2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dedim iste ceneniz dusuk kizim, her seyi ne anlatiyosun, birak kendine kalsin :52:

meyve veren agaç taşlanırmış cnm:34:sen bide bildiklerını benımle paylaşş pleaseeee:21:

İşte safım ben valla:) O lafı edenlerden birisi bana "ya doktoruma da sordum labne gerçekten zararlıymış, senin tarifi söyledim, yapabilirsin dedi" yazmıştı bi de:) Yok artık bütün bilgim kendime:P

İşte safım ben valla:) O lafı edenlerden birisi bana "ya doktoruma da sordum labne gerçekten zararlıymış, senin tarifi söyledim, yapabilirsin dedi" yazmıştı bi de:) Yok artık bütün bilgim kendime:P

canim mesaji ilk yazan arkadasin derdi oydu da ondan sonra yazanlarin cogunlugu donen muhabbetten rahatsiz olmuslar belli ki... lymonata, sen ve koprina buradan da tanistiginiz ve sohbetiniz de iyi oldugu icin en cok sizin isminiz gorulur olmustu, bence sorun ettikleri buydu yani sen paylasimlarina burda devam et bence, bizi mahrum birakma :32:

valla ne yogurt mayalamayı bilirdim ne peyniri.. Marmelatte'den ögrendim hepsini hoş daha tam tutturamasamda inanıyorum birgün olacak :)) Mamasıydı sütlü pirinçlisiydi sebzesiydi püresiydi koprinayla marmelatteden ögreniyorum valla pcde onların paylaştığı herşey kayıtlı neredeyse.. Bence onlar orayı benimsemişlerdi, sizinde paylaşımlar fazla olunca eyvah grup elden gidiyo dediler :))

Kızlar, gerçi ben kasım annesiyim ama sizin yazışmalarınıza bayılıyordum:9: Günlerdir hareket yoktu neredeyse ocak annelerinde..Bir geldiniz, şenlendirdiniz ortalığı...Ne iyi oldu:16:

ya o degil de bugun hala mekikleri cekemedim.. 3 saat once emzirdim, uyku saati gelmisti, disari cikalim ben de biraz yuruyerek basliyim su egzersizlere dedim.
hazirlandim mis gibi cektim spor kiyfetleri, kulagima muzik falan, kuzu da arabada uyuyodu tam cikmadan once... bi ciktik ki 5 dk yuruyemeden basladi aglamaya :14:
havanin sicakligindan midir nedir bi turlu de uyumadi, yuruduuuum, otobuse bindiiiim, arabayi salladiiiim bana misin demedi ben de eve dondum kös kös yuruyus yalan oldu :(
aksam ustu uyur da mekikleri cekerim insallah :23:

Kızlar, gerçi ben kasım annesiyim ama sizin yazışmalarınıza bayılıyordum:9: Günlerdir hareket yoktu neredeyse ocak annelerinde..Bir geldiniz, şenlendirdiniz ortalığı...Ne iyi oldu:16:

aynen sana katılıyorum cnm bakıp cıkıodum aah nerde o eskı günler dıoduum :ssz:kı dün kandıl günü çok içerledım herhalde bugün bi baktım kızlar geri dönmüşş:1:

slm hanımlar günlerdir gıdım gıdım ilerleyen sayfalarımız bugün facezedelerin :16:dönmesiyle birlikte hareketlenmiş şahsen ben çok sevindim:21:
ben pek yazamıyorm ama takip ediyorm

2 gün önce regl oldum bugün acayıp sıkıntılıyım :32:yaaa parca parca kan pıhtısı tarzı seyler atıyorum resmen ufff normal mı acaba :53:

canım gene istersen ebeni bir ara ama bana normal olduğunu söylemişti.. Yani ben daha regl olmadım ama parça atabilirsin atman daha iyi temizleniyo demektir demişti..

kızların hepsi buraya mı gelmiş ne gergin bir face günüydü :)))))))))) siz tecrübelerinizi paylaşın şahsen ben aklıma yatanı uyguluyorum yatmayını tekrar arastırıyorum olay bu kadar basıt:):emir_bebek:

Kızlar ben de geri döndüm. Ayşe S. T'yim ben de. Sinir oldum tavırlarına eskilerin. Zuckerberg bile bu kadar sahiplenmemiştir orayı herhalde.Kendilerininmiş orası gibi davranıyorlar. İstemeseydik onay vermezdik filan.
Bir de çoğumuz yalnız anneleriz. İş ortamından uzaklaştığımiz için sosyalleşme ihtiyacı duyuyoruz. Bu nedenle sohbet muhabbet beni hiç rahatsız etmiyordu. Sadece bebişlerimizin ciddi sorunlarından konuşacak olsak zaten bir gruba dahil olmam. Gider doktora sorarım, internette araştırırım, kitap okurum. Ben de mesela evime hırsız girmesinden bahsetmiştim. Amannn neyse..Tadımız kaçmasın.

merhabalar

20 0cak doğumlu bir oğlum var, 38.haftada sezeryanla doğdu gebelik zehirlenmesi teshisi sebebiyle. 2975 doğdu 50 cm :) sarılık oldu 2600 e düştü şu anda 6700 boyu 64 .
çok büyük sıkıntımız yok şükürler olsun.
benle ilgilen, benimle konuş dışında.

ama benim sorunlarım var :))) ilk 2010 yılında hamile kaldım 11.haftada kalbin durması sebebiyle kürtaj oldum . kürtajan 9 ay sonra tekrar hamile kaldım.
Kürtajdan sonra 10 kilo aldım 70 oldum sonrada zayıflayayım derken hamile kaldım şimdi 75 kiloyum :( 87 ile doğuma girdim.
Regl olamadım ve hala göbeğim var ne zaman zayıflıcam ben.

birde sizler bebeklerinizi ne kadar sürede kaç kere besliyorsunuz.

umarım güzel paylaşımlar içersinde oluruz.

Back