- Konu Sahibi antidepresif
- #31.601
marmelattee hoşgeldin:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaay damadımla gezıolar demeeeeko da gelırse buraya kadro tamamlanmış olck
![]()
kızlar 'orada'neler oldu yavvv...yazılanların hepsini okuyup bende yazacaktım ama gurup kapatılmış !! biriktirdiklerim içimde kaldı çatlayacağım(
gamzeltl'nin dediği gibi hepimiz baba evine döndük :))
bunu orada zazmayı çok istemiştim : marmelatta ben senden çok şey öğrendim.özel mesajla bile bana yardımcı oldun. sen susma :))
canım sen facedeki druptan ayrıldın mı?görebiliyor musun paylaşımları.Şimdi biri bi paylaşım yapmış da koca yenilemek filan gördün mü? ben de yorum yaptım ne bu şimdi bu ne perhiz dedim.Güya bize misilleme yapmışlar.![]()
Hangi grup kapatılmış ya? Hala açık, şimdi baktım da:)
Guruptan ayrilmadim ama kapali gozukuyor.
ii geceler kızlar neler olmuş öyle ama sorun yok sanırım herşey güzel bizde kızmla 1.5 aydır evimiden babamızdan uzak memleketimizde anneanne ve dedemizleydik kızım 3.5 aylık olasıya kadar çok güzel emer ve bol bol kilo alırdı hala biraz azalma olsada kilomuz şükür iyi ama 3.5 aylık olunca başta sık emmeyi reddetti sonra 2 3 saat geçsede kucağıma alınca bağırmaya başladı biraz gezerek hoplaya zıplaya emmeye devam ettik ama ikimizde rezil olduk bi gece sabaha kadar ağladı uykusu vardı ama uyuyamıyordu doktora koştuk doktor baktı hiç bi sorun yok bazı bebekler uslu olur bazıları böyle koyun bezin arasına dedi koyduk ve susup 1 dk uyudu ve tabi hep aynı şekilde uyumayı istedi ayağıma koydum gezdirdim yok yok illa salla emerek uyumaya alışıktı memeden uzak durmak isteyince uykusuda rezil oldu dokmtor biberon dedi sütümü sağdım onuda almadı tabi bu arada bide parmak emmeye başladı parmak ağıza gidince eşimle salladık biraz uyku moduna geçince hemen emzirdim tabi eşim işteykende aynısı istedi ve biz hemen anneme koştuk bugünde döndük ve eşim bebek hamağı almış elde sallamaya son dedi akşam 11de koyduk hamağa 2dk uyudu Allahtan uykumuz düzenli şimdi yattı sabah 10da kalkar 12de tekrar yatar 1 saat uyur 2 saat sonra yine uyku böyle akşamı ederiz o kadar akıllı ki, beze koyalım bi parmak ağızda ellerde gözleri kapatıyor uyutun beni diyor ayıkkende çok uslu oyunlar dönmeler kahkahalar iyi artık gece uyanıp açıktığında ağlamıyor ve ben saat kurup öyle emziriyorum uyanıyo parmağını emiyo uykuya devam unutturamıyorum emzikte almıyor zaten beni 2 5 dk emiyo o kadar kilomuz ii ama artık minik hanımı uyutup emzirip sersem etmek istemiyorum ve ek gıdaya başladık uykuda emircem uyanıkkende ek gıda nasıl başlamalıyım sizce sabah 5tane cici bebeyi 90cc bebek sütüyle eziyorum içinede 1 çay kaşığı pekmez ekliyorum bayılıyor yedikten sonrada yine bi uykumuz oluyor emiyorda sonra kalkınca meyve püresi veriyorum fakat öyle akşamı buluyoruz arada emincede bugün kaşık maması verdim çorbaya pazartesi gecicez biraz yedi ve çok kustu acaba tokmuydu nasıl ayarlıcam anlamıyorum başkada bişey yemedi 9dan beri 2 saatten bi kısa arayla emziriyorum sabaha kadar aç kalırmı bilmiyorum kızım 5 aylık ama 7200gr ağlamıyor aç bıraktığım zamanda emsin diye yine ağlamadı ne yapıcam çok üzülüyorum
sanırım onlar sizi çıkartmış![]()
feryalim bırakırmıyım ben sizibenim için sevdiğim insanlar olsun yeter nerde olursanız ben ordayım
Feryal kopyalayıp bi gönderir misin özel mesajla? Merak ettim arkamdan ne demeye devam etmişler?
Ben o grubun başından beri orada vardım, koca muhabbetleri ve çok daha ağır geyikler çok yapılırdı, özellikle bir arkadaş kocasının kendisine nasıl(!) aşık olduğunu sıklıkla hatırlatma gereği duyardı, evlilik teklifinin videosu, eşinin attığı mesajın kopyası vs vs. Ben içinden işime yarayacak bilgileri ayıklardım. Aralık grubunda da varım ben, orada da her tür muhabbet geçiyor, sen işine yarayanı ayıklıyorsun zaten.
Madem o kadar mükemmel bir ortamları var, niye biz nereye gidersek gelip orayı okuma ihtiyacı duyuyorlar da grup sayfasında buradaki yazılanları ekliyorlar acaba?? Bir de benim ek gıda vermemden kötü etkilenip çocuğuna gerekmeden ek gıda verecek bir anne varsa da yazık onun çocuğuna...
simdiiiiiii gecen hafta burada bana neler dendi neler degil mi ?
haklimiymisim haksiz mi ?
sizlere dedim ki kisisel egolarin tadmini icin aciliyor oyle olmasa aktivite grubu olarak kurulur biz kimsenin facebookta birbirini eklemesine soz soylemiyoruz ama sizlere oyle anlatiliyor ama sizler dediniz hayirrr aslaaaaa hotttto hutttooo ne oldu ?
kazen hakli cikti degil mi ?
olan bilmem kacbin paylasim yapilmis eski bolume oldu ....