2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

walla bn 2 ocakda doğum yaptm 54 kiloyla hamile kaldim 63 kiloyla doğum yaptm şimdi 52 kiloyum emziriyorum :) ve kilo weremiycem die çok korktum ama diyete bile gerek kalmadan süzüldm gece gündüz uyku yok ve hep kucagımda doğal tabi :S

canım merhaba nasılsın ne zamandır yoktun? umarım iyisindir hamileliğimizde sık sık geliyordun ne güzel
canm gerçekten 2 çoçuk olnca çok zor oluyomşş kızımn huyu çok degişti çok şımarık oldu oğlum tam tersi çok ağırr bi bebek ikisi arasında debge kurmaya çalışıyorum ama çok yıpranıyorum

ilk zamnlar olur düzenszlikk

ben 69 la hamile kaldım 79 la doğuma gittimm şuannnnn tamm 58 kiloyummm ne göbek kaldı ne popişş çok mutluyum tek destegim evde spor yaptım düzenli neticesini kısa sürde aldımmm

damlayı kaşığa alınca su katıyorum ve arkasından 2,3 kaşık su veriyorum benim bile midemi kaldırıyor kokusu.

karnımdaki o iğrenç siyah çizgi benim de geçmedi hala üff ben 50 ile hamile kalmıstım 70 kiloyken doğurdum şu an 56 kiloyum ama hep kollarım bacaklarım zayıflıyo sanki göbeğim hala duruyo bana da hala kızmısım gibi geliyo annem filan sen koskoca kadın oldun artık deyince kızıyorum bana kadın deme kötü hissediyorum kendimi diyorum:)

bende senın gibiyim eşimde bunu bildiği için bazen sen cocuklu bi kadınsın fln diye takılıo sinir oluyorum

kızlar sezaryen olanlar ilk adetinizi nezaman oldunuz duyduğuma gör sular seller gibi geliyormuş korkmaya başladım bide yolda başlamasın adetimiz yanarız valla :18:

kızlar sezaryen olanlar ilk adetinizi nezaman oldunuz duyduğuma gör sular seller gibi geliyormuş korkmaya başladım bide yolda başlamasın adetimiz yanarız valla :18:

Ben spinal sezeryanla doğum yaptım..Yaklaşık 4 ay sonra adet oldum..Kendi adıma konuşmam gerekirse her zamankinden az daha fazla oldu..Yani öyle aşırı birşey yok..Rahat ol yani..

ben ilk adetimi 2 ay sonra oldum ve fazla oldum.öyle aşırı değil.belkide ben eskiden çok az olurdum.şimdi ki bana fazla geliyor.

eskiden 3 - 4 günde bir girerdim kızımdan vakit buldukça ve eyvaaaaahhhh derdim o kadar sayfa konuşmuş olurdunuz ki arada bişey kaçırmim diye geri dönüp hepsini okurdum
şimdi kimsecikler yazmıyo

acaba başka yerden mi devam ediyolar konuşmaya bizede haber versinler

Merhaba kızlar bende ocak annesiyim 26 ocakta oğlımu kucağıma aldım.önceden de sizleri takip ediyordum ama yazamıyordum.Hele lymonata ya bayılıyordum samimi ve içten güzel paylaşımlarda bulunuyordunuz ama eskisi gibi değil form tam bende katılayım dedim ama hiç kimse yazmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…