- Konu Sahibi antidepresif
- #31.461
Kizlar benide araniza alin 5 ocak erkek bebisim
Anne sutune devam ediyoruz yanliz dogdugundan itibaren birkac sikintimiz oldu.. Anne sutunden dolayi gunde cok fazla ve sivi kaka yapiyor gecenlerde kakasinda kan vardi doktora goturdum popisinde catlak olmus krem verdiler anestol ve oturma banyosu fakat bir ay oldu hala gecmedi, birde ara ara yuzunde minik sivilceye benzer kizariklar ve kurumalar oluyor nemlendirici verdiler onun icinde yogun bir sekilde kullaninca geciyof fakat bir sure sonra tekrar cikiyor, doktor beyaz tenli bebeklerde bebek egzamasi olur sonra gecer dedi fakat yinede sinirimi bozuyor ben yinede bir alerji uzmanina gostercem.. Bunun disinda bebegim uykusu geldiginde huysuzlasiyor ben kucagimda iki pispisliyorum bazen emzikte veriyorum tam uykuya dalmadanda yatagina yatiriyorum uyuyor.. Aksam 10 gibi uyuyor 6 gibi uyaniyor biraz emip altini degistiriyorum biraz oyun halisinda oynuyor 9 gibi tekrar uyuyor 11 de kalkiyor emiyor biraz oyun evde kucakta gezme ust bas bakim kremler derken 2-3 saat geciyor saat 2 gibi yatip 3-4 gibi uyaniyor saat 4 den sonra oyun emme banyi babayla oyun aksam 10 gibi uyku yani uyku duzenimiz boyle
Banyomuzu 2 gunde 1 yapiyoruz sebamed urunleriyle kizarmalardan dolayi ilik suyla ve lif kullanmadan...
Bu arada ek gidaya gectim yavas yavas simdilik gunde bir öğün yogurt yada elmasuyu veriyorum.. Daha sonra sebze corbasida verecegim... Kakasinda catlak sebebiyle daha fazla ishal gibi olup kotu olmasindan korkuyorum...Bu arada chicco pollynin mama sandalyesisi aldim dort yasina kadar kullanabiliyormussun ara ara ona oturtup yediriyorum yada duck tv diye bir kanal var bebekler icin onu izletiyorum gunde 15 dk falan...su an donemiyor ama yana dogru kivrilip s oluyor, kahkaha atiyor agular bugular seklinde yanit veriyor kisileri sanki ayirt ediyor... Aklima gelenler simdilik bunlar.
Benim sorum kizlar anne sutu alan bebekleriniz gunde kacdefa kaka yapiyor kivami ve kokusu nasil birde kizarik ve sivilce seklinde kabarik ve kuruluklar oluyormu sizde??
değişiyor ama ortalama 3-4 kere yapıyordu, son bir kaç gündür 5-6 kere yapıyordu hafif ishaldi bu gün tekrar düzelmiş gibi. kızarıklıklar üvcudunda isilik şeklinde oluyor ama sivilce gibi şeyler artık yok, ilk doğduğu zamanlar vardı