- Konu Sahibi antidepresif
- #31.421
meerhaba kızlar uzaktan takip edıp sadece okuyordum ama bi baktım kkapanmış cok uzuldum derkenn burayı gördum çok sevındım :)) paylaşımlar cok guzel umarım eskisi gibi devam eder , artık kızımla bizde varızz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımın alt ön iki dişinın cıkacagı yeri bembeyaz olmuş sanki diş varmış gibi yahu erken degılmı daha:44:
erken cıkan dişler cabuk curuyo dıyolar ne kadar doğru bılmem tabii inşallah değildir
slm kızlar nasılsnz uzun zamn oldu girmeyeli 2 çoçuk oluncaa onalarla ilgilenmesi ev işi okul derken pek vakit bulamıyorum ama arada gircem yinee
AntidePresif canim tesekkurler yeni topic icin....
Lumonata kuzum ne oldu nie gelmek istemiyorlar anlamdim..eski muhabbete burdan devam edilir nolcakki..ben kalkaldim walla ozledim siziii muhabbeti..yePyeni seyler ogrenmeyi.uzulmek yokkk
kızlar beni de aranıza alın 17 ocakta doğurdum ben de:)
Hosgeldin tatlim..bebeginin cinsiyeti ne??
Lymonata canim sizin 4.ay asiniz ne zaman hangi tarihte.az once baktim 26mayis yaziyor bizim asi kartinda
merhaba kızlar 3 gündür girmiyordum, misafirim vardı neler olmuş ya çok üzüldüm
23 mayısta götürcem canım ben o gün bir işim var sağlık ocağı tarafında aşı da çıkar aradan sağlık ocağı uzak bize biraz da:)
aynen canım lymonatanın olmaması sinir sistemımızı alt üst etti ben sahsen cıkardım tırnaklarımı söylendım azıcık sonrası işte kapandı sayfamızneyse isteyen herkes buradan devam edebilir sohbetimize
bizimki de 29 mayısta uff canı yanck yine
kübracım canım günaydın oğluş uyurken bir bakayım dedim:) kızlar muhabete devam etmek istiyorlar tabi ama kırılmışlar gereksiz bir olay çok büyüdü çok güzel bir topikti bizim ki çok seviyordum ben ne güzel paylaşımlarda bulunuyorduk
canım merve nasıl bu arada keyfi yerinde mi
bizim ası kartında öyle yazıo du normal aylık saglık ocagındakı kontrolümüz var o 24unde:44:ben de şok oldum canım ya oğlanla gezmeye gitmiştim bir baktım siteye giremiyorum hoşgeldin sürprizi olmuş:) hiç kimsenin reklam yaptığı falan yoktu halbuki en güzel paylaşımın olduğu gruptuk belki de ne kavgamız var ne gürültümüz ne güzeldik yönetim haksızlık yaptı biraz.
ben de tam gününde götürmesem ki ya neden birkaç gün sonra götürüyorsunuz hepiniz bende mi öyle yapsam canım kafam karıştı şimdi