2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi girdim neymiş şu banlanmak ya anlamadım face ye girenlerimi uyarıyorlarmış ?dün temizlik falan öldüm yorgunluktan eski gücüm kalmamış artık bunu anladım havalar bi düzelsede yürüyüşe başlasam ne iyi olacak.

hannesevde ücretsiz izinmi aldın demişsin gördüm ne zamandır cevap yazamadım.evet bu pazartesiden itibaren 1 ay aldım erken dönmek istersen tekrar dilekçe yaz dediler seminerde başalmayı düşünüyorum bakalım artık.

Canım doktorun diğer dedikleri için bişey diyemem ama hamileliğimde diyetisyenim özellike kutu sütten uzak durmamı söylemişti. O yüzden ben hep çiftlik sütü kullanıyorum.

bende uzun ömürlü süt iyi değil diye biliyorum hele bir de el kadar bebeğe nasıl veririm

Kızlar selam, ek gıdaya başlayanlar arkadaşlar, yoğurt için keçi sütü öneriliyoor doktorlar tarafından, ilk mayalarken için de keçi yoğurdu var Aoç nin, aklınızda bulunsun, ben öyle yapacağım. Ankara'da bulunmayanlar da üzülmesin, onlıne satış mağazası var. Ana Sayfa

canım calpol için dr bana buzdolabının kapağında sakla demişti.şimdi havalar da ısındı evler sıcak dışarıda bozulur dedi..buzdolabında 6 aya kadar kullanabilirsin demişti

çoğu arkadaşımıza uyarı gelmiş ne saçma, burası bizler sayesinde dönüyor..şikayet edildiğine inanmıyorum şayet gerçekse öyle akıldan kıt insanlarla aynı topikte olmak istemiyorum, eğer şikayet eden yoksa modlar sırf FB yüzünden yaptıysa, kk gibi onlarca platform var hepimizi banlasınlar komple oralara geçelim!!

canım calpol için dr bana buzdolabının kapağında sakla demişti.şimdi havalar da ısındı evler sıcak dışarıda bozulur dedi..buzdolabında 6 aya kadar kullanabilirsin demişti

saol canım.. bende öyle yapıcam.. eşime sipariş verdim diğer ilaçla birlikte.. eski calpolu atıcam.. odada durdu şimdiye kadar kışın oda ısısı 26 dereceyi bulduğu oldu banyo yaptırırken falan.. şimdi 23-24 ama içim rahat olsun yenisini alınca buzdolabına koyarım. öyle kullanırım sadece uzun zamanlı biryere çıkarsam çantama koyarım ne olur ne olmaz..

ben de lymonatanın banlanmasına çok üzüldüm peki bu yasaklanma ne kadar sürüyo acaba ne saçma ya bebeklerimiz aynı gün doğduğu için onu sıkı takip ediyordum . uzun ömürlü sütlerin bırakın bebekleri yetişkinler için bile bi faydası olmadığı söyleniyo son zamanlarda içindeki koruyucu maddeden dolayıymıs yoğurt yapmak için taze inek sütü kullanmak en iyisiymiş ilaç konusuna gelince de artık yaz geldi oda sıcaklığında bozulur ilaçlar buzdolabı kapağında saklamak daha mantıklı geliyo bana da

Merhaba guzel anneler!
Dun esimin annesine gitmistik buraya hic bakamadim, gecmis anneler gunumuz kutlu olsun!

ilk disiniz hayirli ugurlu olsun, topigin de ilk disi bu degil mi?
bu uzun omurlu sut dedigin kutu sut mu?

annem birkac senedir dedigin gibi yapiyo, cidden guzel oluyo
ya birkac haftadir ben de yogurt denemeleri yapiyorum.
ilkinde katilasmadi, jole gibiydi. oyle olunca kati olan bi yogurtla deneyeyim dedim, cunku ilk mayaladigim yogurt kendinden cirpilmis gibi bir kivamdaydi. buradaki yogurtlar turkiyedeki gibi olmuyor.
2. ve 3. denememi de o kati yogurttan yaptim ama bu sefer bir gidim bile mayalanmadi, koydugum sut kaldi aynen o sivi kivamda, tadi madi da benzemedi biseye... var mi boyle bi ihtimal????!
acaba mayalanmamasi mumkun mu? yogurt yapma yontemleri okurken internette bi de soyle bir seye denk gelmistim; yogurt firmalari mayalama icin genetigiyle oynanmis bakteri kullaniyorlarmis, bu yogurttan bi daha yogurt mayalanamiyormus duydunuz mu boyle bir sey?? sutleri ziyan ede ede bi hal oldum

bana da ihtar gelmiş 2 ayrı mesaj göndermişler.
anladik sitelerini korumak istiyorlar ama cok yanlis bir yontem bence... nasil bir ihtar bu, ne deniyo mesajda??

