- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- 123
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.481
canm gerçekten 2 çoçuk olnca çok zor oluyomşş kızımn huyu çok degişti çok şımarık oldu oğlum tam tersi çok ağırr bi bebek ikisi arasında debge kurmaya çalışıyorum ama çok yıpranıyorumcanım merhaba nasılsın ne zamandır yoktun? umarım iyisindir hamileliğimizde sık sık geliyordun ne güzel
slm kızlaar nasılsınız dicemm ama artık hiç kimsecikler yok burdaoff kafam karıstı dün regl olmam lazımdı ama tık yok düzensizlik ne kadar sürerki acaba:44:aslında 2 aydır düzenli olarak aynı tarihte oluyordm ama:18::18:
geçmiş olsun canım, benim doktorum da 6 aycılardan sanırım. bişey vermiyorum oğluma. 6 aya kadar oturtma dedi. demiri de sağlık ocağından verdiler. ferro sanol. aç karına 6 damla veriyorum. yüzünü buruşturuyo ama hiç kusmadı. kitap kumaş kitaplardan mı?
Bende ilk kez gecen ay 5 gun suren regl oldum bu ay henz olmadim sanirim tekrar duzene girmesi zAman alacak bu arada göbek siyah cizgim hala tam olarak gecmedi keseleyemiyorumda orayi tam olarak sezaryandan dolayi hissilik ve hafif agri oluyor ne zaman gececek acaba
Ben hamile kalmadan once 65-63 kiloydum, 83 kilo ile doguma gittim, dogumdan 2 gun sonra 5 kilo vermistim, 1 ay boyunca geceleri su icinde kaliyordum yattigim yerde sanirim vucudum odemi bu sekilde atti 5 kilo daha verdim su an 73 kiloyum
Hamile kalmadan once hic gibegim yok su an bildigin bir gobegim ve sirtimda oturunca beliren kivrimlar var artik emzirdigim icin su an diyete baslamiyorum doktorda diyet falan yapma diyor zaten ama mutlu degilim kilolarla eski kiyafetlerim olmuyor ama nApalim bebis biraz buyusun en onemlisi o suanda
Birde gobekte 2-3 yerde catlak o kadar catlak kremine ragmen!
Evlendigimde kendimi buyumus kadin gibi hissetmiyorsum dogumdan sonra hissetmeye basladim tuhaf bir duygu.. Cagla sikel gibi olmak var yaa off
karnımdaki o iğrenç siyah çizgi benim de geçmedi hala üff ben 50 ile hamile kalmıstım 70 kiloyken doğurdum şu an 56 kiloyum ama hep kollarım bacaklarım zayıflıyo sanki göbeğim hala duruyo bana da hala kızmısım gibi geliyo annem filan sen koskoca kadın oldun artık deyince kızıyorum bana kadın deme kötü hissediyorum kendimi diyorum:)
kızlar artık buradamıyızz :)
artık eski tadı kalmadı topiğimizn ama yınede elimizden geldiği kadar muhabbetimizi sürdürmeye calısıyoruz canım:26:
kızlar sezaryen olanlar ilk adetinizi nezaman oldunuz duyduğuma gör sular seller gibi geliyormuş korkmaya başladım bide yolda başlamasın adetimiz yanarız valla :18:
kızlar sezaryen olanlar ilk adetinizi nezaman oldunuz duyduğuma gör sular seller gibi geliyormuş korkmaya başladım bide yolda başlamasın adetimiz yanarız valla :18:
canım 52. günde oldum 3 gün hafşifti 2. 19 nisan işte o çok oldu ama olmamaktan iyidrkızlar sezaryen olanlar ilk adetinizi nezaman oldunuz duyduğuma gör sular seller gibi geliyormuş korkmaya başladım bide yolda başlamasın adetimiz yanarız valla :18:
hoşgeldin canım benim oğluşumda 17 ocakda doğdu
eskiden 3 - 4 günde bir girerdim kızımdan vakit buldukça ve eyvaaaaahhhh derdim o kadar sayfa konuşmuş olurdunuz ki arada bişey kaçırmim diye geri dönüp hepsini okurdum
şimdi kimsecikler yazmıyo
acaba başka yerden mi devam ediyolar konuşmaya bizede haber versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?