- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.621
olmuşla ölmüşe çare yok der atalarımız..ayrıca kimse ego tatmini derdinde degıl dıye düşünüyorum tabıkı ıstisnalar olabilir..ama herkesı aynı kalıbın içine sokmak ne kadar dogru olur tartısılır..artık bundan sonra gecmişi unutup gelecege bakmakta fayda var..hıı bir de bızde bu muhabbet kapasitesi varken o bilmem kaçbin paylasımın fazlası olur..iyi günler..simdiiiiiii gecen hafta burada bana neler dendi neler degil mi ?
haklimiymisim haksiz mi ?
sizlere dedim ki kisisel egolarin tadmini icin aciliyor oyle olmasa aktivite grubu olarak kurulur biz kimsenin facebookta birbirini eklemesine soz soylemiyoruz ama sizlere oyle anlatiliyor ama sizler dediniz hayirrr aslaaaaa hotttto hutttooo ne oldu ?
kazen hakli cikti degil mi ?
olan bilmem kacbin paylasim yapilmis eski bolume oldu ....
olmuşla ölmüşe çare yok der atalarımız..ayrıca kimse ego tatmini derdinde degıl dıye düşünüyorum tabıkı ıstisnalar olabilir..ama herkesı aynı kalıbın içine sokmak ne kadar dogru olur tartısılır..artık bundan sonra gecmişi unutup gelecege bakmakta fayda var..hıı bir de bızde bu muhabbet kapasitesi varken o bilmem kaçbin paylasımın fazlası olur..iyi günler..
:)) sayfaları doldurmak zor değil dimi bizde bu çene varken :) boşverin o grupları..
aynen kendi egolarını tatmin etmek için kurmuşlar.. fazla bilgili olanları da istemiyorlar orda :)) en baştan beri birkaç kişi gruplaşıp kendi aralarındaki eski sohbet kaybolunca yenileri kıskandılar.. boşver gitsin.. ben de burayı özlemişim.. iyi ki banım açıldı :))
Sevgili marmelatte madem en basindan vardin neden o guzel paylasimlarni face deki gruptan esirgedin?
iklime oğlun nasıl oldu..biraz daha iyimi
merhabalar
20 0cak doğumlu bir oğlum var, 38.haftada sezeryanla doğdu gebelik zehirlenmesi teshisi sebebiyle. 2975 doğdu 50 cm :) sarılık oldu 2600 e düştü şu anda 6700 boyu 64 .
çok büyük sıkıntımız yok şükürler olsun.
benle ilgilen, benimle konuş dışında.
ama benim sorunlarım var :))) ilk 2010 yılında hamile kaldım 11.haftada kalbin durması sebebiyle kürtaj oldum . kürtajan 9 ay sonra tekrar hamile kaldım.
Kürtajdan sonra 10 kilo aldım 70 oldum sonrada zayıflayayım derken hamile kaldım şimdi 75 kiloyum87 ile doğuma girdim.
Regl olamadım ve hala göbeğim var ne zaman zayıflıcam ben.
birde sizler bebeklerinizi ne kadar sürede kaç kere besliyorsunuz.
umarım güzel paylaşımlar içersinde oluruz.
ii geceler kızlar neler olmuş öyle ama sorun yok sanırım herşey güzel bizde kızmla 1.5 aydır evimiden babamızdan uzak memleketimizde anneanne ve dedemizleydik kızım 3.5 aylık olasıya kadar çok güzel emer ve bol bol kilo alırdı hala biraz azalma olsada kilomuz şükür iyi ama 3.5 aylık olunca başta sık emmeyi reddetti sonra 2 3 saat geçsede kucağıma alınca bağırmaya başladı biraz gezerek hoplaya zıplaya emmeye devam ettik ama ikimizde rezil olduk bi gece sabaha kadar ağladı uykusu vardı ama uyuyamıyordu doktora koştuk doktor baktı hiç bi sorun yok bazı bebekler uslu olur bazıları böyle koyun bezin arasına dedi koyduk ve susup 1 dk uyudu ve tabi hep aynı şekilde uyumayı istedi ayağıma koydum gezdirdim yok yok illa salla emerek uyumaya alışıktı memeden uzak durmak isteyince uykusuda rezil oldu dokmtor biberon dedi sütümü sağdım onuda almadı tabi bu arada bide parmak emmeye başladı parmak ağıza gidince eşimle salladık biraz uyku moduna geçince hemen emzirdim tabi eşim işteykende aynısı istedi ve biz hemen anneme koştuk bugünde döndük ve eşim bebek hamağı almış elde sallamaya son dedi akşam 11de koyduk hamağa 2dk uyudu Allahtan uykumuz düzenli şimdi yattı sabah 10da kalkar 12de tekrar yatar 1 saat uyur 2 saat sonra yine uyku böyle akşamı ederiz o kadar akıllı ki, beze koyalım bi parmak ağızda ellerde gözleri kapatıyor uyutun beni diyor ayıkkende çok uslu oyunlar dönmeler kahkahalar iyi artık gece uyanıp açıktığında ağlamıyor ve ben saat kurup öyle emziriyorum uyanıyo parmağını emiyo uykuya devam unutturamıyorum emzikte almıyor zaten beni 2 5 dk emiyo o kadar kilomuz ii ama artık minik hanımı uyutup emzirip sersem etmek istemiyorum ve ek gıdaya başladık uykuda emircem uyanıkkende ek gıda nasıl başlamalıyım sizce sabah 5tane cici bebeyi 90cc bebek sütüyle eziyorum içinede 1 çay kaşığı pekmez ekliyorum bayılıyor yedikten sonrada yine bi uykumuz oluyor emiyorda sonra kalkınca meyve püresi veriyorum fakat öyle akşamı buluyoruz arada emincede bugün kaşık maması verdim çorbaya pazartesi gecicez biraz yedi ve çok kustu acaba tokmuydu nasıl ayarlıcam anlamıyorum başkada bişey yemedi 9dan beri 2 saatten bi kısa arayla emziriyorum sabaha kadar aç kalırmı bilmiyorum kızım 5 aylık ama 7200gr ağlamıyor aç bıraktığım zamanda emsin diye yine ağlamadı ne yapıcam çok üzülüyorum
gunaydin bu arada!! :)
bizim babamiz iste bugun, ogleden sonra anane ve neneyle webcam randevumuz var
aksamustu bi yuruyuse cikariz herhalde, sizin haftasonu planlariniz var mi hanimlar??
bizde anneanemizle dün webcam'dan görüştük :) oğlum bilgisayardan gelen sese çok şaşırıyor ve sesi hatırlıyor herhalde.. annem ona kaldığı 2 hafta boyunca hep konuştu hiç susmadı :) Emre 4 aylık aşısına gideceğimiz gün annem süpriz yaparak 1 günlüğüne geldi, oğlum nedense hiç yabancılamadı annemi, k.validemi daha sık görmesine rağmen sesini duyunca ağlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?