f..k dan çok bahsediliyormuş yanlış yönlendirme yapıyomuşum.link vermiştimde ondanmış:44::44::44:

ilk disiniz hayirli ugurlu olsun, topigin de ilk disi bu degil mi?
bu uzun omurlu sut dedigin kutu sut mu?

sağol canım.. henüz patlamadı yeri ama belli geliyor.. yavrum çırpınıyor deli gibi.. sütünü zar zor içti sonra kucağımda dik halde inleye inleye uyudu.. damağı için ilacı alamadım yağmura yakalanacaktık.. babaya sipariş verdik.. akşama kadar fazla huysuzlanmaz inş..
sabah 7de uyandı 10,30da uyudu 15dk sonra uyandı.. bir yandan diş sıkıntısı bir yandan uykusuzluk perişan oldu..

bişi daha ekleyim ben ettim siz etmeyin..
eşim hipp'in birkaç meyve püresini almış.. erik püresi de vardı başta vermek istemedim hani bağırsakları çalıştırır o güzel de gaz yapıp ta rahatsız etmesinden korktum.. eşim de bişiy olmaz dedi öyle olsa 4.aydan itibaren yazmazdı üstüne falan diyince bende dün verdim biraz.. (yani pürenin nerdeyse yarısı kadar)
zart zurt gaz çıkarıyor.. bu sabah kaka yaparak uyandı saat 10,30a kadar toplamda 3 kez azar azar kaka yaptı.. sanırım eriğin etkisi.. midesinden de sesler geliyor sanırım dokandı biraz..

f..k dan çok bahsediliyormuş yanlış yönlendirme yapıyomuşum.link vermiştimde ondanmış:44::44::44:

pardon da nasıl bi yanlış yönlendirme yapmışsın ki cocuk degılızkı sen yada baska biri yanlış yönlendirme yapsa bile hemen onun dediğini yapalım hey allahım yaa neyse sinirlerim zıpladı yine

annem geçen gün hazır süzme yoğurtla mayalamıstı sütü güzel tutmustu ben henüz denemedim yoğurt yapmayı ama sütün sıcaklığını iyi ayarlamak işin püf noktasıymıs annem öyle diyo:)

Hanımlar bebekleriniz kaç saatte bir emiyor ve kendi kendilerine uyumayı başarıyorlar mı? Oğlum 19 ocak doğumlu ve kendi kendine uyumuyor. Memede uyumaya bayılıyor bundan vazgeçirmek için sallıyorum. Gece 12den önce asla uyutamıyorum. Uyusa da uyanıyor. Gündüz uykuları kısa kısa. Bazı geceler güzel uyuyor ama bazı geceler çok uyanıyor ve mutlaka her kalktığında yeniden emmek istiyor. Uyumayı öğretmeyi düşünüyorum ama ağlamasına dayanmak çok zor. Sizler neler yapıyorsunuz? Uyku eğitimi vermeyi düşünüyor musunuz? Trcy Hogg'u okudum.
tracye göre Aliyi her sabah 7 de uyandırıp yarım saat emzirip 9 9,30ta da uyuması için yatağına bırakıp! 11e kadaar uyutursam 11de yeniden beslersem ve bu böyle devam ederse akşam 7buçukta öpüp yatağına koyacağım sabaha kadar uyuyacak. uyumayıp ağlayınca kucağıma alıp susunca yeniden yatağına bırakırsam ağlaamalarına tahammül edip sabır gösterirsem ve arada asla beslemezsem başarırım. of yazarken kolay da yaparken çok zor. sanırım başaramayacağım:;(

canım ilk hatan sallamak.. kesinlikle sallama.. ileride sırf sallanmak için uyanır.. bebeği 7 aylık olan başka bir anne bu dertten yakındı..
ki sallanan çocukları da görüyoruz en az 2-3 yaşına kadar her uykusu salllanarak sağlanıyor..
evet çok sabır isteyen bir durum ama 3-5 gün katlanacaksın sonra sen rahat edeceksin, bebeğin de kaliteli uyku uyumuş olur..
ve şu anda zaten "büyüme atağı" döneminde bebişler.. dakikası dakikasına uymaz..
memeden uzak tutma bebeğini uyuturken emzik kullanabilirsin.. kimi doktor uyutmak için kullandırtmıyor ama ben öyle rahat ettim.. emziği ağzına.. popoya 2-3 pışpış.. sonra mışıl mışıl uyku.. oğlum mesela elimi tutmak istiyor uyuyacağı zaman öyle de dene.. ileride de uyku oyuncağı alırsın..
tüm bunlar çok sabır isteyen işler.. eşin de desteklemeli..
benimki gibi ne ağlatıyorsun çocuğu derse işin zorlaşır.. hiç bir anne bebeğinin ağlamasını istemez
allah kolaylık versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…