- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.561
Bende demin gördüm tartışmaları çok saçma onlar bizden daha tecrübeli olduğu için aksine daha iyi bizim için gibisinden şeyler yazdım banada kızmışlar :))
marmelatte spor yaptınmı bugün
Alemsin Gamze, tutamadım kendimi güldüm:)) Orda burda hiçbiryerde istenmiyorum:)) Ben de sadece kendime ait bi blog falan açayım diyorum, kendim çalıp kendim oynayacağım:)) Kendim yazıp kendim okuyacağım:))
Selam;
Bende Ankara'dayım, kızım 4 aylık, Medicana'dan bende memnun kalmadım, şu an Başkent Hastanesi Prof.Dr.Murat Derbent'e gidiyoruz, çok memnunum, kesinlikle çok ilgili tavsiye ederim, aylardır aradık en sonunda doğru doktoru bulduk diye düşünüyorum.
Burun tıkanıklığı ve göz temizliği için bizde doğduğundan beri serum fizyolojik kullanıyoruz, ilk 2 ay devamlı çapaklanıyor ve gözleri yaşlanıyordu. Her gün devamlı masja yaptım, geçti çok şükür bişi kalmadı.
Yoğurta henüz başlamadım ama mayalamak için AOÇ Keçi yoğurdu, süt içinse AOÇ nin keçi sütünü kullanacağım. İlk sene doktorlar inek sütü tavsiye etmiyorlar.
Cnm ne kadar veriyosunuz peki?? Herhangi bir ozel sigorta varmi?
Evt aslinda keci sutu daha mantikli acaba gunluk keci sutu varmidir
facete olaylar olaylaar!! herkese merhaba!
ne iyi etmissin antidepresif burayi tekrar acmakla, baba evine donmus gibi oldum
canim, bi arkadas -sanirim grubun eskilerinden- bi mesaj yazdi, "grupta ocak annesi olmayanlar cogaldi, 5 aylik olanlar, nisanda dogum yapmislar doldu. konular uzuyo, baska yerlere kayiyo, aradigimizi yazdigimizi bulamiyoruz" gibi. bunun ustune de millet konuyu dagitti da dagitti, yok efendim ozel sohbet yerine donmus, aralik anneleri buyuyk bebeklerini kiyaslarsa bu is nasil olurmus. eski halini ozluyolarmis grubun falan...hosgeldınıız ne oldu yaw bi gün girmedm karısmıs ortalık yıne:44:
canim, bi arkadas -sanirim grubun eskilerinden- bi mesaj yazdi, "grupta ocak annesi olmayanlar cogaldi, 5 aylik olanlar, nisanda dogum yapmislar doldu. konular uzuyo, baska yerlere kayiyo, aradigimizi yazdigimizi bulamiyoruz" gibi. bunun ustune de millet konuyu dagitti da dagitti, yok efendim ozel sohbet yerine donmus, aralik anneleri buyuyk bebeklerini kiyaslarsa bu is nasil olurmus. eski halini ozluyolarmis grubun falan...
buradaki olay olunca herkes oraya gitti biliyosun bi anda kalabaliklasti ve sohbet de samimilesti. gule oynaya konusuyoduk ama pek cok kisi rahatsiz olmus gruplasma oldu falan dediler...
bi de baya isim falan verdileroyle olunca ayrildi baya birileri sanirim...
Kizlar facete hangi gruptasiniz bende takip etmek istiyorum??
sahsen ben tecrubelı yanı bızden büyük bebegı olan annelerın tecrübelerını okumayı seviyorumlütfen rica edıyorum burda herkes deneyımlerını yasadıklarını paylassın zaten amac bu degıl mı bilmedıgımız seylerı heyecanları sevinçlerımızı burada paylasmak :13:özelıkle marmelattenn yazdıgı biçok seyden yararlandm
sahsen ben tecrubelı yanı bızden büyük bebegı olan annelerın tecrübelerını okumayı seviyorumlütfen rica edıyorum burda herkes deneyımlerını yasadıklarını paylassın zaten amac bu degıl mı bilmedıgımız seylerı heyecanları sevinçlerımızı burada paylasmak :13:özelıkle marmelattenn yazdıgı biçok seyden yararlandm
Ama her yerde de ilk ben şikayet ediliyorum:) O yüzden sütten ağzım yandı artık öğrendiklerimi sadece kendi bebeğime uygulayacağım:)
Ama her yerde de ilk ben şikayet ediliyorum:) O yüzden sütten ağzım yandı artık öğrendiklerimi sadece kendi bebeğime uygulayacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?