- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.501
merhaba güzel anneler:) yeni arkadaşlar gelmiş hoşelmişler:) kübracığım nasılsın canım bir türlü denk gelemiyoruz ya senle
iyiyim canım ya evet hiç görüşemıyoruz eski günleri özlüyorum vallasen nasılsın doruk nasıl iyidir inşallah
Merhaba kızlarbende ocak annesiyim 26 ocakta oğlımu kucağıma aldım.önceden de sizleri takip ediyordum ama yazamıyordum.Hele lymonata ya bayılıyordum samimi ve içten güzel paylaşımlarda bulunuyordunuz ama eskisi gibi değil form tam bende katılayım dedim ama hiç kimse yazmıyor artık
doruk çook iyi canım maşallah oğluşuma:) bir kaç gündür çok huysuzdu sinirliydi ataktaymış oğlum şimdi daha iyi ama hala biraz yaşlı dedeler gibi takılıyor olsun idare ediyoruzsen nasılsın canım? evet önceden zor okurdum sayfaları şimdi ilerlemiyor bile
canım hoşgeldin güle güle büyüt oğlunu biz 3 gün büyüğüz sizdengüzel sözlerin için de çok teşekkürler
hoşgeldin cayli bende yeniyim:) istersne beişin gelişmlerini vs söylemekle başlayaım bu arada rotavirisü aşısının 2. si geldi bizim yaptıran varmı kızlar
Biz yarın yaptırıcaz canım.
günaydın arkadaşım. ben 2012 şubat annelerinde yazıyorum fakat oğlum 22 ocakta geldi ve böylelikle bende 2012 ocak annesi oldum, baktım senin bebişinde bugün tam 4 aylık olmuş. bende size yazsam, aranıza katılsam olur mu?:26:
herkese selam arkadaşlar konumuz buraya taşınmış ne oldu bilmiyorum bu arlar iş çok yoğuuuuuuuuuunn abartılı vede misafirrr giremedimmm.
biraz arabesk olacak ama duyunca inanamadım çok kırıldım ve çokk üzüldümmm.
ben doğum kilolarımı veremiyorum ömrüm boyunca hep zayıftım çıtı pıtı idim hep ablama kayınvalidem senin kaç çocuğun maşalllah tığ gibisin kardeşin bir çocuk doğurdu yarma gibi oldu demiş inanamadım gözlerim doldu ablam zorla söyledi bana dumur oldum canlarım yaaa etkisinden kurtulamıyorumm nasıl bir insanlık yarabbim.
benim kocamda göbegıme taktıkoçum fln dıo resmen cıldırıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?