- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.461
Kizlar benide araniza alin 5 ocak erkek bebisim
Anne sutune devam ediyoruz yanliz dogdugundan itibaren birkac sikintimiz oldu.. Anne sutunden dolayi gunde cok fazla ve sivi kaka yapiyor gecenlerde kakasinda kan vardi doktora goturdum popisinde catlak olmus krem verdiler anestol ve oturma banyosu fakat bir ay oldu hala gecmedi, birde ara ara yuzunde minik sivilceye benzer kizariklar ve kurumalar oluyor nemlendirici verdiler onun icinde yogun bir sekilde kullaninca geciyof fakat bir sure sonra tekrar cikiyor, doktor beyaz tenli bebeklerde bebek egzamasi olur sonra gecer dedi fakat yinede sinirimi bozuyor ben yinede bir alerji uzmanina gostercem.. Bunun disinda bebegim uykusu geldiginde huysuzlasiyor ben kucagimda iki pispisliyorum bazen emzikte veriyorum tam uykuya dalmadanda yatagina yatiriyorum uyuyor.. Aksam 10 gibi uyuyor 6 gibi uyaniyor biraz emip altini degistiriyorum biraz oyun halisinda oynuyor 9 gibi tekrar uyuyor 11 de kalkiyor emiyor biraz oyun evde kucakta gezme ust bas bakim kremler derken 2-3 saat geciyor saat 2 gibi yatip 3-4 gibi uyaniyor saat 4 den sonra oyun emme banyi babayla oyun aksam 10 gibi uyku yani uyku duzenimiz boyle
Banyomuzu 2 gunde 1 yapiyoruz sebamed urunleriyle kizarmalardan dolayi ilik suyla ve lif kullanmadan...
Bu arada ek gidaya gectim yavas yavas simdilik gunde bir öğün yogurt yada elmasuyu veriyorum.. Daha sonra sebze corbasida verecegim... Kakasinda catlak sebebiyle daha fazla ishal gibi olup kotu olmasindan korkuyorum...Bu arada chicco pollynin mama sandalyesisi aldim dort yasina kadar kullanabiliyormussun ara ara ona oturtup yediriyorum yada duck tv diye bir kanal var bebekler icin onu izletiyorum gunde 15 dk falan...su an donemiyor ama yana dogru kivrilip s oluyor, kahkaha atiyor agular bugular seklinde yanit veriyor kisileri sanki ayirt ediyor... Aklima gelenler simdilik bunlar.
Benim sorum kizlar anne sutu alan bebekleriniz gunde kacdefa kaka yapiyor kivami ve kokusu nasil birde kizarik ve sivilce seklinde kabarik ve kuruluklar oluyormu sizde??
bende aynı soruyu sorcaktım:)
bizimde aynı ve 4 gündür çok huysuz kızım ayrıca ek gıdaya geçeniniz varmı 24 ocak doğumlu kızım birde son olarak aranızda evde yoğurt mayalayan varmı var ise sıcaklığını naısl ayarlıyorsunuz
merhaba arkadaşlar
biz küçükken annem öksürük için asla ilaç kullanmazdı öksürük başlar gibi olunca hemen eline küçük bi el havlusu birde kuru bi sabun alırdı sabunu havluya iyice sürersi sabunlu tarafı sırtımıza gelecek şekilde atletle vücudumuz arasına koyardı havluyu akşam yatarken bi iki gece dene bizde hep geçerdi annem bizi antibiyotiksiz büyüttü darısı başımıza olsun
bu arada benimde kızım 2 gecedir 2 saatte bir uyanıp emmek istiyo ve telaşlanmaya başladım sütle alakalı bişey mi yetmiyo mu acaba diye gece 1 den öncede gece uykusuna geçmiyo
aaaaa birde sizlerinde aklında bulunsun geçenlerde çilek yemeyi biraz abartmış olucam ki kızımın heeeeeeeeeer yeri minik minik kırmızı nokta oldu bazısı sütten geçmez diyo bazısıda geçer diyo doktor kontrolume gittiğimde geçer dedi biraz daha dikkat et yiyeceklerine dedi çileğe dikkat yani :)
Kizlar bugun cildiyeciye gittim prof dr omer can kalayci, alerji testi yapti deriden herhangi bir besine alerjisi cikmadi fakat yinede tahmin edilemeyen bir besine alerjisi olabilir sen yinede deneme yanilma yontemiyle yediklerine dikkat et dedi!! ya ne anlami varsa o testin o zaman anlamadim.. sonuc olarak bebeginin teni hassas atopik dermatit olmus zamanla gecicek ama vucudunda ara ar tekrar cikabilir kaybolabilir tekrar cikabilir dedi takip edeceksin vucudunu surekli nemli tut mustelanin stelapia serisine devam et dedi.. Su anki kizariklarin gecmesi icinde kortizonlu krem verdi, kortizon miktarinin cok az oldugunu sadece 2 gun kullanacagimi soyledi tekrar cikarsa kremi ornegin 1 ay sure ara verdikten sonra kullan dedi.. Vucudun daha nemli olabilmesi icin hergun ilik su banyosu yap islak islak nemlendiriciyi tum vucuda sur dedi.. Umarim gecer sinir bozucu bir durum allah bebislerimizi korusun
Biz anne sutu aliyoruz ama doktorum ek besine alisabilmesi icin 4. Aydan itibaren elma suyu yogurt ve sebze corbasi verebilecegimi soyledi ben gunde 2-3 kasik tattiriyorum, zaten bu doktorlarin hepsi farkli seyler diyor kime inanacagima bilemiyorum kimisi 6 ayci kimisi 4 ayci..
