- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.381
Canım doktorun diğer dedikleri için bişey diyemem ama hamileliğimde diyetisyenim özellike kutu sütten uzak durmamı söylemişti. O yüzden ben hep çiftlik sütü kullanıyorum.
canım calpol için dr bana buzdolabının kapağında sakla demişti.şimdi havalar da ısındı evler sıcak dışarıda bozulur dedi..buzdolabında 6 aya kadar kullanabilirsin demişti
bana da ihtar gelmiş2 ayrı mesaj göndermişler.
kudurdular sanırım
FB ta üyeliğim var ama grupta değilim.. bana da gelirmiş şimdi mesaj.. hahay ne çok gülerim..
anam 1 saattir kimse bişiy yazmamış..(
biz de bu arada sağlık ocağına gittik.. kulak boğaz kontrol ettirdim bir sıkıntı yok çok şükür..
veeee...
ilk dişimiz yoldaa.. amma da diş.. köpek dişi..
sırayla çıkacaklar diye birşey yok.. sadece biraz daha uzun sürer ve yorar Emre'yi" dedi doktor amca..
damağına sürmek için jel ilaç yazdı ama alamadım.. yağmura yakalanacaktık yoksa.. çiseliyordu.. binanın kapısından girince hızlandı yağış..
neyssem.. sevinsem mi bilemedim :) vampir gibi olacak oğluşum
hım sorduklarımı da aktarayım.. şincik doktor bana 5.ay bitince başlarız demişti ek gıdaya ben başladığımı söyledim neler yaptıklarımı da söyledim.. yoğurda söylediklerine şaştım .. uzun ömürlü sütten günlük olarak küçük kablara yapabilirsin dedi.. ama alerji dedim.. süt ile yoğurt farklı şeyler dedi
calpol yazdırayım dedim 2 ay oldu evdekini açalı dedim.. oda sıcaklığında saklarsan son kullanma tarihine kadar birşey olmaz dedi.. buzdolabına koymayım mı yani dedim.. yok dedi içinde bir madde varmış kristalleşirmiş ozaman ilacın faydası kalmazmış..
ek gıda için liste sordum.. 6.ay aşısına geldiğinizde ozaman veririz resmiyette böyle dedi..
yani adam aklımı iyice karıştırdıı.. ben sanırım yine de bildiğimden şaşmam :))
annem birkac senedir dedigin gibi yapiyo, cidden guzel oluyoKızlar selam, ek gıdaya başlayanlar arkadaşlar, yoğurt için keçi sütü öneriliyoor doktorlar tarafından, ilk mayalarken için de keçi yoğurdu var Aoç nin, aklınızda bulunsun, ben öyle yapacağım. Ankara'da bulunmayanlar da üzülmesin, onlıne satış mağazası var. Ana Sayfa
anladik sitelerini korumak istiyorlar ama cok yanlis bir yontem bence... nasil bir ihtar bu, ne deniyo mesajda??bana da ihtar gelmiş2 ayrı mesaj göndermişler.
f..k dan çok bahsediliyormuş yanlış yönlendirme yapıyomuşum.link vermiştimde ondanmış:44::44::44:Merhaba guzel anneler!
Dun esimin annesine gitmistik buraya hic bakamadim, gecmis anneler gunumuz kutlu olsun!
ilk disiniz hayirli ugurlu olsun, topigin de ilk disi bu degil mi?
bu uzun omurlu sut dedigin kutu sut mu?
annem birkac senedir dedigin gibi yapiyo, cidden guzel oluyo
ya birkac haftadir ben de yogurt denemeleri yapiyorum.
ilkinde katilasmadi, jole gibiydi. oyle olunca kati olan bi yogurtla deneyeyim dedim, cunku ilk mayaladigim yogurt kendinden cirpilmis gibi bir kivamdaydi. buradaki yogurtlar turkiyedeki gibi olmuyor.
2. ve 3. denememi de o kati yogurttan yaptim ama bu sefer bir gidim bile mayalanmadi, koydugum sut kaldi aynen o sivi kivamda, tadi madi da benzemedi biseye... var mi boyle bi ihtimal????!
acaba mayalanmamasi mumkun mu? yogurt yapma yontemleri okurken internette bi de soyle bir seye denk gelmistim; yogurt firmalari mayalama icin genetigiyle oynanmis bakteri kullaniyorlarmis, bu yogurttan bi daha yogurt mayalanamiyormusduydunuz mu boyle bir sey?? sutleri ziyan ede ede bi hal oldum
anladik sitelerini korumak istiyorlar ama cok yanlis bir yontem bence... nasil bir ihtar bu, ne deniyo mesajda??
f..k dan çok bahsediliyormuş yanlış yönlendirme yapıyomuşum.link vermiştimde ondanmış:44::44::44:
Merhaba guzel anneler!
Dun esimin annesine gitmistik buraya hic bakamadim, gecmis anneler gunumuz kutlu olsun!
annem birkac senedir dedigin gibi yapiyo, cidden guzel oluyo
ya birkac haftadir ben de yogurt denemeleri yapiyorum.
ilkinde katilasmadi, jole gibiydi. oyle olunca kati olan bi yogurtla deneyeyim dedim, cunku ilk mayaladigim yogurt kendinden cirpilmis gibi bir kivamdaydi. buradaki yogurtlar turkiyedeki gibi olmuyor.
2. ve 3. denememi de o kati yogurttan yaptim ama bu sefer bir gidim bile mayalanmadi, koydugum sut kaldi aynen o sivi kivamda, tadi madi da benzemedi biseye... var mi boyle bi ihtimal????!
acaba mayalanmamasi mumkun mu? yogurt yapma yontemleri okurken internette bi de soyle bir seye denk gelmistim; yogurt firmalari mayalama icin genetigiyle oynanmis bakteri kullaniyorlarmis, bu yogurttan bi daha yogurt mayalanamiyormusduydunuz mu boyle bir sey?? sutleri ziyan ede ede bi hal oldum
anladik sitelerini korumak istiyorlar ama cok yanlis bir yontem bence... nasil bir ihtar bu, ne deniyo mesajda??
f..k dan çok bahsediliyormuş yanlış yönlendirme yapıyomuşum.link vermiştimde ondanmış:44::44::44:
Hanımlar bebekleriniz kaç saatte bir emiyor ve kendi kendilerine uyumayı başarıyorlar mı? Oğlum 19 ocak doğumlu ve kendi kendine uyumuyor. Memede uyumaya bayılıyor bundan vazgeçirmek için sallıyorum. Gece 12den önce asla uyutamıyorum. Uyusa da uyanıyor. Gündüz uykuları kısa kısa. Bazı geceler güzel uyuyor ama bazı geceler çok uyanıyor ve mutlaka her kalktığında yeniden emmek istiyor. Uyumayı öğretmeyi düşünüyorum ama ağlamasına dayanmak çok zor. Sizler neler yapıyorsunuz? Uyku eğitimi vermeyi düşünüyor musunuz? Trcy Hogg'u okudum.
tracye göre Aliyi her sabah 7 de uyandırıp yarım saat emzirip 9 9,30ta da uyuması için yatağına bırakıp! 11e kadaar uyutursam 11de yeniden beslersem ve bu böyle devam ederse akşam 7buçukta öpüp yatağına koyacağım sabaha kadar uyuyacak. uyumayıp ağlayınca kucağıma alıp susunca yeniden yatağına bırakırsam ağlaamalarına tahammül edip sabır gösterirsem ve arada asla beslemezsem başarırım. of yazarken kolay da yaparken çok zor. sanırım başaramayacağım:;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?