sütüne ihtiyacı var yoksa uyandırmaya kıyamam ki uyanmıyor uyuyo emerkende uyansa almaz zaten bugünde başladık sabah 90cc devam sütü 5 cicibebe 2 çaykaşığı pekmez birazda labne peyniri karıştırdım bayıldı yedi bi süre sonra elma suyu 2 kezde kısa aralıklı uyudu emzirdim akşamda çorbasını vericem ama sorun yemek istiyor sonrada kusuyor

Iyiyim de canim uzuldum ya boyle olmasina hic gerk yoktu bole biseye moraim bozuldu ciddem... Onun disinda cok guzel bi hafta geciriyorum:) Sen nasilsin canim??

Iyiyim de canim uzuldum ya boyle olmasina hic gerk yoktu bole biseye moraim bozuldu ciddem... Onun disinda cok guzel bi hafta geciriyorum:) Sen nasilsin canim??

ben de iyiyim canım oğluşla biraz dolaştık bugün hava da iyiydi yorgun sanırım bugün hep uyumak istiyor. haftanın güzel geçmesine sevindim:) evet tatsız olaylar oldu gerek yoktu ayrıntılı bilmiyorum dahil olma gereği duymadım. onun dışında keyfimiz çok yerinde güzel oğlun nasıl?

kızlar 3 mil yürüdüm üzerine basen hareketlerinide yaptım.karalıyım bu sefer..marmelatte yaptınmı sende

ben bu sabah 2mil olanını yaptım.. şimdi de 3mili indiriyorum :) express seri 3 mil yazıyor :))
Gitsin göbişler.. gelsin fit annişler ! hihoyt.. slogan gibi oldu :))

rica ederim umarim ise yarar..
yani motilium haric hepsi sonucta dogal seyler, zarari olmaz gibi geliyor bana ama hangisinin ise yaradigini farketmek icin istersen birer birer dene. hem en kotu ihtimal belki birbirlerinin etkisini azaltabilirler. bence teker teker dene

gamzecim humana, ballı karışım ve motillium u denedim, malt içeceğini almayı unutmuşum, yarında onu alırım inşallan işe yarar sütümün kesilmesini istemiyorum daha yeni geldik bizde oğluşumla iki saat gezmişiz sizede iyi gezmeler

canim benim de bildigim kadariyla gece uyuyan bebegi uyandirip emzirmek saglikli degil. birak uzun uzun uyusun ne guzel, acikinca nasil olsa haber verecek sana...
benim canima minnet, keske seninki gibi uyusa hic aglamasa emmek icin :1:
uzun yazmissin bi ara takip edemedim geri okudum :) yanlis mi anladim yoksa ek gidadan ziyade emzirmek mi istiyorsun sen??
ek gidaya nasil geccem demissin, doktorun bir seyler soylemedi mi?
bi liste gormustum, simdi onu bi paylasayim yine de aklina yatarsa ona bakarak basla birseylere..

benim bebeğim 3.5 aylık olduktan sonra beni reddetti önceleri hoplaya zıplaya emzirdim ama artık uyanıkken asla almıyor memede uyumaya alışıktı beni bırakınca uyku sorunuda yaşadık 2 hafta ağlama krizleri sürdü ki çok uslu bi bebektir en son çare doktorun denemesiyle bez arasında sustu bu kezde yatağa koyarken mırıldandı ki mememi istiyomuş ve bende uykusu gelince hamakta sallayıp uyku modunda emziriyorum 5 aylık olduk gündüz 2 kez uykuya yatıyor uyurken ve uyanmasına yakın emziriyorum başka istemiyor gecede 2 saatte bi uyku sersemi emziriyorum çünkü anne sütüne ihtiyacı var yoksa uyandırmaya kıyamam ki uyanmıyor uyuyo emerkende uyansa almaz zaten bugünde başladık sabah 90cc devam sütü 5 cicibebe 2 çaykaşığı pekmez birazda labne peyniri karıştırdım bayıldı yedi bi süre sonra elma suyu 2 kezde kısa aralıklı uyudu emzirdim akşamda çorbasını vericem ama sorun yemek istiyor sonrada kusuyor
uyanikken emmedigini anlamamisim canim, haklisin tabi annesutu almasi icin baska care yok gibi gozukuyor... 6 ay diyolar, en azindan 1 ayin kalmis annesutu zorunluluguna. keske yardimimiz dokunsa :50:
gamzecim humana, ballı karışım ve motillium u denedim, malt içeceğini almayı unutmuşum, yarında onu alırım inşallan işe yarar sütümün kesilmesini istemiyorum daha yeni geldik bizde oğluşumla iki saat gezmişiz sizede iyi gezmeler
hadi hayirlisi canim digerleri yaramasa bile motilium mutlaka yarayacaktir, o yuzden madem basladin bence digerlerini birakip once ilaci al, onlari sonra denersin

Son düzenleme:
uyanikken emmedigini anlamamisim canim, haklisin tabi annesutu almasi icin baska care yok gibi gozukuyor... 6 ay diyolar, en azindan 1 ayin kalmis annesutu zorunluluguna. keske yardimimiz dokunsa :50:

hadi hayirlisi canim digerleri yaramasa bile motilium mutlaka yarayacaktir, o yuzden madem basladin bence digerlerini birakip once ilaci al, onlari sonra denersin

günaydın kızlar...benim merak ettiğğim motilium iştahınızı açmıyor mu? Ben nezaman miğde bulantısı için içsem daha çok acıkmışımdır...

günaydın kızlar...benim merak ettiğğim motilium iştahınızı açmıyor mu? Ben nezaman miğde bulantısı için içsem daha çok acıkmışımdır...

sen soyleyince dikkatimi cekti, aciyo galiba.. hatirladigim kadariyla tatliya baya bi saldirmistim o ara, amaniiiin :))
ama 10 gun kullaniyorsun ya, sut icin deger bence :)

Teşekkür ederim canım seninde anneler günün kutlu olsun... Sünnetin bir zararını duymadım hatta aksine bebeklikten yaptırmak daha iyi derler daha çabuk iyileşirmiş...Doktorda dediyse zaten yaptır derim Bebeğinin huysuzluğu ondandır oda huzursuz oluyodur...

selam canım....oğluşumu sünnet ettirdim...adam oldu paşam...ilk gün eziyet gibi geçti bize...o ağladı ben ağladım.ama 2.gün biraz daha iyiydi.şimdi 3.gündeyiz sadece altını açınca ağlıyor ama oda geçicek inşaallah...mikrop kapmadan şu günleri atlatsak şükür..ayrıca oğluşum adam olduya kız bakıyorduk bizde:9:kuzenimin üçüzleri oldu hemde üçüde kız...İCLAL ECRİN VE CEYLİN...şimdi oğlum hangisinin ismini söylerken gülerse onu alalım diyoruz oda hep ECRİNE gülüyor....şaka bi tarafa düğünlerinide görürüz inşaallah...erkek anneleri sizler düşünün bence doktorlar tavsiye ediyormuş...inşaallah sakince atlatırlar...sağlıkla kalın...ayrıca sütü azalan anneler nane maydanoz sütü azaltabiliyormuş dikkat:)

Yaşasın heyyy!!!
Yaşasın heyyy!!!
Yaşasın heyyy!!!
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Merhaba arkadaşlar benim oğlum hala biberonu almıyor sevdiremedim damaklı biberon kullanan varmı onumu denesem bilmiyorum...Birde nukun kauçuk biberonları var onu deneyen varmı?
Birde oğluşumun sırma saçlarını kestik çok rahatladı kafası:)

Son düzenleme:
Back