Bu ikilem bebegin oturmasi icinde gecerli.. Ben su an yavas yavas destekli oturtmaya basladim..
Oyuncak olarak oyun halisi, oyun halisina asilan birkactane daha ek oyuncak aldim, cngirak dis kasima oyuncaklari, birde bir tane renkli masal kitabi aldim kucagimdayken sayfalari degistirerek okuyorum hisuna gidiyor ama onun en buyuk oyuncagi ben ve babasiyim sanirim bizim onunla ilgilenip konusmamiz hosuna gidiyor cevap vermek icin hirslaniyor agzini oynatip diliyle sesler cikarmaya calisiyor komik oluyor...birde surekli kucakta evi dolasmak cok hisuna gidiyor
Demir ilacina basladinizmi? Markasi ne gunde ne zaman ve vasil veriyorsunuz denemek icin birgun verdim o gun cok kustu
Kizlar bugun cildiyeciye gittim prof dr omer can kalayci, alerji testi yapti deriden herhangi bir besine alerjisi cikmadi fakat yinede tahmin edilemeyen bir besine alerjisi olabilir sen yinede deneme yanilma yontemiyle yediklerine dikkat et dedi!! ya ne anlami varsa o testin o zaman anlamadim.. sonuc olarak bebeginin teni hassas atopik dermatit olmus zamanla gecicek ama vucudunda ara ar tekrar cikabilir kaybolabilir tekrar cikabilir dedi takip edeceksin vucudunu surekli nemli tut mustelanin stelapia serisine devam et dedi.. Su anki kizariklarin gecmesi icinde kortizonlu krem verdi, kortizon miktarinin cok az oldugunu sadece 2 gun kullanacagimi soyledi tekrar cikarsa kremi ornegin 1 ay sure ara verdikten sonra kullan dedi.. Vucudun daha nemli olabilmesi icin hergun ilik su banyosu yap islak islak nemlendiriciyi tum vucuda sur dedi.. Umarim gecer sinir bozucu bir durum allah bebislerimizi korusun
Biz anne sutu aliyoruz ama doktorum ek besine alisabilmesi icin 4. Aydan itibaren elma suyu yogurt ve sebze corbasi verebilecegimi soyledi ben gunde 2-3 kasik tattiriyorum, zaten bu doktorlarin hepsi farkli seyler diyor kime inanacagima bilemiyorum kimisi 6 ayci kimisi 4 ayci..
Bu ikilem bebegin oturmasi icinde gecerli.. Ben su an yavas yavas destekli oturtmaya basladim..
Oyuncak olarak oyun halisi, oyun halisina asilan birkactane daha ek oyuncak aldim, cngirak dis kasima oyuncaklari, birde bir tane renkli masal kitabi aldim kucagimdayken sayfalari degistirerek okuyorum hisuna gidiyor ama onun en buyuk oyuncagi ben ve babasiyim sanirim bizim onunla ilgilenip konusmamiz hosuna gidiyor cevap vermek icin hirslaniyor agzini oynatip diliyle sesler cikarmaya calisiyor komik oluyor...birde surekli kucakta evi dolasmak cok hisuna gidiyor
Demir ilacina basladinizmi? Markasi ne gunde ne zaman ve vasil veriyorsunuz denemek icin birgun verdim o gun cok kustu
slm kızlaar nasılsınız dicemm ama artık hiç kimsecikler yok burdaoff kafam karıstı dün regl olmam lazımdı ama tık yok düzensizlik ne kadar sürerki acaba:44:aslında 2 aydır düzenli olarak aynı tarihte oluyordm ama:18::18:
yaa ben hala olmuyorum regli karnım kocaman hala hamile gibiyim 6. aya kadar regli olmamak veya düzensiz olması normalmiş ama bi olsam belki karnımın şişliği gider
slm kızlaar nasılsınız dicemm ama artık hiç kimsecikler yok burdaoff kafam karıstı dün regl olmam lazımdı ama tık yok düzensizlik ne kadar sürerki acaba:44:aslında 2 aydır düzenli olarak aynı tarihte oluyordm ama:18::18:
inşallah bişey yoktur canım sadece düzensizlikten olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?