2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım ya evet hiç görüşemıyoruz eski günleri özlüyorum valla:ssz:sen nasılsın doruk nasıl iyidir inşallah:emir_bebek:

doruk çook iyi canım maşallah oğluşuma:) bir kaç gündür çok huysuzdu sinirliydi ataktaymış oğlum şimdi daha iyi ama hala biraz yaşlı dedeler gibi takılıyor olsun idare ediyoruz:1: sen nasılsın canım? evet önceden zor okurdum sayfaları şimdi ilerlemiyor bile

Merhaba kızlar :3:bende ocak annesiyim 26 ocakta oğlımu kucağıma aldım.önceden de sizleri takip ediyordum ama yazamıyordum.Hele lymonata ya bayılıyordum samimi ve içten güzel paylaşımlarda bulunuyordunuz ama eskisi gibi değil form tam bende katılayım dedim ama hiç kimse yazmıyor artık:5:

canım hoşgeldin güle güle büyüt oğlunu biz 3 gün büyüğüz sizden:1: güzel sözlerin için de çok teşekkürler :16:

doruk çook iyi canım maşallah oğluşuma:) bir kaç gündür çok huysuzdu sinirliydi ataktaymış oğlum şimdi daha iyi ama hala biraz yaşlı dedeler gibi takılıyor olsun idare ediyoruz:1: sen nasılsın canım? evet önceden zor okurdum sayfaları şimdi ilerlemiyor bile

canım iyiyim çok şükür kızımla ugrasırken 1 gün nasıl bitio inan farkına bıle varmıyorum artık daha cok onunla konusmamı ilgilenmemı ıstıyor yan dönüyordu zaten uzun süredir simdi yüzüstü dönmek istiyor beceremeyince cıldırıyor cadı :9:haftaya asılmız var işte o zaman bir iki gün huysuz olur sanırım :4:

mrb kızlar ben foruma yeni katıldım bende ocak annesıyım kızım bana yılbası hedıyesı oldu yılbası gecesı 01:15 te dogu musade varsa bende aranıza katılmak ıstıyuorm..

hoşgeldin cayli bende yeniyim:) istersne beişin gelişmlerini vs söylemekle başlayaım bu arada rotavirisü aşısının 2. si geldi bizim yaptıran varmı kızlar

salya durumumuz cok fena bu aralar... gunde 10 defa önluk degıstırıyoruz... ayrıca ellerı sureklı agzında.. dişlik oyuncaklara alıştırmaya calışıyorum ama bir iki agzına soktuktan sonra atıyor onları, ellerı daha tatlı gelıyor sanırım..

tam donemiyor hala.. vucudunu yana doğru S yapabiliyor...fakat ellerıne hakimiyet gitgide arttı bir hamlede istediğini tutabiliyor..

biz yemek yerkn oda bizim yediklerimizden yemek istiyor aglıyor.. tabaklara elini sokup agzına goturusu var gulmekten olursunuz...

banyoda hala başını yıkarken aglıyor basının yıkanması hiç hosuna gitmiyor... gitti gidiyordan bebek banyo sapkası aldım biraz azaldı, ama o aglama beni panik yapıyor..

anne sutu devam, gunde bir ogun ek besıne geciş için bir iki kaşık, meya, sebze corbası, yada yogurt..

wewellin yogurt yapma makinasını aldım çok memnunum.. gunluk AOÇ sutunden iki kase yapıyorum geceden koyuyorum sabaha oluyor..

gunde biberonla biraz su veriyorum.. yazık okadar salya akıyor su kaybetmesın yavrum..

popişimizdeki catlak tam gecmedı..:( bepanthene devam...

prima - 4 numara kullanıyoruz..

3770gr dogdu su an sanırım 7500 civarıı

3-6 ay kıyafetler giyoyoruz.. ama bazen 6-9 da oluyor.. ben artık 6-9 alıyorum..

banyoda sadece sebamed sabun kullanıyorum... sabunu rendeledim.. istediğim kadar alıp oyle kullanıyorum..

oglumun cildi hassas oldugu için atopik dermatit.. mustelanın nemlendiricisini tum vucada gunde 3 defa..

şimdilik bu kadar annneler optum cok bebişlerimizi alllah kotuuklerden korusunn :)

Merhaba kizlar, uzun zaman oldu girmeyeli. 23 ocakta geldi oglum suan ikimiz de cok iyiyiz. Emziremiyorum sutum kesildi:(( mama veriuorum kuzuma.

Banyo yaparken hic aglamiyor. Cunku birlikte bici bici yapiyoruz. Banyoya plastik sandalye koyuyorum oturup kucagima aliyorum kuzumu ayaklarindan basslayarak konusa konusa yikamaya basliyorum, en son kafasi. Masallah cikinca agliyor ciktim diye:)))

:emir_bebek::nazar:

günaydın arkadaşım. ben 2012 şubat annelerinde yazıyorum fakat oğlum 22 ocakta geldi ve böylelikle bende 2012 ocak annesi oldum, baktım senin bebişinde bugün tam 4 aylık olmuş. bende size yazsam, aranıza katılsam olur mu?:26:

canım isteyen herkese yerimiz var sohbetimize katıl sende:3:

herkese selam arkadaşlar konumuz buraya taşınmış ne oldu bilmiyorum bu arlar iş çok yoğuuuuuuuuuunn abartılı vede misafirrr giremedimmm.

biraz arabesk olacak ama duyunca inanamadım çok kırıldım ve çokk üzüldümmm.

ben doğum kilolarımı veremiyorum ömrüm boyunca hep zayıftım çıtı pıtı idim hep ablama kayınvalidem senin kaç çocuğun maşalllah tığ gibisin kardeşin bir çocuk doğurdu yarma gibi oldu demiş inanamadım gözlerim doldu ablam zorla söyledi bana dumur oldum canlarım yaaa etkisinden kurtulamıyorumm nasıl bir insanlık yarabbim.

herkese selam arkadaşlar konumuz buraya taşınmış ne oldu bilmiyorum bu arlar iş çok yoğuuuuuuuuuunn abartılı vede misafirrr giremedimmm.

biraz arabesk olacak ama duyunca inanamadım çok kırıldım ve çokk üzüldümmm.

ben doğum kilolarımı veremiyorum ömrüm boyunca hep zayıftım çıtı pıtı idim hep ablama kayınvalidem senin kaç çocuğun maşalllah tığ gibisin kardeşin bir çocuk doğurdu yarma gibi oldu demiş inanamadım gözlerim doldu ablam zorla söyledi bana dumur oldum canlarım yaaa etkisinden kurtulamıyorumm nasıl bir insanlık yarabbim.

benim kocamda göbegıme taktı:5:koçum fln dıo resmen cıldırıyorum yaa :47:

Back