2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahh bir bilsem :))) aralık sonuyla ocak başı arasında fark varsa ocak başı ve sonu arasındada fark var dedimde çok güldürmüşüm onları saçmalıyormuşuz biz..

selaaam ben geldim kızlar.dilek ben hatırlarsınız faceden:))
bende en başta ayrıldım gruptan.istemeseydik kabul etmezdik sizi yazmışlar kafam attı

Cnm ne kadar veriyosunuz peki?? Herhangi bir ozel sigorta varmi?
Evt aslinda keci sutu daha mantikli acaba gunluk keci sutu varmidir

hosgeldınıız ne oldu yaw bi gün girmedm karısmıs ortalık yıne:44:
canim, bi arkadas -sanirim grubun eskilerinden- bi mesaj yazdi, "grupta ocak annesi olmayanlar cogaldi, 5 aylik olanlar, nisanda dogum yapmislar doldu. konular uzuyo, baska yerlere kayiyo, aradigimizi yazdigimizi bulamiyoruz" gibi. bunun ustune de millet konuyu dagitti da dagitti, yok efendim ozel sohbet yerine donmus, aralik anneleri buyuyk bebeklerini kiyaslarsa bu is nasil olurmus. eski halini ozluyolarmis grubun falan...

buradaki olay olunca herkes oraya gitti biliyosun bi anda kalabaliklasti ve sohbet de samimilesti. gule oynaya konusuyoduk ama pek cok kisi rahatsiz olmus gruplasma oldu falan dediler...
bi de baya isim falan verdiler oyle olunca ayrildi baya birileri sanirim...

sahsen ben tecrubelı yanı bızden büyük bebegı olan annelerın tecrübelerını okumayı seviyorumlütfen rica edıyorum burda herkes deneyımlerını yasadıklarını paylassın zaten amac bu degıl mı bilmedıgımız seylerı heyecanları sevinçlerımızı burada paylasmak :13:özelıkle marmelattenn yazdıgı biçok seyden yararlandm

Ama her yerde de ilk ben şikayet ediliyorum:) O yüzden sütten ağzım yandı artık öğrendiklerimi sadece kendi bebeğime uygulayacağım:)

katiliyorum canim sana, amac deneyim paylasmak sonucta
ama iste herkesin bos vakti fazla olmayinca konusulanlari takip etmekte zorlanmislar. bazi mesajlasmalarda birbirimize laf atiyoduk, sohbet ediyoduk. bunu gruplasma olarak algilamislar, konuya katilmak yerine..! marmelatte de demis zaten, ismini verdiler, bikac kisinin daha, ceneleri dusuk oldugu icin onlarin yorumlari cogunlukta kaliyodu, eski grup uyeleri alisik olduklari duzen bozulunca boyle bi anda iclerini dokuverdiler...

bazi arkadaslar gayet olumlu bir dille de anlatmislar dertlerini ama bazilari da "istemeseydik sizi gruba dahil etmezdik", "ayrilirsaniz cok da tin, bizi enterese (!) etmez" gibi tabirler kullaninca ipler koptu tabi..

ben de baktim bu yorumleri begenenler bizimkileri begenenlerden daha cok, cogunluk istemiyorsa ben de giderim dedim cunku memnundum o halinden grubun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…