2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin:) okurken ne zaman yazdım bunları dedim resmen o kadar aynı ki ama biz sebamed şampuan kullanıyoruz sabun yerine:) bir de 17 ocakta geldi bizimki

aranızda henüz regl olan yok sanırım.. yada benim sorunumu tecrübe eden yok

benım kızım 27 gun erken dogdu 2680 44 cm boyu vardı bıde sarılık oldu kırk gun emmedı gıdıklaya gıdıkla uynadırdık sagdım ama anne sutunden vaz geçmedım
Cnm bizimde oyle 40 gun anne sutu sariligi oldu zorla uyandiriyordum emmesi icin cok cabaladim oyle oyle alisti allaha sukur

Yok cnm ben bir fark gormedim daha cok su ic ve gunde bir tane vita malt icecegi ic istersen...

Kizlar ankarada olan varmi nereye hangi doktora goturuyorsunuz ne kadar veriyorsunuz?
Ben ankara pedimerke gidiyorum dr tuncer bey 70 tl veriyorum
Daha once medikanaya gidiyodum orasi cok bozulmus memnun kalmadim....

Birde bebisimin gozleri sulaniyor bazen ozellikle sag gozu hatta bazen akiyor doktora sordum, goz tikanikligi olur bebeklerde masaj yap gecer dedi ama gecmedi

Burun tikanikligi bizdede bu ara daha fazla dokturun verdigi deniz suyunu kullaniyorum tonimermi ne oyle bisi

Ankara hala soguk, kisa kollu citcitli atlet ustene bur uzun kollu altinada bir kat esifman alti bir tane corap guydiriyorum daha soguk oldugunda ustune bir tane penye yelek giydiriyorum..

Ek gida hazirlaeken cam rende yada plastik suzgec yada tulbent kullanin diyorlar, mikser falan bicak oldugu icin vitamini olduruyormus

Yogurdu hangi sutten yapiyorsunuz??? 2 gun kullanabilirmiyiz yaptigimiz yogurdu bozulurmu acaba bana doktorum AOC gunluk sutunu onerdi

bende ıstanbul buyukcekmecede oturuyorum.. burası cok ruzgarlı oldugu için dısarı cıktıgımızda gozlerı hemen kızarıp sulanıyo hatta akıyordu.. benım dr gozunu ılıksuyla pamukla sıl dedı keza bu cayda olabılır ki cay daha etkılı oluyor... bn ole yapıyorum en fazla 1 saate geçiyor bızım burun tıkanıklıgımız gecti.. ama sınomarın kullandık cokda etkılı oldu..
ben devlet hastanesıne gıdıyorum drm cok ıyı

ben ankaradayım özel de doğum yaptım bilgi hastaneisnde ama kızımı kontorle seincna devet hastanesine götürüyorum şahane iigli drları var tesdüfen gitmiştik bir gece ve artık oraya devam sonuçta devletin dr ları en çok ve farklı hasta gördükleir için daha iyiler ve çok ilgilier evde sütçüden alıyorum yoğurdu ama ek gıdaya başlamadı kızım öpüyorum sizleri

hayırlı kandiller herkese..Rabbim günahlarımızı affetsin, evlatlarımıza ve bize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Selam;

Bende Ankara'dayım, kızım 4 aylık, Medicana'dan bende memnun kalmadım, şu an Başkent Hastanesi Prof.Dr.Murat Derbent'e gidiyoruz, çok memnunum, kesinlikle çok ilgili tavsiye ederim, aylardır aradık en sonunda doğru doktoru bulduk diye düşünüyorum.

Burun tıkanıklığı ve göz temizliği için bizde doğduğundan beri serum fizyolojik kullanıyoruz, ilk 2 ay devamlı çapaklanıyor ve gözleri yaşlanıyordu. Her gün devamlı masja yaptım, geçti çok şükür bişi kalmadı.

Yoğurta henüz başlamadım ama mayalamak için AOÇ Keçi yoğurdu, süt içinse AOÇ nin keçi sütünü kullanacağım. İlk sene doktorlar inek sütü tavsiye etmiyorlar.

facete olaylar olaylaar!! herkese merhaba!

ne iyi etmissin antidepresif burayi tekrar acmakla, baba evine donmus gibi oldum

Alemsin Gamze, tutamadım kendimi güldüm:)) Orda burda hiçbiryerde istenmiyorum:)) Ben de sadece kendime ait bi blog falan açayım diyorum, kendim çalıp kendim oynayacağım:)) Kendim yazıp kendim okuyacağım:))

Bende demin gördüm tartışmaları çok saçma onlar bizden daha tecrübeli olduğu için aksine daha iyi bizim için gibisinden şeyler yazdım banada kızmışlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…